Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bu aletleri ard Arda yapman gerekıyor yaparken zorluyor yakıyor(sırası önemli) ..baldır ağrın varsa gecsın öyle yap istersen ama gercekten inceltiyor ve selulıt azaltıyor keşke foto çekseydim öncesi ve sonrası ..ayıp olmazsa eğer kalçamda bile vardı walla bu 4 hareket sonra 60 sguat şimdi kalça da tek bir selulıt yok ..

Uhm enfes. Biz simdi brokoli boregini firina attik. Evde karnibahar da var.
Yarin bu tarifi deneye biliriz

Birde sunu gordum

Sahur menüm aynı. Bol meyve ile yulaf.
İftar menüm mercimek çorbası ve sebzeli kapalı pide yapacağım.
İstanbul havaalanında Türk hava yollarının lounge da yedim, inanılmaz hoşuma gitti daha önce kıymalısını yemiştim ama sebzeli hiç yememiştim. Hangi yöreye ait bilmiyorum. Kabak, soğan ve patlıcanlı idi, taze kekik falanda eklemişlerdi mükemmeldi, bugün onu yapacağım. Hindi füme yer miyim yemez miyim bilmiyorum şimdiden ama protein olsun diye ekledim listeye, kalorim çok düşük kalıyor çünkü. Belki kestane şekeri falan da yerim şimdiden bilmiyorum, dün yerim diye yazdım yemedim mesela canım istemedi.

Eklentiler

• C4BFC875-D85D-4D4E-A3A7-80C539E9D0CA.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 3E07258A-C1F6-4243-8D84-AD941B1CC8FE.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 27
Benım mezürüm kıyafetler bacaktan gecıp giyemedıgım pantolon da düğme kapanıyor şimdi motive kaynağım kıyafetler
Haha eski kıyafetlerime bende giriyorum şimdi yeni bi pantolon aldım bi beden küçük onda bacaklarım sığıyor düğme de kapanıyor ama yanlardan fazlalıklar çıkıyor bende o pantolona heves ettim çabalıyorum

Menum:

07.30
Taze meyve, yulaf, sut

12.00
Sebzeli omlet

Arada
2 avuc kuruyemis
1 kare cikolata
1 tk fistik ezmesi, 1 avuc kadar taze meyve

18.00
Karnabahar mucveri
Yogurt

Spor:
100 squat,
10 bin adim (7 bindeyim, 10 olunca oturup kitabimi bitiricem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…