Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kiz sen sguat i dogru yaptigina eminmisin? Kalca var evet ama ben sguatta daha cok bacak calistiriyorsun gibi hissettim tekrar bakammm
Ahaaa tamam durdugun pozisyon seklinden öyle sanmisim...walla supersin bu yaza 2 ayda tam hazir olursun sadece sIkIlasma gerekiyor gibi kilo vermen tam gibi masaallah darisi basimiza yazin bende atacagim 2 ay sonra kirmizi elbisemle

Ahaaa tamam durdugun pozisyon seklinden öyle sanmisim...walla supersin bu yaza 2 ayda tam hazir olursun sadece sIkIlasma gerekiyor gibi kilo vermen tam gibi masaallah darisi basimiza yazin bende atacagim 2 ay sonra kirmizi elbisemle

Tamam beklemedeyim

Ben biraz vermek istiyorum aslinda ama veremiyorum.
Neyse veremesem de fitleseyim

Canim benim bacaklar hep kalin, alt bacaklar hele hic incelmiyor, ustler gene baya toparladi. O yüzden squatin suçu yok
İncelir ben sana yarın gymden sıralama atacağım merakta kal benım bacaklar o kadar kalındı ki hala da kalın biraz devam ediyorum ..sırrımı paylaşacağım lily Sabri’den daha etkılı ve hızlı sonuç

O ne öyle

Bak bugün bacakların anasini aglattim, yatin squat dışında bisiycik yapmam he

O ne öyle

Bak bugün bacakların anasini aglattim, yatin squat dışında bisiycik yapmam he
4 alet kullanımı ile selülit e sonnnn ve bacak kesınlıkle inceliyor ama 4 ü nı ard Arda yapıyorsun tam yakıyor bacaklar pert 2 hafta yap her gün bana dua edersin walla ...sırrımın sırrı Ukraynalı bir kadın ...bekle yarını güzellik

Oturduğum yerde bir şeyler yapıyorum işte, hiç yoktan iyidir.

Eklentiler

• D5DD3B4F-CC4E-4C47-B2B9-53EBB43C5102.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…