Fit Club 🏋🏻‍♀️

Benim dunyamda oyle degildi. Bu kirigin artilari cok ama. Odanizi,dagittiklarinizi toplayin. Ben yapamiyorum diyince kalkiyorlar hemen 1ayda aliskanlik edinirler.
Bak işe yarayan şeyler var ne güzel onlar toplasın sen dinlen artık büyüyorlar işin ucundan tutsunlar seni rahat ettirsinler

cal kapiyi, biz forumcak cok merak ettik nabiyonuz de
Gölün etrafını dolanmam lazım bayağı yürüme mesafesi var. Yakın olsa gidip pencereden bakardım nasıl olsa burada perde kullanan yok.
Sürekli haber vermeden kaçıp gidersen kimse merak etmez. Yine kafasına esti kaçtı gitti dedik
ben acayip sevmeye basladim bu fistik ezmesini ya.
alışkanlık yapıyor zaten bir süre sonra o tadı aramaya başlıyor insan çok tuhaf bir şey

Geçmiş olsun yavrum ne oldu ki kizcene ? Enfeksiyon falan mi var acaba ?

Gecmis olsun hayirdir?
Sen zaten hastaydin ,nasil kotu denk gelmis simdi iyi mi ins. Cabuk cikarsiniz hastaneden

Lusi cok gecmis olsun nesi varmis kizinin ? Daha iyiymis cok sükür. Evde hasta cocuk olunca zor, hastanede ise daha beter

Viral enfeksiyon denildi ama maalesef alerjik bünyesi olduğunu astım olabileceğini söylüyorlar. Alerji doktoruna randevu aldım haftaya götüreceğim

Menu karisik ve uzun, yarin daha duzenli gitmeyi planliyorum :)

07.30
1 tb pankek,
2 minik borek

arada
1 mandalina
yarim elma ustune fistik ezmesi surdum

12.30
Sebzeli tavuklu noddle

Arada 1 kase cekirdek

17.30
Karisik sebzeli karabugday, az domates
1 mandalina

Spor
10 bin adim
100 squat Diyette

Bende yazayim menumu.
Isten erken cikip anneme gidiyorum. Turkiyeye gidecekler haftaya. Hazirlik, temizlik vs
Spor bu hafta yok

Sabah: 1 lokma muz
Oglen: 2 dilim ekmek, yumurta ve yesillikli salata
Aksam: 2 kasik mercimek corbasi
3 kasik patates puresi
4 kanat ve 1 kase salata
Arrietty_

Benımde 100 sguat tamam bacak kalca fena ağrıyor 7 gün sonunda merak ediyorum sonucu

Bende menü
Sabah 08.00 1 haşlanmış yumurta
Tarçınlı kahve 1 dk ekmek
Öglen 14.00 3 dilim pızza salata kahve
Akşam 2 havuç
Su 2 lt
100 sguat ve bel egzersızleri
Yürüyüş yapamıyorum babaları gelince artık

Kahvaltı bu tabak

akşam
4 dilim pizza orta boy
200 ml kola şekersiz

Su 2 lt
7 km yürüyüş üzerine akşamda yürüdüm ama akşamki hafif tempoydu.

Bu aralar yine azaldi sanki menulerin? beni geciceksin tamam da doydunn mu

Bugun en cok yiyen benim sanirimm
Sabah tortilla 1/4 ,2yk patatesli yumurta , 3 4 zeytin ,1d.peynir

Aksam yarimkase tavuk corbasi , firinda kofteli sebze ( 3 er kofte,patlican ,patates) , mevsim slata , soda

2kare bitter
Su 1lt +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…