Ben her zaman 4-5 günlük yapıyorum dolayısıyla 4-5 gün bekliyor hiçbir şey olmuyor.
Aslında daha güzel bile oluyor kıvamı. Mantık olarak kullandığın süt bozulmazsa zaten o da bozulmaz sonuçta içine süt koyuluyor ben 4-5 günlük yaptığımda içine şekersiz ve yağsız Hindistan cevizi sütü koyuyorum kalorisi düşük diye ama normal sütte kullanabilirsiniz.super bilgi
İçindeki süt bozulmadığı sürece kaç gün olduğunun önemi yok hiçbir şey olmaz.Sabah menu degisti zaten
Mercimek corbasi ile brokoli blonde yapacagiz.
LadyMiami sutlu yulaf lapasi 24saat dolapda beklese birsey olur mu?
Her gece aynı durumdayım. Az önce yine üç bardak su içtim daha namazı bitirmeden tuvalete gitmem gerekiyor. Zor tutuyorumSahurda 1l su icmistim. Resmen 2 saat de her 30 dk da wc e ciktim.
Deli etti
Mideniz ne kadar sağlam ?Bisey olmaz
WeeFood diye biryer var burda. Konsepti tarihi gecmis seyler satmasi.
Yeter kız bol bol her çeşitten yapmışsın. Ben anca yürüyüş yaptım birazdan wallsit yapıcamDiyette
60 squat yaptim, kaldi 40,
agirliksiz yapmama ragmen, dunden sonra feci durumdayim :)
20 normal,
20 suma
20 dar
yaptim
20 sag ayak onde,
20 sol ayak onde
yapabilirsem eger, bugunluk yetsin gari
Yeter kız bol bol her çeşitten yapmışsın. Ben anca yürüyüş yaptım birazdan wallsit yapıcam
Sahurda 1l su icmistim. Resmen 2 saat de her 30 dk da wc e ciktim.
Deli etti
Birak kiz yapsin 2 ay kaldi yaza sonra tadini cikarirYeter kız bol bol her çeşitten yapmışsın. Ben anca yürüyüş yaptım birazdan wallsit yapıcam
Bende agirlikla 120 sguat yaptim ve bacak inceltmeİçindeki süt bozulmadığı sürece kaç gün olduğunun önemi yok hiçbir şey olmaz.
Her gece aynı durumdayım. Az önce yine üç bardak su içtim daha namazı bitirmeden tuvalete gitmem gerekiyor. Zor tutuyorum
Bende agirlikla 120 sguat yaptim ve bacak inceltme
Simdi Sana salondaki ukraynali bacak formulunu atayim
Ukraynali bacak formülü açıklıyorum: Ukraynali olmakhadi at bekliyom
Yok kız çok spor yapıyorlar doldu salon güzel bacaklarlaUkraynali bacak formülü açıklıyorum: Ukraynali olmak
Kaç cm oldu bacaklar ? ne kadar inceldi seninYok kız çok spor yapıyorlar doldu salon güzel bacaklarla
Salona yazdirtacaksin beniMerdiveden de 6 -10 dk
1 dk dinlenme
2.olan resime 3 sefer 10 kere agirlikla
3.olan resimde dikkat ayaklar DIş tarafta olacak iç bacak için fena ağır. 3 sefer 10
4.resim de agırlık sistemi ile 3 sefer 10
Bunları 20 dk da ard Arda yapıyorum 1 dk nefes sonra yürümekte zorlanıyorum kendıme gelıyorum kadın haklı cıktı gercekten selulıt kalmadı gibi inceldi de dayanabılırsen deneAlys
Salona yazdirtacaksin beni
Merdiveden de 6 -10 dk
1 dk dinlenme
2.olan resime 3 sefer 10 kere agirlikla
3.olan resimde dikkat ayaklar DIş tarafta olacak iç bacak için fena ağır. 3 sefer 10
4.resim de agırlık sistemi ile 3 sefer 10
Bunları 20 dk da ard Arda yapıyorum 1 dk nefes sonra yürümekte zorlanıyorum kendıme gelıyorum kadın haklı cıktı gercekten selulıt kalmadı gibi inceldi de dayanabılırsen deneAlys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?