Bir ara ayna karşısında attın sanırım ama işte çok dikkatlı bakmadım bundan sonra bakarKız ben habire foto atıp duruyorum zaten
4 takıma yazmışım yorumu yanlışlıklaAhh ahhh eski konuda buldum seksili fotomu o eski halimden eser yok şimdi
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Niye ben bu kadar geç saate kadar uyudum geri zekalı gibi.İftara 6,5 saat var ve ben sadece ağrı kesici içmek istiyorum.
Bende tam sana yazacaktım 30 tanesini 12 kg agırlıkla 70 tanesini 24 kg agırlıkla yaptımMenüm
13.00
2 yumurta
2 dilim tahinli ekme
peynir, zeytin, yesillik
Arada
3 tuzlu biskuvi
2 karw bitter
18.00
1 avuc üzüm
1 büyük porsiyon kiymali patates oturtma
4 5 yk yogurt
Salata
30 dakika agirlik
15 dak bisiklet
10 bin adim
Diyette 100 squati 60 agirliksiz, 40 da makinede yaptim
Bende tam sana yazacaktım 30 tanesini 12 kg agırlıkla 70 tanesini 24 kg agırlıkla yaptım
Bacak kalça agrıuor suan yarın devam 100 temiz bittihuzurlu iki tarafta yapmış
Niye ben bu kadar geç saate kadar uyudum geri zekalı gibi.İftara 6,5 saat var ve ben sadece ağrı kesici içmek istiyorum.
Yok güzelim benimki tecrübeyle sabit. Ne zaman sabahları geç kalksam o gün akşama kadar başım ağrıyor, normalde oruçlu olmadığım için ilaç içerim ama bugün oruçlu olduğum için ilaçta içemedim gecenin yarısı oldu şu an hala başım ağrıyor.Hadi az kalmis diyim, dayan.
Uyku yapmaz ama ya sankiii
Daha çok su icmeye calis bu gece
Kahveyi gece sahurda içiyorum hem de duble espresso içiyorum zaten kahve ben de uykusuzluk yapmıyor kahve içsem de uyurum. Normalde vücudum susuz kaldığında başım ağrıyor ya da sabahları geç kalktığımda ama çok su içmiştim yani susuzluktan olduğunu da zannetmiyorum. Çok geç kalktım. Uyuyup kalmışım kimsede uyandırmamış. Normalde çocuklar falan uyandırırlar bugün uyandırmayacakları tuttu.Uyku degilde kahvesizlik mi yapti acaba ,17den sonra felaket agri tutuyor benide tam kahve saatim
Guya aksam hazirlayacaktimLadyMiami usulu yulaflari aksamdan hazirliyorum bakalim 3 kavanoz, esime kendime ve buyuk sipaya,
Küçük sipa sutte pişmiş seviyor, sabah ona ayrica pisecek
Bugün de annelik gorevimi yaptim, ben kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?