Bak işe yarayan şeyler var ne güzel onlar toplasın sen dinlenBenim dunyamda oyle degildi. Bu kirigin artilari cok ama. Odanizi,dagittiklarinizi toplayin. Ben yapamiyorum diyince kalkiyorlar hemen 1ayda aliskanlik edinirler.
Manyaga bakAl sana cgallenge
Arie Boomsma on Instagram: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. Spring erin vol enthousiasme. Maak er wat moois van, lieve mensen! Video via @pkfrtv"
1,538 likes, 146 comments - arieboomsmainstagram on April 3, 2022: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. Spring erin vol enthousiasme. Maak er wat moois van, lieve mensen! Video via @pkfrtv".www.instagram.com
Manyaga bak
Onun puf noktasi var. Box a zipliyamiyordum. 4 adet barbell agirligi ust Uste koyup zipliyordum. En son ki Crossfit dersinde hoca yonlendirdi Gaza getirdiben de step tahtasinin ustune ziplayabiliyorum iste
yaz sonuna hedefim dizlere gelen kutuya ziplamak
Gölün etrafını dolanmam lazım bayağı yürüme mesafesi var. Yakın olsa gidip pencereden bakardım nasıl olsa burada perde kullanan yok.cal kapiyi, biz forumcak cok merak ettik nabiyonuz de
Sürekli haber vermeden kaçıp gidersen kimse merak etmez. Yine kafasına esti kaçtı gitti dedikSelamlar kızlar üç gündür hastanedeyiz kızımı yoğun bakıma aldılar nefes problemi çekiyordu. Şimdi servise çıktık zor iki günün ardından kısmen iyi sayılır şuan. Benim deliler beni merak etmiştir deli gibi etiket yapmışlardır gireyim bi haber vereyim dedimdi
Beni bu kadar sevdiğinizi gördüm ağlıyorum şuan ehuehhe allahsızlar bi kişi bile mi merak etmez
alışkanlık yapıyor zaten bir süre sonra o tadı aramaya başlıyor insan çok tuhaf bir şeyben acayip sevmeye basladim bu fistik ezmesini ya.
Geçmiş olsun yavrum ne oldu ki kizcene ? Enfeksiyon falan mi var acaba ?
Gecmis olsun hayirdir?
Sen zaten hastaydin ,nasil kotu denk gelmis simdi iyi mi ins. Cabuk cikarsiniz hastaneden
Lusi cok gecmis olsun nesi varmis kizinin ? Daha iyiymis cok sükür. Evde hasta cocuk olunca zor, hastanede ise daha beter
Viral enfeksiyon denildi ama maalesef alerjik bünyesi olduğunu astım olabileceğini söylüyorlar. Alerji doktoruna randevu aldım haftaya götüreceğimGölün etrafını dolanmam lazım bayağı yürüme mesafesi var. Yakın olsa gidip pencereden bakardım nasıl olsa burada perde kullanan yok.
Sürekli haber vermeden kaçıp gidersen kimse merak etmez. Yine kafasına esti kaçtı gitti dedik
alışkanlık yapıyor zaten bir süre sonra o tadı aramaya başlıyor insan çok tuhaf bir şey
YaaHava sicak olmasada kasiniyor
Bilmiyorum ki hizlandirir mi.
Benımde 100 sguat tamam bacak kalca fena ağrıyor 7 gün sonunda merak ediyorum sonucuMenu karisik ve uzun, yarin daha duzenli gitmeyi planliyorum :)
07.30
1 tb pankek,
2 minik borek
arada
1 mandalina
yarim elma ustune fistik ezmesi surdum
12.30
Sebzeli tavuklu noddle
Arada 1 kase cekirdek
17.30
Karisik sebzeli karabugday, az domates
1 mandalina
Eki Görüntüle 3041687
Spor
10 bin adim
100 squatDiyette
Bende yazayim menumu.
Isten erken cikip anneme gidiyorum. Turkiyeye gidecekler haftaya. Hazirlik, temizlik vs
Spor bu hafta yok
Sabah: 1 lokma muz
Oglen: 2 dilim ekmek, yumurta ve yesillikli salata
Aksam: 2 kasik mercimek corbasi
3 kasik patates puresi
4 kanat ve 1 kase salata
Arrietty_
Daha iyiyiz canım teşekkürler
Deli gibi seker istiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?