- 17 Temmuz 2014
- 55
- 8
- 18
- Konu Sahibi AlisonFranta
-
Her zaman beklerim :)Hoshgeldin Alison!
109 kiloyum ve onumde zayiflaya bilmem ichin uzun bir yol var. Galiba buraya slk-slk ugrayacagim.
Efenim meyve hicbir sekilde soylenildigi gibi yag yapmaz. Ancak yogurt ile tuketirseniz metbolizmaniz cok daha hizlanicak ve yag yakimini kolaylastiricaktir. Light yogurt tercih edin. :)Mrb,ben de kilo fazlasi olan bir insan olarak buyudum annemin yemekleri sayesinde :)ama evlendikten sonra ve dogumdan sonra aldigim kilolar artik bu ise bir dur demenin vakti geldigini soyledi diyetisyene gidiyorm verdigi listede suan ara ogun olarak 2 porsiyon meyve var,oysaki benim de bildigim ve internette okudugum kadariyla "meyveyi tek basina sakin ara ogun yapmayin,yaninda sut/yogurt alin,yoksa karin bolgesinde yag yapar,meyveyle ara ogun olmaz" seklinde.ozellikle karin bolgesinde sorun yasayan bir insan olaraktan kafami kurcalayip duruyor artik kilolarimla fazla vakit kaybetmek istemiyorum sizce ara ogunde meyveye devam edeyim mi?kafam karisti..
Saglikli beslenme ve spor. Altin anahtarlar bunlardir her nekadar klise olsada. Gunde en az 2 litre su,daha kucuk ama sık porsiyonlar,tuz-seker-un uclusune hayir,yesil cay,protein. :) spor icin zumba dansini tavsiye ederim. 1 saatte yaklasik 500 kalori yakar ve eglencelidir. Sayet bir rahatsizliginiz yok ise. Ustune de 1 saat egzersiz. İlk 1-2 hafta agrilariniz olabilir ama sonrasinda seve seve yapicaksiniz. Kondisyonunuz articak ve gunluk islerinizde dahi fark ediceksiniz. + ananas en iyi yag yakici meyvelerdendir. Yumurta tok tutar yogurt metobolizmayi hizlandirir. İstediginizde suracikta sorularinizi yanitlamak icin bekliyorum,kolay gelsin efenim :)Merhaba Alison :) 88 kiloyum şuan. Nasıl bir tutum içerisinde olursam nu kilolardan kurtulurum ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle cok sagliksiz. Metobolizmanizi yerlebir eder, 1-2 yila kalmadan fazlasiyla kilo alirsiniz.İsveç diyeti sağlıklı mı??
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Saglikli beslenme ve spor. Altin anahtarlar bunlardir her nekadar klise olsada. Gunde en az 2 litre su,daha kucuk ama sık porsiyonlar,tuz-seker-un uclusune hayir,yesil cay,protein. :) spor icin zumba dansini tavsiye ederim. 1 saatte yaklasik 500 kalori yakar ve eglencelidir. Sayet bir rahatsizliginiz yok ise. Ustune de 1 saat egzersiz. İlk 1-2 hafta agrilariniz olabilir ama sonrasinda seve seve yapicaksiniz. Kondisyonunuz articak ve gunluk islerinizde dahi fark ediceksiniz. + ananas en iyi yag yakici meyvelerdendir. Yumurta tok tutar yogurt metobolizmayi hizlandirir. İstediginizde suracikta sorularinizi yanitlamak icin bekliyorum,kolay gelsin efenim :)
Spora baslamadan once mutlaka isinma hareketleri bitirdikten sonra gerilme hareketlerini yapin. 1 bilemedin 2 hafta sabredin sonrasinda agrisiz sporunuzu yapicaksiniz :)Iste benim sorunum spor sonrası ağrı ama öyle böyle değilçok fena ağrılarım oluyor ama sadece spor yaparken umarım bu sefer bu kilolar gider ve bir daha kilo problemim olmaz
TabikiIste benim sorunum spor sonrası ağrı ama öyle böyle değilçok fena ağrılarım oluyor ama sadece spor yaparken umarım bu sefer bu kilolar gider ve bir daha kilo problemim olmaz
Tabiki
Yuruyus ile kilo verirsin ama sikilisamazsin ancak cok siddetli agrim oluyor diyosan once fazla kiloyu yuruyusle atip hareketlerin daha da rahatladiktan sonra egzersiz yapabilirsin. Ama cok daha uzun surer diger turlu kilo verirken sikilasirsin ve daha cabuk forma girersin.1 2 hafta agrilara karsi koymani tavsiye ederim :)
Ve yabanci sporcularin bir lafi vardir; "sore is the most satisfying pain ever" yani diyor ki arkadas "spor agrisi en tatmin edici acidir"
Bu bir bahane olamazAdamlar haklıAslına bakarsan spor salonuna gidip pilates yapmayı istiyorum ama şuan maddi manevi durum yok
Bu bir bahane olamaz
Yarin sana evde hicbir malzeme gerektirmeden yapicagin hatta bazen kendi siniflarimda da kullandigim videolardan gonderirim eger istersen.
Bende her cozum var
Zaten hicbir zaman sagliksal bir sorun olmadikca diyet yapmayin. Saglikli beslenin. Un seker tuzu azalt bol su bol yesil cay bol protein bir de yesillik tamamdir. Ve tabiki ise yarar ama tek basina olmaz,yuruyus yapin,egzersiz yapin,zumba ile kilo verin. Zumba en etkili yag yakici dansdir. Youtubedan videolarini bulabilirsiniz. Gerisini vucudunuz halledicektir :)Eliptic bisiklet tabiki evde ki amatör kullanimla zayiflatirmi nasil kullanmali ve en hizli nasil 7 kilo veririmm çünkü diyet yapamama gibi bi psikoloji deyim su an(
Cok azicik yiyerek asla kilo veremezsin.Su ve kas kaybidir tartidaki. Ama ben seni fit bir bayana cevirebilirim bana guvenir ve taleb edersen,birkac ay icinde hem kendine hem bana "iyiki o gun baslamisim" dersinEvet onu fark ettimBende de 1 nesile yetecek kadar üşengeçlik var Ve sanıyorum ki bende insülin direnci var Nereden anladın dersen 2 yıl önce bir dönem çok azıcık yedim ve bolca hareket ettim ama sonuç 3 ayda 4 kilo Vay arkadaş diyorum şuan
Cok azicik yiyerek asla kilo veremezsin.Su ve kas kaybidir tartidaki. Ama ben seni fit bir bayana cevirebilirim bana guvenir ve taleb edersen,birkac ay icinde hem kendine hem bana "iyiki o gun baslamisim" dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?