Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Toplam olarak hep ekmek var
Aynen deadiii öyle oldu ama başka secenek yoktu annemlerde ama sonuç hep açtım ve galiba eksideyim eve geldim 3 gündür annemlerdeydim dayanamadim tartildim regl ve tok olmama rağmen 56.4 çıktım

Telefon yanlış yazmış ya tok karnına çok iyi yazmıştım
Ay bende kac kere okudum acaba anlayamadiğim bisiler mi var diye aslinda deadii önemli olan herseyden az yemek biliyo msn ben haftasonu annemlerde cips bile yedim ama çok az ve genelde ekmek türü oldu yediğim şeyler ama yine az yedim ama kendini tutup az yiyebilmek önemli inşallah bunu hep başarabilirim

Haklısın valla birde saatleri onemli

Heeeeeeeyyy deaaadiiiiii nerdesin kiiiiiiiiiiiizzzz

Ben güncell kilomu giriyim hemeennn 55.9 sonunda 55 i gördüm

Yılbaşı hedefim 54dü perşembe 54.9 olurum inşallah

deadline tatliş nerdesiiinn ay ben bu hafta hiç kilo vermedim daha doğrusu hafta içi aldığımı anca verdim

Tatildeyim valla bende dönüşte büyük sürprizler olabilir çok büyük olmaz insallah bu arada musmutlu yeni bir yıl diliyorum sana ve Ailene balım
Ayy tatilin keyfini çıkar tatlim sana da ailenle mutlu huzurlu sağlıkli yillar canimmm

SekerPancarii
Balımm nasılsın bakalım sindirim problemi yaşıyorum Ya çok mutsuzum bu aralar güncel kilom 62.8 çıktı başa dönmeye üstüme yokk neyse çok baş sayılmaz ya ben daha fazlasından korkuyordum sen ne durumdasin bakayım yılbaşı hedefin ne oldu

Balimm iyyim canimmm olsun verirsin geri bazen anın tadını çıkarmak lazim ben iyi durumdayimmm güncel kilom 55.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…