Ya bağışıklık iyi sıkıntı yok ama kilo almıyor iste. Bu kis hastalıksız atlattık meselaKüçük canim.
Benim ikisi de iri dogdu zaten, iri bebektiler.
Ama küçük oyle devam etti, ekmek cok severdi, ekmegi sadece kahvaltida veriyorum artık.
Büyük de seninki gibi düşük. Aslinsa kotu degil, sadece hastalanınca iyilesmesi cok uzun sürüyor, vucut toparlayamiyor. Onun disinda zayıflık iyi oluyor, daha atletik.
Hangisi üst gruptaydı ? Büyük mu küçük mu ? Ya benim sipa yiyip yiyip kilo almayan hareketli tayfadan. Neredeyse 4 yaşına gelecek 15 kg hala. 2 yaşında kuzeni var kız 16 kgPersentilde bakıyorum boyu normal kilo dusuk kalıyor.
Boyu uzun suredir 100 cm persentile göre standartta ama kiloBenimde aynen o durumda durmuyorki kilo tutsun seninki iyiymis yine ,ben 15 olman lazim en az diyorumboyu ne kadar? 25inde 4 oluyor benimkide
Boyu uzun suredir 100 cm persentile göre standartta ama kilo
Doktora göre normal çünkü babasının genetiği öyle. Uzun boylu ve zayıf hem de günde 2 ekmek yemesine rağmenBiraz genetige de bagli.
Benim esim 5 kg dogmusbenimkiler sezeryanla 4 ustu dogdular, beklesem 5i rahat bulacaklardi
O yüzden doktor özellikle uyarmiyorsa hic kafaya takma. Bizim küçükte doktor önlem alin demişti.
Boyu uzun suredir 100 cm persentile göre standartta ama kilo
Gunaydin guzel uyumana sevindim!Günaydin
Sahura kalkamadimsaati kurdum onu bile kapadigimi hatirlamiyorum. Uzun zamandir boyle uyumadim
Ne bagriyonGunaydin guzel uyumana sevindim!
Ne bagircam laaNe bagriyon
Günaydın
Sahur yaptım sabah namazını bekliyorumErkencisin lady, yatip keyif yapsaydin ramazanda az.
Lusi Diyette
Cheating yaptim, ince gosteren taytimi giydim
Eki Görüntüle 3040064 Eki Görüntüle 3040065
Sen ne möhteşem bi karısın lan bayılıyorum sana amerigalıSahur yaptım sabah namazını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?