Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Regl sebebiyle canim cok tatli cekse de yememeyi basardim.

Kahvalti(12.00)
3 ymurtayla tereyagli omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarim domates

Aksam(18.00)
Ton balikli salata
1 kase yogurt

Spor eliptik 45 dk
Birazda kol hareketleri

Hoş geldin canım tabii ki katılabilirsin 🤗🤗
mirjam mirjam var aramızda 14. Takımdan. Gerçi yok gibi kaç gündür yazmıyor:-)
İdeal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor. Elimizden geldiğince destek oluruz inşallah 🤗🤗
Evet yaa varla yok arasiyim 😁 pazartesinden ihtibaren ogleden sonralari calismiycam arkadas iyilesmis karantinasi bitmis pazartesi basliyo, insallah daha cok burda olurum bu hafta 500gr fazla ciktim regli yuzunden biraz moralim bozuldu ama yilmak yok 💪 en cok sinir oldugum verirken gram gram gidiyor alirken kilo kilo geliyo 😓

Merhaba arkadaşlar.14.takım kapandi.ben de oradaydim.normalde burayı okuyodum ama takım olduğu için yazmıyordum.
Beni de listenize alabilir misiniz?dun tartimda 73.4 çıktım.hedefim 65. Boyum:1.70
Kolay kilo veren biri değilim sanırım yaştan dolayı.motivasyona ihtiyaç duyuyorum
Canim hosgeldin umarim hedefimize en kisa zamanda ulasiriz benim hedefimde 65 insallah🤲

Aynen öyle suyu bol içmeye çalışıyorum ama tatlı ah bu tatlı 🤦🏻‍♀️
Kız o dönem başka bişeye dönüşüyor insan. hatırlamıyor musun ben her gün 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saatte yiyordum hepsini:KK70: Şimdi olsa 1 kase bitiremem :-)
Slm kızlar cok sükür regli oldum.
Gözün aydın canım 🤗🤗
Regl sebebiyle canim cok tatli cekse de yememeyi basardim.

Kahvalti(12.00)
3 ymurtayla tereyagli omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarim domates

Aksam(18.00)
Ton balikli salata
1 kase yogurt

Spor eliptik 45 dk
Birazda kol hareketleri
1605373786094.png

Evet yaa varla yok arasiyim 😁 pazartesinden ihtibaren ogleden sonralari calismiycam arkadas iyilesmis karantinasi bitmis pazartesi basliyo, insallah daha cok burda olurum bu hafta 500gr fazla ciktim regli yuzunden biraz moralim bozuldu ama yilmak yok 💪 en cok sinir oldugum verirken gram gram gidiyor alirken kilo kilo geliyo 😓
Süper daha çok bekliyorum o zaman 🤩

Kız o dönem başka bişeye dönüşüyor insan. hatırlamıyor musun ben her gün 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saatte yiyordum hepsini:KK70: Şimdi olsa 1 kase bitiremem :-)

Gözün aydın canım 🤗🤗

Eki Görüntüle 2721050

Süper daha çok bekliyorum o zaman 🤩
Ay saolasin cnm nasil rahatladim anlatamam. Kendimden ne kdr emin olsamda sen hamilelik deyince bir irkilmedim deil. Sen nasil oldun cnm?

Ay saolasin cnm nasil rahatladim anlatamam. Kendimden ne kdr emin olsamda sen hamilelik deyince bir irkilmedim deil. Sen nasil oldun cnm?
Ben var mı ihtimal yoksa soğan suyu iç de gelsin diye dedim ya :) benim kusma geçti galiba sabahtan beri olmadı inşallah geçmiştir. Baya halsizlik var ama o da geçer inşallah bakalım 🤗🤗

Evet mia nın konusundan da takipteyim sizi 😀 Geleyim.2.doğum kilolarını verdim ama son 5 kg gitmiyor.Giderse çocuklardan önceki kiloma döneceğim.Aralıklı oruç yapıyorum emziriyorum da.Geçmiş olsun bu arada 😊
Hoşgeldin canım Teşekkür ederim 🤗
Maşallah boyun kaç senin 😅

Ben var mı ihtimal yoksa soğan suyu iç de gelsin diye dedim ya :) benim kusma geçti galiba sabahtan beri olmadı inşallah geçmiştir. Baya halsizlik var ama o da geçer inşallah bakalım 🤗🤗
Kusma gecmis cok sükür dierleri de gecer insallah.

Ayy bende bi salsam olacağım öyle. Ama kendime ayıracak vakit bulamıyorum ki ya, resmen biri ağlamadan ya da birini doyurma işi olmadan yemek yiyemiyorum. Yoksa bende şöyle güzel tabaklar hazırlayıp önce gözümü sonra kendimi doyuracağım da 🙈🙈 neyse ben biraz takip edim sizi, bol su ve tatlısız durmaya çalışayım, sizde bana yanlışım olursa haber verin.

Ayy bende bi salsam olacağım öyle. Ama kendime ayıracak vakit bulamıyorum ki ya, resmen biri ağlamadan ya da birini doyurma işi olmadan yemek yiyemiyorum. Yoksa bende şöyle güzel tabaklar hazırlayıp önce gözümü sonra kendimi doyuracağım da 🙈🙈 neyse ben biraz takip edim sizi, bol su ve tatlısız durmaya çalışayım, sizde bana yanlışım olursa haber verin.
Kız benim robot var ya malzemeleri koyuyorum o yapıyor tabağa koyan kim tencereye kafamı sokacaktım utanmasam :D

Back
X