KöriGecen benim çocuk denemis
Brokoli, az balik, piric, ve sos
Ne sosu bilmiyor. Bu sekilde karisik ve bayılmış. Ben de denicem de sos ne yakışır?
Bacak inceltmeyi lily ile yapıyorum gercekten işe yaradıben spor yapiyosam 10 dk si onunla ilgili o hareketler daha keyifli geliyo lily sabriyle yapiyorum
5 kg yağ bidonu ile sguat yaptımBana challenge de sen baby, yapariz
5 kg yağ bidonu ile sguat yaptım100 tane ..günde kaç tane olsun sayı belirleyelım 7 gün devam ?
Ne bekliyordunO da zevksiz çıktı
Bende yapam squatHer gun yapacaksak 100 yeter, popisime kiyamam
Ne popiş yaptın kız gösterde görelimHer gun yapacaksak 100 yeter, popisime kiyamam
Tamam 100 etkili sguat yarın başlıyoruz ben bugün yaptım zaten ...7 gün hesap sorarımHer gun yapacaksak 100 yeter, popisime kiyamam
Ne popiş yaptın kız gösterde görelim
Vücut toparlamaya geçtim çok şükür bundan sonra popo bel kol sıkılaşma egzersizleri toparlanma her hafta challenge e davet edecegımBende yapam squat
Tablo sart. Kim yapiyor
Beklıyor olacagimYarin gym de fotosunu cekerim kiymetlimin
Basimiza tas yağacak
Hayatimda ilk kez lahana sarmasi yapıyorum bu arada.
Anneme yardim ederdim de nedense kendim hiç yeltenmemistim, cok severim halbuki. Bakayim cocuklara sevdirebilirsem bundan sonra yaparım
Dun yabanci bir hesapta rastgeldim nisan sebzeleri diye:
Karnabahar
Ananas
Enginar
Bahar bezelyesi
Brokoli
Marul
Pirasa
Mantar
Turp
Turta bitkisi??? (rhurarb)
Yaban havucu
Bunlar belki ucuzdur.
Acikcasi bazilarini hic bilmiyorum.
Eger ucuzsa bu sekilde de challenge yapabiliriz. Hem de degisik lezzetleri soframiza eklemeye calisiriz.
Hersey pahalandi burdada. Fiyatlar dahada artacak.Bahr bezelyesi farkli mi acaba ? Rhubarb tazesi degildi yogurtla yemistim eksi gelmisti bana . Her cesit sebzeye uyabilirim bende
Su anda her yerde hergida pahali doye düşünüyorum ,dünkü alışverişte un alicaktim reyonlarda un ,yag bile yoktu sebzelerde x2 fiyat
Sadece nugget yedi bu bebeleryarin iftara tazefasulye var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?