Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sahurda meyveli yulaf yedim.
İftarda da tantuni yapacağım ev yufkasıyla, yanında ayran, salata, oruç açmak için hurma ve zeytin, tatlı olarakta kestane şekeri var.

Eklentiler

• 8B87CED9-00C0-4B3C-839F-30E5DB269FD6.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 30
  • F733DABD-25A6-46CD-94ED-C15D54616177.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
Menüm

13.00
2 yumurta
2 dilim tahinli ekme
peynir, zeytin, yesillik

Arada
3 tuzlu biskuvi
2 karw bitter

18.00
1 avuc üzüm
1 büyük porsiyon kiymali patates oturtma
4 5 yk yogurt
Salata

30 dakika agirlik
15 dak bisiklet
10 bin adim

Diyette 100 squati 60 agirliksiz, 40 da makinede yaptim

Bende tam sana yazacaktım 30 tanesini 12 kg agırlıkla 70 tanesini 24 kg agırlıkla yaptım
Bacak kalça agrıuor suan yarın devam 100 temiz bitti huzurlu iki tarafta yapmış

İyi akşamlar,
Sabah
2d.ekmekle peynirli sandvic ,cay

Aksam
2hurma ,1kpce mer.cor., 3 mini tacos ,
Az coban salata , 1 sekerpare

1.5lt su
7.100 adim

Kahvaltı
Yulaf tostu
Maydanoz
Beyaz peynir
3 zeytin
Salatalık
Yeşil çay

Ara
Kahve

Akşam
Bir tabak mantı
Bir dilim güllaç tatlısı

Su 1.2 lt
7 km yürüyüş

Hadi az kalmis diyim, dayan.

Uyku yapmaz ama ya sankiii

Daha çok su icmeye calis bu gece
Yok güzelim benimki tecrübeyle sabit. Ne zaman sabahları geç kalksam o gün akşama kadar başım ağrıyor, normalde oruçlu olmadığım için ilaç içerim ama bugün oruçlu olduğum için ilaçta içemedim gecenin yarısı oldu şu an hala başım ağrıyor.

Uyku degilde kahvesizlik mi yapti acaba ,17den sonra felaket agri tutuyor benide tam kahve saatim
Kahveyi gece sahurda içiyorum hem de duble espresso içiyorum zaten kahve ben de uykusuzluk yapmıyor kahve içsem de uyurum. Normalde vücudum susuz kaldığında başım ağrıyor ya da sabahları geç kalktığımda ama çok su içmiştim yani susuzluktan olduğunu da zannetmiyorum. Çok geç kalktım. Uyuyup kalmışım kimsede uyandırmamış. Normalde çocuklar falan uyandırırlar bugün uyandırmayacakları tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…