Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ya bağışıklık iyi sıkıntı yok ama kilo almıyor iste. Bu kis hastalıksız atlattık mesela

Benimde aynen o durumda durmuyorki kilo tutsun seninki iyiymis yine ,ben 15 olman lazim en az diyorum boyu ne kadar? 25inde 4 oluyor benimkide

Adimim 7.000 oldu .2 hastalik geciren cocukla ev icindeyiz tum hafta ,oglan atlatti sayilirda minnos kizimin cok agrisi vr hep yanyanayiz

Biraz genetige de bagli.

Benim esim 5 kg dogmus benimkiler sezeryanla 4 ustu dogdular, beklesem 5i rahat bulacaklardi

O yüzden doktor özellikle uyarmiyorsa hic kafaya takma. Bizim küçükte doktor önlem alin demişti.
Doktora göre normal çünkü babasının genetiği öyle. Uzun boylu ve zayıf hem de günde 2 ekmek yemesine rağmen adam bu yaştan sonr kilo almaya uğraşıyor ama çocuk iste kıyamıyorum azıcık tombis olsun diyorum

Normalde Ramazan’ın ilk günü biraz zorlanırım ama bugün ne acıktım ne susadım normal bir gün gibi geçti yaşlanıyorum artık galiba.

Eklentiler

• 25D530B0-E8CB-4092-BD31-6B23E108E91C.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
  • A17B7F26-8E3C-43C5-9F03-699A977DE44B.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…