ben böyle şeyleri yapmayı seviyorum yemesini sevmiyorum tatlı yiyeceksem bile aç olmam gerekir yemek üstüne yiyemiyorum ve yanında yoğurt olacak ki bu durumda bile en fazla 2 dilim baklava yiyebilirim.Tuz bile hiç aramıyorum yediklerimde bazen yemeklerime atmayı bile unutuyorum.Şeker deseniz öyle misafir gelsin çay getirir şekeri unuturum.bende oldum bugünde kurtuldum ya valla rüyamda revaniler kekler dönüyordu bir haftadır
Bende yemeğin üstüne yemem ya ama yemek yemem yerine tatlı yerim meselaben böyle şeyleri yapmayı seviyorum yemesini sevmiyorum tatlı yiyeceksem bile aç olmam gerekir yemek üstüne yiyemiyorum ve yanında yoğurt olacak ki bu durumda bile en fazla 2 dilim baklava yiyebilirim.Tuz bile hiç aramıyorum yediklerimde bazen yemeklerime atmayı bile unutuyorum.Şeker deseniz öyle misafir gelsin çay getirir şekeri unuturum.
maaşallahhBende yemeğin üstüne yemem ya ama yemek yemem yerine tatlı yerim meselaçayı şekersiz içiyorum onda sorun yok ama önceden saha çok yerdim akşam yemeği niyetine bir tepsi baklava yemisligim var dusun
Ay zormuş canım ya benimde kötüydü işte şimdi yiyemiyorum tatlıyi öyle çok zaten ama işte bu regl zamani bir istek geliyormaaşallahh8-9 yıl önecsine kadar yediğim birçok şeyi yiyemiyorum çiğ soğan sarımsak et ve balığı bu yaz başladım yemeye.Çok koku alan biriyim iş yerine kokan biri gelsin o istifra etme sebebim oluyor gün içerisinde yemek yerken aklıma gelsin yine aynı.O yüzden kiloda alamıyorum eşim bile kuş kadar mide kaldı yeme sen daha diyor
Evet nerde menuAayy ben dünkü menumu yazmadım kiiiz birazdan dünkünü ve bugünkünü yazayim
GeliyoooooEvet nerde menu
Ya bende ayni yerdeyimnya dayanamayıp tartıliyorum 1 gr oynama yok henüz hatta regl olcam diye birgün aynı birgün fazla cikiyorum kaç gündür anlamadım regl oldum belkicumaya düşük çıkarım yeter artikKızlar süpersiniz
Benim spor şahane de ahh şu yeme işine de bir düzen getirsem hiç dikkat etmiyorum
Ya bende ayni yerdeyimnya dayanamayıp tartıliyorum 1 gr oynama yok henüz hatta regl olcam diye birgün aynı birgün fazla cikiyorum kaç gündür anlamadım regl oldum belkicumaya düşük çıkarım yeter artik
Ay evet tatli deme ya dayanamıyorum hiçcanım regl döneminde hiiiç inanma tartıya hep yüksek gösteriyor
Sen sonrasında tartıl gider biter kilolar inşallah
Ama anladığım kadarıyla senin de tatlıya zaafın var aynı benim gibi
Eveeet benim ooobi kirikkaleli gordum sanki :)
yalniz degilsin canimmmmmm :)Eveeet benim ooo
Çok iyi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?