Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Aayy deadiii gerçekten çok mutluyum şuan 36 bedenim galiba incecik oldum hedefe geliyim bi özel msj açarız ikimiz

Başarılar kızlaaar. Güncel kilolarınız kaç?

Bulantımız var yatıyoruz canım. Kilolarınız gayet iyi görünüyor. Dead hadi senin biraz daha gayret etmen gerek.
Ooyy canimm benim inşallah uzun sürmez bulantılar spor yapmayi planliyor msn hamilelik sürecinde

Ooyy canimm benim inşallah uzun sürmez bulantılar spor yapmayi planliyor msn hamilelik sürecinde
Planlıyorum canım ama henüz araştırma aşamasındayım. Vücudu çok ısıtan sporlar yapılmamalıymış.
O yüzden hala karar veremedim. Pilates için de önceden yapanlara öneriyorlar hamilelik platesini.

Anladim canim tabi araştırmak ve doktora danışmak lazım belki ufak nefes egzersizleri strech falan yapilabilir

Olur tatlışimm eee sen başladin mi dikkat etmeye
Ya istemsiz aç geziyorum şekercim mide problemim coştu yine çok fena midem ağrıyor birde üstüne karnımda da ağrı var ya dün geceyi acilde gecirdim

Aayy deadiii gerçekten çok mutluyum şuan 36 bedenim galiba incecik oldum hedefe geliyim bi özel msj açarız ikimiz
Ya süper 36 mi bende istiyorum boyun tam kaçtı ki hedefe zaten az kaldı spor yaptığından da daha sıkı bir vücudun var

Başarılar kızlaaar. Güncel kilolarınız kaç?
Lune aslında 61 kiloydum ama kilo aldım dikkat edemiyorum spor yapamıyorum 2 haftadır midem ağrıyordu şimdi de karnında ağrıyor kabızlık ve gaz sıkışması olmuş bağırsaklarda ilaç verdiler mushil gibi şimdi de ishal gibi karın ağrısı var ama şişlik hala var aman hastalıklardan kurtulamiyorum birisi ne zaman ne kadar zayıflamissin dese arkasına bişey oluyor bana

Ayy deadiimm geçmiş olsun canım yaa nasılsın şimdi kimseye diyette olduğunu söyleme valla ben öyle yapıyorum artiknazara gelmeyelimm

Daha iyiyim canım eski düzenime döndüm artık bulusuruz
Ooohh iyi iyi çok sevindim ayy bende diyette bi iyi bi kötüyüm deadii ya ben napiyorum biliyo msn haftasonu ćok güzel kilo veriyorum ama haftaiçi ayni motivasyonu sağlayamiyorum 55.1 dim pazartesi şimdi 55.6 yim gerçi bugünü iyi atlattim yari aç gezdim yarina bi kaç gram gider aslında 55 tam idealim ama işte buda bana kilo kontrolü sağlıyo en azından cuma arti çıkmayım diye çabaliyorum her hafta bi kac gr gidiyo işte

Aslında normalde tam tersi olur haftasonu çok yenir ama iyi toparladın yine canım az az verirsin kalani 52 ye insanda 53 u zorla böylece ipin ucu çok kaçmaz 55 lerde dolaşırsın sonra

Aslında normalde tam tersi olur haftasonu çok yenir ama iyi toparladın yine canım az az verirsin kalani 52 ye insanda 53 u zorla böylece ipin ucu çok kaçmaz 55 lerde dolaşırsın sonra
Haftasonu başka yerde oluyoruz yine tam tersi insan misafirlikte çok kaçırır ben ćok az yiyorum haftaiçi acısı çıkıyo herhal ayyy biktim ayoooll delircem kilo benim psikolojimi boziiiyy

Haftasonu başka yerde oluyoruz yine tam tersi insan misafirlikte çok kaçırır ben ćok az yiyorum haftaiçi acısı çıkıyo herhal ayyy biktim ayoooll delircem kilo benim psikolojimi boziiiyy
Sen birde bana sor çok sıkıldım ya bitmiyor bu çile kız haklısın ama bak sonuna geldin dayan bırakma bende inşallah sona gelcem de ne zaman

Sen birde bana sor çok sıkıldım ya bitmiyor bu çile kız haklısın ama bak sonuna geldin dayan bırakma bende inşallah sona gelcem de ne zaman
Ayy sona gelince de bitmiiyyy deadii bu sefer de acik yesek geliveriyo kilolaaarr bizim diyet bitmeeeez deli diyeti mi koysak topigin adini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…