Fit Club 🏋🏻‍♀️

Evet
8,12,17,22 de almam gerek ben sahur da alinca kalkmama etkisi geciyor zaten. Fakat en cok ogle ve aksama dogru hissediyorum agriyi.

Iyilesme surecinde cok zorlama en azindan ilk 2 hafta bitene kadar ,collagenli gidalar tuketsen sureci hizlandirabilir mi?
Havalar sicak.olsaydi berbat bir kasinti tutuyor kemikler kaynarken o kasintiyla anlamistik benimkinde agrida kalmiyor

Selamlar kızlar üç gündür hastanedeyiz kızımı yoğun bakıma aldılar nefes problemi çekiyordu. Şimdi servise çıktık zor iki günün ardından kısmen iyi sayılır şuan. Benim deliler beni merak etmiştir deli gibi etiket yapmışlardır gireyim bi haber vereyim dedimdi
Beni bu kadar sevdiğinizi gördüm ağlıyorum şuan ehuehhe allahsızlar bi kişi bile mi merak etmez

Allah Allah, ne oldu kiz?
covid falan mi?
e sen de hastasin zaten, kiyamam size, gecmis olsun

merak etmedik seni, gene kacti gitti dedik yalanci cobana dondun bak gordun mu

Allah Allah, ne oldu kiz?
covid falan mi?
e sen de hastasin zaten, kiyamam size, gecmis olsun

merak etmedik seni, gene kacti gitti dedik yalanci cobana dondun bak gordun mu
Kaçmadım kız kaç gündür acımdan ölüyorum burda bana uygun bi su var
Sorma işte pazar acile getirdik tablo kötü deyip yoğun bakım ünitesine aldılar 48 saat ten fazla sıfır uyku dedim öleceğim heralde
Neyse daha iyiyiz şuan üçüncü gün serumu nihayet çıkarabildik ve su içip bir şeyler yiyebilecek ayy korkunç

Geçmiş olsun yavrum ne oldu ki kizcene ? Enfeksiyon falan mi var acaba ?

Gecmis olsun hayirdir?
Sen zaten hastaydin ,nasil kotu denk gelmis simdi iyi mi ins. Cabuk cikarsiniz hastaneden

Iyilesme surecinde cok zorlama en azindan ilk 2 hafta bitene kadar ,collagenli gidalar tuketsen sureci hizlandirabilir mi?
Havalar sicak.olsaydi berbat bir kasinti tutuyor kemikler kaynarken o kasintiyla anlamistik benimkinde agrida kalmiyor
Hava sicak olmasada kasiniyor
Bilmiyorum ki hizlandirir mi.

Al sana cgallenge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…