Fit Olun

ay süper olur ya mesela 30 dk olması benim kafamı karıştırıyo haftada 3 gün gidebilicem yeter mi ki dersin sen ne kadar süre gittin? birde pilates mi yaptın yoksa aletlerlemi çalıştın?

yani 3 gün yeter bence tabi bu sırada yemene su içmene fala çok dikkat etmen lazım ben artık çalışmadığım için dört gün falan gidiyodum. biraz sabırlı olman lazım bir ayda sıkılaşmayı bekleme bfit de benimle baya ilgilendiler sanki özel hocaya gidermişim gibi aletle değil pilates daha iyi geldi bana

Merhaba ben 20 yaşında 172 boyunda suan 73 kilo bi kizim. Bu kiloya 50 gunde kendi çabamla 80 kilodan indim ilk kez bu kiloya geldim hayatimda ve ciddi bi karar alip indim ama eski kiloma 63 hatta 60a düşmek istiyorum sizce diyetimi daha aktif hale sokmak icin ne yapabilirim kesinlikle seker tuz ve unlu seyler kullanmıyorum ama bagirsak problemim var tuvalete çıkamıyorum bazi bitkisel seyler aldim aci cehre gibi ama bekunis de tuketiyorum ama geçici bi cozum oluyo harekete gelince evde olduğum için sinirli hareket ediyorum önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler

Aa ben görüyodum tabelalarını falan ama girip hiç konuşmadım... üşengeçlik işte. 30 dk yetiyor mu cidden?

Deneyeyim bende bakayım merak ettim şimdi. Onun dışında tek mi gidiyosun, bana tek gitmek biraz sıkıcı geliyor.

pardon tabiki sizin alanınız daha iyi bilirsiniz ancak yeşil çay günde 5 bardak çok fazla değil mi sizin de bildiğiniz gibi Yeşil çayda kafein olduğu için uykusuzluğa sebebiyet vermektedir.Yeşil çayın kafein oranının yüksek olmasından dolayı, böbrek rahatsızlığı, kalp-damar rahatsızlığı, anksiyete, kanama veya pıhtılaşma problemi olan bireyler üzerinde sağlık sorunu yaşanmaması için, ciddiyetle kullanımından kaçınılmalıdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…