• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fit olma zamanı geldi :)

zayiflamayageldim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
14
6
3
30
Merhaba arkadaşlar :)

Kilo:
62
Hedef: 55
Boy: 1.62

İlk sporumu yaptım :) düzenli aralıklarla koşu... düzenli beslenme ve akşam yemeği saatinin netliği :)
Önceleri her an abur cubur yerdim ağzım boş kalmazdı. Her akşam bir sütlü çikolatalı tatlım vardı :) anlatırken de canım çekmiyor değil ama kendime mukayet olma zamanına geldim artık :) HADİ BAŞLAYALIIMMM :))))

şimdiiiii :) bugün ne yaptım :) kahvaltımı yaptım 2.5 lt suyumu henüz bitirmedim.
akşam yemeğimi biraz geç yedim :/ spor hareketlerimi de yaptım mı kendimi affedebilirim ^_^

Merhaba arkadaşlar :)

Kilo:
62
Hedef: 55
Boy: 1.62

İlk sporumu yaptım :) düzenli aralıklarla koşu... düzenli beslenme ve akşam yemeği saatinin netliği :)
Önceleri her an abur cubur yerdim ağzım boş kalmazdı. Her akşam bir sütlü çikolatalı tatlım vardı :) anlatırken de canım çekmiyor değil ama kendime mukayet olma zamanına geldim artık :) HADİ BAŞLAYALIIMMM :))))
Hayırlı olsun ;)

eveeet :) yeşil çayımı içip kitabımı okuyup uyumadan önce yazmak istedim :)
görev tamamlandı :KK16:
2.5 lt ve hatta fazlasını içtim
spor hareketlerimi yaptım :)
iyi gidiyorum ben yaaa :))
yarın sıkı spor günü :) gün aşırı koşu şart:)

dün yazmadım ama süperdi :) yine doğru bir kahvaltı gibi süper uyandım :) akşam güzel bir çorba kepekli çubuk makarna ve yoğurt yedim yani tüm gün yediğim ekmek adeti iki dilimdi :) güzel bir sporla da güne son verdim.
bugün ise henüz sporumu yapmadım :) güzel bir kahvaltı yaptım yine harika bir tarif yazıcam kahvaltı için hoş ve lezzetli öneri :) haşlama yumurta yiyemediğim için yumurtayı böyle yedim.
ama bugün bi minik hamburger yedim :( akşam yemeği olarak atıştırıyorum yalnızca :)

Back
X