Kuduruyorum hic birsey yapamamakdan. Sabahdan kiz kardesime gittim. Eve donuyorum simdi. Aklimda deli deli seyler varsen nasil sabredicen 6 hafta cok merak ediyom
Ya masallah harikaSelam kizlar
cuma 62.25
pazartesi 61.35
fark -0.9
uzumn suredir gormemistim
Aklındaki şeyleri bırak koltuğaKuduruyorum hic birsey yapamamakdan. Sabahdan kiz kardesime gittim. Eve donuyorum simdi. Aklimda deli deli seyler var
Benım mezürüm kıyafetlerKaç cm oldu bacaklar ? ne kadar inceldi senin
Evde yapabıliyorsan çok iyiSalona yazdirtacaksin beni
Bu aletleri ard Arda yapman gerekıyor yaparken zorluyor yakıyor(sırası önemli) ..baldır ağrın varsa gecsın öyle yap istersen ama gercekten inceltiyor ve selulıt azaltıyor keşke foto çekseydim öncesi ve sonrası ..ayıp olmazsa eğer kalçamda bile vardı walla bu 4 hareket sonra 60 sguat şimdi kalça da tek bir selulıt yok ..2 sanki baldir da calistirirmis gibi geldi, denerim, ama baldirlar da calisirsa birakirim, cok agrim var orada zaten, cesaret edemem
3. u haftada 1 iki tarafa da yapiyorum,
4 var mi diye kontrol etmem lazim, hic hatirlamiyorum bu aleti gordugumu.
thanks baby,
en sevmedigim de merdiven
Attiklarin evde mumkun olsa. Bir yere kadar BelkiEvde yapabıliyorsan çok iyiBen salon olmasa evde pek motive olamıyorum
Uhm enfes. Biz simdi brokoli boregini firina attik. Evde karnibahar da var.aksama firinda karnabahar mucveri yapiyorum,
tarifteki kabak eksik, onsuz yapicam:
Ne de Olsa Sağlıklı: Fırında Karnabahar Mücveri Tarifi - Yemek.com
Kabağın yanı sıra haşlanmış karnabaharın da lezzet verdiği fırında mücver tarifi, diyabet hastalarının yanı sıra diyet yapan okurlarımız için de uygun.yemek.com
Ne sanslisin LoriskoEn guzel mesaj:
Lori kizim, is cikisi bana ugra. Yemek yaptim size.
He vallaNe sanslisin Lorisko
Haha eski kıyafetlerime bende giriyorum şimdi yeni bi pantolon aldım bi beden küçük onda bacaklarım sığıyor düğme de kapanıyor ama yanlardan fazlalıklar çıkıyorBenım mezürüm kıyafetlerbacaktan gecıp giyemedıgım pantolon da düğme kapanıyor şimdi motive kaynağım kıyafetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?