Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kahvaltı
Yulaf tostu
Beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay

Ara
Kahve

Akşam
2 kase ilik sulu tel şehriye çorbası
Mor lahana salatası

4 km yürüyüş

En az iki ay yetecek kadar makarna yaptım sanırım. Hem her şey organik hem tam buğday unuyla yaptım, hatta biraz da karışık unlardan koydum. Yulaf, arpa, siyez çavdar hepsinden ekledim. Hiç beyaz un karıştırmadım. 5 tane yumurta kırdım. Kapya biberli olan inanılmaz güzel koktu bekleyemicem bu akşam deniyorum. Domatesli olanı da başka bir gün denerim.

Eklentiler

• F990F28F-8D85-44FF-80B5-DBA62A589C26.webp
    167,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 753CAA3E-CE07-4F7A-B1F9-9CFBF43396A7.webp
    115,5 KB · Görüntüleme: 34
Gercek mi?
Bizimki ust gruptaydi, düşürdük
Ama doktor oyle bir sey demediyse tabi ki cocuklarda dogru değil kisitlamak.
Boyu uzun yasina gore. Kendi farkinda olmadan kisitladik biraz. Verdi gibi. Tartiya kesinlikle cikmak istemiyor. Tahmin ediyoruz verdi diye.
Doktoru boyundan dolayi endiseli degil

Gercek mi?
Bizimki ust gruptaydi, düşürdük
Ama doktor oyle bir sey demediyse tabi ki cocuklarda dogru değil kisitlamak.
Hangisi üst gruptaydı ? Büyük mu küçük mu ? Ya benim sipa yiyip yiyip kilo almayan hareketli tayfadan. Neredeyse 4 yaşına gelecek 15 kg hala. 2 yaşında kuzeni var kız 16 kg Persentilde bakıyorum boyu normal kilo dusuk kalıyor.

Küçük canim.
Benim ikisi de iri dogdu zaten, iri bebektiler.
Ama küçük oyle devam etti, ekmek cok severdi, ekmegi sadece kahvaltida veriyorum artık.

Büyük de seninki gibi düşük. Aslinsa kotu degil, sadece hastalanınca iyilesmesi cok uzun sürüyor, vucut toparlayamiyor. Onun disinda zayıflık iyi oluyor, daha atletik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…