Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kolay gele. Sabah sporumu yapmistim.
15 dk hoolahoopta yapmistim. Saat 20.00e kadar bidaha hoolahoop yapim sonra iftar telasi. Sonrasinda yuruyussss
Bende işten geldim iftar yemeğine giriştim. Bugün temizlik vardı makineye çamaşır attım, yemekler pişerken perdeleri astım. Sofra hazırla topla derken yoruldum baya. Biraz çay keyfi yapıp yürüyüşe çıkacağım. Keşke erkek olsaymışım

O isi ben @the_daughter_of_Lori verdim
Kurtuldum makina yerlestir derdinden
Bulaşık makinesimi bahsettiğin.
Evde bulabildiğim zamanlarda bende kızıma veriyorum o görevi. Az evvel yemek yediği tabakları parmağının ucuyla tutar, ıyy ayy diye diye.
Lavaboda çöp kaldıysa hayatta elini sürmez, ocak silmez. Tüm bunlardan iğreniyormuş hanım.
Senin yaptığın işe diye söylenerek arkasından bir tur daha mutfak toplama işi çıkartır bana.

Kolay gelsin canim. Esinde yardimci oluyordu yinede yorucu ev isi.
Ben sil supur yaparken camasir katla yerlestir birde mutfak esime kaldi

Eldiven taksin

Yok oyle belese yemek
Bu evde kac kisi yasiyorsa hepsi isin ucundan tutar. Bizde hep oyleydi. Annem babam kardeslerim hepimiz bu kafadayiz.
Kizimda cok sukur bana baya yardimci olur

Kolay gelsin canim. Esinde yardimci oluyordu yinede yorucu ev isi.
Ben sil supur yaparken camasir katla yerlestir birde mutfak esime kaldi
Eşim ya eve erken gelmiş olacak yada hafta sonu yardım eder. Oda sadece yemek mutfak konusunda. Hafta sonu yemek olayına hiç girmem ama diğer işler fazlasıyla anamı ağlatır zaten. Erkekler ne kadar destek olsada işin büyüğü ve yorucu olanı kadınlara kalıyor yinede.

Yok oyle belese yemek
Bu evde kac kisi yasiyorsa hepsi isin ucundan tutar. Bizde hep oyleydi. Annem babam kardeslerim hepimiz bu kafadayiz.
Kizimda cok sukur bana baya yardimci olur
İğrensede yaptırıyorum bende, alışacak bir şekilde yapacak bir şey yok. İşine gelince ayrı ev istiyor hanım.
Evde yakalarsam oğluşada görev veririm.
Bizde öyle büyüdük, babam bu yaşında ev siler süpürür annemle beraber. Ki çocukken bizde iş yapardık. Bulaşık makinesi yoktu o zamanlar her akşam sırayla birimiz yıkard.

Ben hic ev isi yapmazdim, hala yapmiyorum

Babamla gezerdim ama, faydasiz ikili olarak. 2 kiz kardesim var, 1i mutfagi cocuklugundan beri cok sever, tum aileye yemek yapar. Digeri müdür ben de faydasiz

Hay allah ya, gecmis olsun

Gecmis olsun kuzum

Gecmis olsun
Burda 1ay once salgin vardi . Benimki o zaman 4gun atesliydi. Sali doktora gittigimizde bakteriyi atmasi 6-8hafta surer belki o belki migren demisti

Sagolun kizlar ,2gun okula gitse 3.gune kesin bir sorunumuz oluyor ara ara atesi inip cikior birkac gundur ama yorgunluk diye dusunuyordum .

Malesef hala eller ayaklarda dokuluyor ,hala hastalik etkisininden cikmadigini dusunuyorum bende .bu ara rota salginida varmis sanirim

Son düzenleme:
Kaçıncı sınıftaydı yenimi başladı okula. Genelde ilk senelerde tüm çocuklar aynı.
Bağışıklık güçlendirici şeylere mi yüklensen bir süre

Ben hic ev isi yapmazdim, hala yapmiyorum

Babamla gezerdim ama, faydasiz ikili olarak. 2 kiz kardesim var, 1i mutfagi cocuklugundan beri cok sever, tum aileye yemek yapar. Digeri müdür ben de faydasiz
Önümde iki büyük ablam vardı bende genelde işten kaçan kardeştim. Evde çığlık kopana kadar savsaklardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…