Fit Olun

Ben de diyet listelerinden hiç haz etmem :) Hiç de uyamamışımdır onlara zaten. Daha az evvel bitti egzersizim.. Hamlamışım :) Zumba evde yapılabiliyor zannedersem. Deneyeceğim mutlaka:) Bir de ben emziriyorum. Doktoruma danıştıktan sonra yeşil çaya da başlarım elbette.. Teşekkürler cevabınız için.

Merhaba ne kadar sıcak samimi birisiniz ya bayıldım ❤️❤️ ben 18 yaşındayım boyun 165 kilom 67. Diyet değil de sağlıklı beslenip yürüyüş yaparak kilo vermeye çalışıyorum diyeyim. Fakat kabızlık sorunum var bunu bi türlü aşamadım. Bi tavsiyeniz var mi

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) coook tesekkur ederim insallah tatile gitmeden su basenlerimden gobegimden kurtulurum.
Bide bir ara ben asiri derece kilo almistim daha sonra birden verince catlak oldu bacagimda hafiften simdi bu spor sikilastirir degilmi vucudumu

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Merhaba Alison. Bana da yardimci olursaniz chok sevinirim.

1) 109 kiloyum. 40 gunde 120 kilodan 109-a indim. Sporu ve suyu, ayni shekilde yesil cayimi hich ihmal etmiyorum.
Chok kilolu oldugum ichin bana hangi sporu oneriyorsunuz? Bu aralar her gun Leslie 5 mile Fat Burning mile yapiyorum ( disharida yuruyush yapma imkanim yok bulundugum yerde)

2)Shimdilik sadece cardio tarzi sporlar yapip yag yakmam mi lazim?

3)Oruc tutuyorum, bu yuzden her gun iftardan 1,30 saat once sporumu yapiyorum. Bu zaman dilimi uygun mudur?

Yash: 30 Boy:1,70 Kilo: 109

Shimdiden teshekkur ediyorum

Merhaba öncelikle tebrik ederim,40 günde 11 kilo büyük bir başarı.Su ve yeşil çay altın anahtarlardır zaten siz de farkındasınız sanırım. Spor için yürüyüş programınıza devam edin derim,ancak cardio egzersizlerini eklerseniz sizin için daha iyi olucaktır. Oruç tutarken spor yapmayı hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü spor aç karnına yapılmamalı ayrıca spor yaparken sürekli su içmelisiniz. İftardan 1-1 buçuk saat sonra yediklerinizi sindirip sporunuzu yapmanız daha etkili ve daha sağlıklı olucaktır. Ama ramazandan sonra sporunuzu sabah-akşam olarak yapmalısınız. Yoğurt ve yumurta gibi proteini yüksek ürünlerin kullanımını arttırın. Yoğurt doğal yağ yakıcıdır. İstediğinizde sorularınızı iletebilirsiniz. ♥ :)

Tabikii, sıkılaştırır :)

Merhaba harika bir konuya rastladim dedim okur okumaz. Benim derdime herkes guluyo cunku etrafimdaki.

Canim ben 27 yasinda 1.60 47 kilo bir kadinim. Gel gelelim vucudum yururken lop lop sallaniyo. Karin bolgemde ve bacaklarimda cok az portakal gorunumu var. Sıki degilim yani hic. Ve gobegim her zaman yagli ve sarkik oldu hep gobege alirim kilolari.

Yemek yerim hic ayirmadan ama ekmek hic yemiyorum mesela. Kilo icin degil aliskanligim yok. Ve spora baslamaya niyet ettim ama onumde program veri biseyler yokken hic baslayamadim. Ayrica cok ham vucudum. Hemen yoruluyorum. Masa basinda hareketsiz calismanin etkisi sanirim.
Napabilirim ben sizce? Pilates tam donanimli bir setim var ama hak getire bir kere baslayayim dedim geberdim resmen. Kolum kalkmadi ertesi gun.
Bana oneriler verir yureklendirirseniz sanirim benim icin guzel bir baslangic olucak. Simdiden Allah razi olsun.

Şu an bulunduğunuz nokta benim en sevdiğim noktadır,kiloyu verdikten sonra sıkılaşmak. :)
Eğer pilates yapma taraftarıysanız http://www.youtube.com/watch?v=OjeveoQgp6I bu videoyu takip ederek pilates yapmanızı öneririm. Ben çalıştığım spor salonunda pilates derslerimden ayrılanlara genelde bu videoyla evde devam etmelerini söylerim. Ancak pilates bana göre değil diyorsanız cardio ile sıkılaşıcaksınız. Cardio için bu videoyu takip edebilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s . Başlamadan önce ısınmaları mutlaka yapın. İlk 2 hafta 3 gün yapıp 1 gün dinlenmelisiniz.Sonrasında 1 gün spor 1 gün dinlenme. 1 hafta sonunda vücudunuzun kondisyonu artıcak ve her geçen hafta daha kolay yapıcaksınız. Protein tüketimini mutlaka arttırın yoğurt,süt,yumurta,beyaz et protein depolarıdır. Videoları izlerken çok yorulduğunuzu hissederseniz durdurup 5 dakika dinlenin. Ancak düzenli yapmalısınız. 1-2 hafta içinde spor yaparken hiç biyeriniz ağrımayacakdır ama sabırlı olup istikrarınızı bozmamalısınız. Ve sporunu yaptıktan sonra psikolojik olarak kendini daha iyi hissediceksiniz. Hele ki vücudunuz alıştıkdan sonra yapmayınca bi boşluk hissediceksiniz. Başlamadan önce kendi vücudunuzun fotoğrafını çekin. Ve bir de 21 gün sonra çekin. Aradaki farkla daha da hırslanıcağınıza eminim. Ancak ertelemeyin sporunuzu,saatini kendi hayatınıza göre belirleyip telefonunuza bir alarm kurun. Ve alarmı duyduğunuz anda başlayın. Spor yaparken yanınızda mutlaka su ve havlu bulundurun. Dediğim gibi 1 hafta sonra hiçbiyeriniz ağrımayacaktır. Başarabilirsiniz. :)♥

Son düzenleme:
Meraba ben 17. yasinda 158 boyu olan 62 kilo bir kızım. yaklaşik 1 senedir kilo vermek istiyorum ama bi turlu baslayamiyorum olmuyo. araya oruc girdi bide,ama okul acilana kadar yani 1,5. ay kadar bir surede verebildigim kadar kilo vericem. banada yapabileceklerimi soylerseniz cok sevinirim. ip atlamaya bayiliyorum ayrica gunde 2 saat yuruyus yapicam bayramdan sonra. 1,5 ayda kac kilo vermem sagliklidir??baska neler yapabilirim neler yemeliyim yarsim ederseniz cok seviniriim,simdiden cok tesekkur ederim

Merhaba çok yararlı bir başlık olmuş.Bilgiler ve emeğiniz için teşekkürler.Benim öğrenmek istediğim yazdığınız şekilde spor yaptığımızı düşünelim spordan sonra protein içeceği kullanmalı mıyız?Spor hocası yengeme önermiş ama protein içeceği ağır spor yapanlar için değil mi?Kilo yapma olasılığı var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben de bu sitedeki butun bayanlari cok tatli buldum herkes birbirine bir sekilde yardim etme cabasinda. [emoji173] Kabizlik icin adacayi ve yogurt yardimci olucaktir. Et ve tavuk sindirimi zor besinlerdir bu yuzden sebze ve balik agirlikli beslenmelisiniz boyle durumlarda. Sivi bol tuketin. Sulu yemekleri ozellikle. Normal yogurt sevmiyorsaniz activianin probiyotik yogurtlarindan yiyebilirsiniz. Kilo verme maceranizda basarilar dilerim :) [emoji173]

Merhaba oncellikle kendinize "okul acilana kadar" diye bir sinir koymayin. 1.5 ayda maksimum 5-6 kilo idealdir ancak kiloyu verip duzeni birakirsaniz fazlasiyla alirsiniz. Yapmaniz gereken tek sey olculu ve saglikli yemektir. Bu sekilde hem kendinizi zorlamaz hem de saglikli ve kalici bi kiloya ulasirsiniz. Herkese dedigim gibi porsiyonlarinizi biraz kucultun,beyaz ekmegi,sekeri,unu azaltabildiginiz kadar azaltin. Ozellikle kilo verme doneminde yok denilicek bir olcuye indirirseniz daha iyi olucaktir. Sonrasinda yiyin ama herzaman olculu. Sabah kahvaltida 2 dilim beyaz ekmek yediyseniz aksam yarim dilim. Tatlinizi da yiyin ancak olculu. Bu donemde yesil cayi ve su tuketimini arttirin. Mutlaka protein icerikli beslenin. İp atlamak kilo vermek icin harika bir spor ancak ip atlayarak sikilasamazsiniz. Haftanin belirli gunleri egzersiz de yapin. Tum bunlara alismanin suresi 21 gundur. 21 gun sonunda artik kendiniz yapmak istiyceksiniz icinizden gelerek. Sunu asla unutmayin ki yemek yerken kendinize yiyorsunuz,kendi vucudunuzun icine giren besinlerin farkinda olun. Bi anda aclik hissederseniz 1 bardak su icin ve acligin gittigini goruceksiniz. Aslinda cok kolay sozde zor,yapabilirsiniz. :)

Sahsen ben protein iceceklerini kesinlikle onermiyorum. Her zaman dogal beslenin. Protein takviyesi kas gelisimi icindir kilo kaybi icin degil. Yumurtanizi,yogurdunuzu,et veya tavugunuzu sofranizdan eksik etmeyin, zaten bunlar yeterlidir. Protein takviyesi dediginiz gibi ust seviye fitness workoutlari icindir. Tabiki bunun disinda kullananlar var ama gereksiz ve sagliksiz. Ek protein iceceklerini kestiginiz zaman vucudunuz alisildigindan daha az protein alicagindan kaslariniz soner ve kilo alabilirsiniz. Her zaman dogal,her zaman saglikli beslenin. :)

Teşekkür ederim cevabınız için ☺️

Peki bir sorum daha olacak, ben sodayı yani sade maden suyunu çok severim. Günde max 3 min 1 tane içerim. Mesela 3 tane içtiğimde bana zararı olabilir mi sizce

Gunde 3 sise biraz fazla. 2yi gecmemeye calisin. Ve soda kilo vermeyi yavaslatabilir. Ayrica kabizliginda sebepleri arasindadir. Bi sure azaltmanizi oneririm :)

Gunde 3 sise biraz fazla. 2yi gecmemeye calisin. Ve soda kilo vermeyi yavaslatabilir. Ayrica kabizliginda sebepleri arasindadir. Bi sure azaltmanizi oneririm :)

merhaba alison cok güzel bi topik acmışsın teşekkürler öncelikle.. ben 26 yasımdayım 158 boyum ve şu an 62 kiloyum bi yandan kilo vermeye calışıyorum bi yandan bebek çalışmaları yapıyorum bana da yardımcı olursan sevinirim . benm derdim basen ve popom :) eşim de dahil hemen herkes bunu yüzüme vurmaya basladı artık rahatsız oluyorum onlardan kurtulmak istiyorum ne önerirsin onları eritmem için hem diyet hem egzersiz..

Teşekkür ediyorum ☺️☺️☺️

Bilgiler içi teşekkür ediyorum.Bir aydır tibetin beş hareketini yapmaya başladım.Üç gündür de göbek ve yanlar için çalışmalara başladım.Karen hill tk 500 videosu var biliyor musun? On dakika ile başlayıp her gün beş dakika artırıp yapmaya başlamak istiyorum.Haftada üç gün bunu diğer günlerde leslie ile yürüyeyim diyorum.Sence programım nasıl?

Bu arada yukarıdaki videoları da gördüm.Nerden başlasam bilemiyorum.Boyum 1.50 kilom 57.4 38 yaşında iki çocuk annesiyim.Hipotroid,vertigo,fibromiyalji ve bağırsak sendromum var.Yazık bana yazınca çok geldi ama pozitif bir insanım.Bana bir program oluşturmanı istesem :) 50-52 kilo olsam yeterli.46 kiloya indiğim zamanlar oldu ama çok zayıf oluyorum.

Oruç tuttuğumdan beri tansiyonum düşüyor.Çok kötü oluyorum.Zaten normalde düşük.Tuz yememek gerekiyor ama tansiyonumu nasıl dengelemem lazım?8-5 oluyor tuzlu ayran ile yükseliyor.Kısaca hocam olur musun?

Son düzenleme:

Herkese söylediğim yemek yeme tavsiyelerine uyun. Yani unu şekeri ve tuzu olabildiğince azaltın. Protein ağırlıklı beslenin. Light yoğurt bol tüketin. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği. Yeşil çay ve 2 litre su. Sporunuzu düzenli yapın ve yaparken sürekli su için.

Üstüne bir de bu cardio : http://www.youtube.com/watch?v=I2PKsIVIsz8

Kolay gelsin efenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…