Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun saatimi taktim sukur. Bosa giden adimlarim yok en azindan. Telefon surekli elimde olmuyordu. 16 bin tamamladim. Iftardan sonra coktum de. Seytan cok fena ugrasiyor suan

Dur bir sindir yiğidim

Yatmadan once bir turlarsin

Ben de diktim ayaklari hollandaca calisiyom, senin kizi soksak benim sinavlara cep harçlığı cikarsin kerata

Cocuklar ile yolculuk etmeyi bir ben mi sevmiyorum arabada birbirlerini yiyorlar.
Su gorselde ki yazanlari kelime kelimesine yasiyoruz biz
Çok şükür hiç böyle bir şey yaşamadım üç tane çocuğum var. Seyahat etmeyi uzun yolculuklara bayılırlar gıkları bile çıkmaz hatta şarkı söyleyip dans ederler. Küçüklüklerinden beri öyleler. Maşallah
Agzim acik kaldi resmen
Tanidigim birkac kiside gece cok uyaniyor diye birkac kez vermisti ,eczaci soylemis guya
Açıkçası uyku meselesinde ilk iki kızım da hiçbir sıkıntı yaşamadım çok güzel uyudular ama oğlum da bir yıl zombi gibi dolaştım hatta uyanık kalmak için B vitamini alıyordum, yine de uyku ilacı falan vermek aklımın köşesinden bile geçmedi. İnsanlar çok cesaretli ya da düşüncesiz cahil mi diyeyim Allah korusun ne kadar yanlış bir şey.
Kizlar fistik ezmeli, tarcinli elmam cok guzel ve doyurucu oldu. Sahurda da gider bence, deneyin, hem tatlı istegini de kandirir.
Ben gözümün önünde tatlı görmesem yemek aklıma bile gelmez, hiç tatlı isteği nedir bilmem.

Kaçıncı sınıftaydı yenimi başladı okula. Genelde ilk senelerde tüm çocuklar aynı.
Bağışıklık güçlendirici şeylere mi yüklensen bir süre

Kres aslinda canim sadece yarim gun gidiyor ,o bile yetiyor ne yazikki. Birkac tane kullandigimiz var yazin propolis mi alsam diyorum yada ne verebilirim bilmiyorum ,ek takviyeye cok sicak bakmiyorlar burda malesef tr den alicam. Surekli olarak fer kullaniyoruz (anemi icin)
MUltivitamin ve balik yagi kullanmistik bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…