- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Evet
8,12,17,22 de almam gerekben sahur da alinca kalkmama etkisi geciyor zaten. Fakat en cok ogle ve aksama dogru hissediyorum agriyi.
Mahalledeki tek müslüman aile biz olduğumuza göre bu saatte şu evin ışıkları niye yanıyo
Selamlar kızlar üç gündür hastanedeyiz kızımı yoğun bakıma aldılar nefes problemi çekiyordu. Şimdi servise çıktık zor iki günün ardından kısmen iyi sayılır şuan. Benim deliler beni merak etmiştir deli gibi etiket yapmışlardır gireyim bi haber vereyim dedimdi
Beni bu kadar sevdiğinizi gördüm ağlıyorum şuan ehuehhe allahsızlar bi kişi bile mi merak etmez
Kaçmadım kız kaç gündür acımdan ölüyorum burda bana uygun bi su varAllah Allah, ne oldu kiz?
covid falan mi?
e sen de hastasin zaten, kiyamam size, gecmis olsun
merak etmedik seni, gene kacti gitti dedikyalanci cobana dondun bak gordun mu
Bende akşam yaparım işteyimGunaydin kizlar,
sabah yuruyusum 3 bin adim, 60 squatDiyette , kalan 40 ini kahve molasinda yaparim
Geçmiş olsun yavrum ne oldu ki kizcene ? Enfeksiyon falan mi var acaba ?Selamlar kızlar üç gündür hastanedeyiz kızımı yoğun bakıma aldılar nefes problemi çekiyordu. Şimdi servise çıktık zor iki günün ardından kısmen iyi sayılır şuan. Benim deliler beni merak etmiştir deli gibi etiket yapmışlardır gireyim bi haber vereyim dedimdi
Beni bu kadar sevdiğinizi gördüm ağlıyorum şuan ehuehhe allahsızlar bi kişi bile mi merak etmez
Selamlar kızlar üç gündür hastanedeyiz kızımı yoğun bakıma aldılar nefes problemi çekiyordu. Şimdi servise çıktık zor iki günün ardından kısmen iyi sayılır şuan. Benim deliler beni merak etmiştir deli gibi etiket yapmışlardır gireyim bi haber vereyim dedimdi
Oyle ,ben yine kendimi super women sandimSağlık önemli canım ya ihmal etme ilaçlarını daha yeni kolunun kırığı iyileşme sürecindesin
Hava sicak olmasada kasiniyorIyilesme surecinde cok zorlama en azindan ilk 2 hafta bitene kadar ,collagenli gidalar tuketsen sureci hizlandirabilir mi?
Havalar sicak.olsaydi berbat bir kasinti tutuyor kemikler kaynarken o kasintiyla anlamistik benimkinde agrida kalmiyor
Super women lar bile dinleniyor beybisiOyle ,ben yine kendimi super women sandim
Dogrusunu bulunca oyle oluyorben acayip sevmeye basladim bu fistik ezmesini ya.
Super women lar bile dinleniyor beybisi
İhmal etme kendini
Insta dan cikamiyorum.
Cok manyak Challenge buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?