Bugun saatimi taktim sukur. Bosa giden adimlarim yok en azindan. Telefon surekli elimde olmuyordu. 16 bin tamamladim. Iftardan sonra coktum de. Seytan cok fena ugrasiyor suan
TamamdirKaptanise bir 30 yakışır o zaman
YAPARIMMM diyorDur bir sindir yiğidim
Yatmadan once bir turlarsin
Ben de diktim ayaklari hollandaca calisiyom, senin kizi soksak benim sinavlaracep harçlığı cikarsin kerata
Heyt yavrummmKac adim yapayim?
O yeah baby.20küsür
Yaparsin. Kac suan? 1saat de hallederim insallah. 22bin suan. Normal de 1saat de 8yapiyorumYAPARIMMM diyorhollandaca da en dusuk notu 7
Heyt yavrummm
O yeah baby.
Tmm bende kalkimm30 bin olurmu la? Yapabilermiyimmm
Çok şükür hiç böyle bir şey yaşamadım üç tane çocuğum var. Seyahat etmeyi uzun yolculuklara bayılırlar gıkları bile çıkmaz hatta şarkı söyleyip dans ederler. Küçüklüklerinden beri öyleler. MaşallahCocuklar ile yolculuk etmeyi bir ben mi sevmiyorumarabada birbirlerini yiyorlar.
Su gorselde ki yazanlari kelime kelimesine yasiyoruz biz
Açıkçası uyku meselesinde ilk iki kızım da hiçbir sıkıntı yaşamadım çok güzel uyudular ama oğlum da bir yıl zombi gibi dolaştım hatta uyanık kalmak için B vitamini alıyordum, yine de uyku ilacı falan vermek aklımın köşesinden bile geçmedi. İnsanlar çok cesaretli ya da düşüncesiz cahil mi diyeyim Allah korusun ne kadar yanlış bir şey.Agzim acik kaldi resmen
Tanidigim birkac kiside gece cok uyaniyor diye birkac kez vermisti ,eczaci soylemis guya
Ben gözümün önünde tatlı görmesem yemek aklıma bile gelmez, hiç tatlı isteği nedir bilmem.Kizlar fistik ezmeli, tarcinli elmam cok guzel ve doyurucu oldu. Sahurda da gider bence, deneyin, hem tatlı istegini de kandirir.
Kaçıncı sınıftaydı yenimi başladı okula. Genelde ilk senelerde tüm çocuklar aynı.
Bağışıklık güçlendirici şeylere mi yüklensen bir süre
1 saat tempolu yuruyusten geldik
Zilli instaya da atmis
Bir yesil cay icip leslie yapam bari survivor izlerken. Yoruldum yaw
Haftasonu +0,500 arti ciktim. Gidecekte gidecekBak ne dedim,
Vur dersek oldurur diye.
Kiz bu saatte ne leslie si, komsulari dikicen kapiya, hade yat uyu gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?