Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

bende oldum bugünde kurtuldum ya valla rüyamda revaniler kekler dönüyordu bir haftadır
ben böyle şeyleri yapmayı seviyorum yemesini sevmiyorum tatlı yiyeceksem bile aç olmam gerekir yemek üstüne yiyemiyorum ve yanında yoğurt olacak ki bu durumda bile en fazla 2 dilim baklava yiyebilirim.Tuz bile hiç aramıyorum yediklerimde bazen yemeklerime atmayı bile unutuyorum.Şeker deseniz öyle misafir gelsin çay getirir şekeri unuturum.

Bende yemeğin üstüne yemem ya ama yemek yemem yerine tatlı yerim mesela çayı şekersiz içiyorum onda sorun yok ama önceden saha çok yerdim akşam yemeği niyetine bir tepsi baklava yemisligim var dusun

Bende yemeğin üstüne yemem ya ama yemek yemem yerine tatlı yerim mesela çayı şekersiz içiyorum onda sorun yok ama önceden saha çok yerdim akşam yemeği niyetine bir tepsi baklava yemisligim var dusun
maaşallahh 8-9 yıl önecsine kadar yediğim birçok şeyi yiyemiyorum çiğ soğan sarımsak et ve balığı bu yaz başladım yemeye.Çok koku alan biriyim iş yerine kokan biri gelsin o istifra etme sebebim oluyor gün içerisinde yemek yerken aklıma gelsin yine aynı.O yüzden kiloda alamıyorum eşim bile kuş kadar mide kaldı yeme sen daha diyor

Ay zormuş canım ya benimde kötüydü işte şimdi yiyemiyorum tatlıyi öyle çok zaten ama işte bu regl zamani bir istek geliyor ama sende yapma kilo alamama kötü verememekte ikiside hastalık benim gözümde biz vermeye çabalıyoruz ya sende en azından vermemeye çalış canim

Kızlar süpersiniz

Benim spor şahane de ahh şu yeme işine de bir düzen getirsem hiç dikkat etmiyorum

Kızlar süpersiniz

Benim spor şahane de ahh şu yeme işine de bir düzen getirsem hiç dikkat etmiyorum
Ya bende ayni yerdeyimnya dayanamayıp tartıliyorum 1 gr oynama yok henüz hatta regl olcam diye birgün aynı birgün fazla cikiyorum kaç gündür anlamadım regl oldum belkicumaya düşük çıkarım yeter artik

Ya bende ayni yerdeyimnya dayanamayıp tartıliyorum 1 gr oynama yok henüz hatta regl olcam diye birgün aynı birgün fazla cikiyorum kaç gündür anlamadım regl oldum belkicumaya düşük çıkarım yeter artik

canım regl döneminde hiiiç inanma tartıya hep yüksek gösteriyor

Sen sonrasında tartıl gider biter kilolar inşallah

Ama anladığım kadarıyla senin de tatlıya zaafın var aynı benim gibi

Dünkü menüm bu gayet masumane görünüyor dimi keşke böyle kalsaydiaksam dayanamadim ve birsürü şey atistirdim ama hemen kizma deadiimm bak şimdi bugünkü telafi menüme bak

deadline deadii yaa ben kalori saymaktan sıkıldım çok tutcak diye az yiyorum sonrada krize girip daha çok yiyorum ben menü yazcam tamam midir

Menümü yaziiimm
Sabah:10.30: 1 tam bir yumurta beyazı 3 kaşık çekilmiş yulaf ezmesiyle maydanozlu omlet
Salatalık domates
Biraz çemen ve şekersiz çay

Öğle:01.00: çekme helva
Spor: focus t25 lower focus
Akşam:04.30: 3 4 kaşık kuru fasulye
2 3 kaşık pirasa
2 dolu kaşık yoğurt
Ara:06.00: biraz kraker
diyet sütlü irmik tatlisi
Şimdide açlık otu diye bi bitki çayı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…