Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastayım canım test yaptırmadım daha inşallah değildir bakalım sabah ola hayrolaHayırdır canım kovid mi oldun ?
Canım, normal soğuk algınlıklarıda başladı aklına kötü şeyler getirme... artık çevremde çok duyar oldum üşütme grip.. maalesef korkuyoruz ...hastayım canım test yaptırmadım daha inşallah değildir bakalım sabah ola hayrolakimseyle de görüşmüyoruz olması zor aslında
![]()
Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktubebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim
su içtim onu da çıkardım zaten
çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü
Anlamadım ki hiç bu kadar uzun süre hasta olmamıştık. Ben çok üzülünce bağışıklığım düştü galiba kolay kolay hasta olmazdım ben![]()
Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun
Anka çok üzüldümhastayım canım test yaptırmadım daha inşallah değildir bakalım sabah ola hayrolakimseyle de görüşmüyoruz olması zor aslında
![]()
Nasılsın?Günaydın canlar![]()
![]()
İyi gibiyim çok şükür ya bişey yiyemiyorum halsizlik var bakalım geçecektir inşallahNasılsın?
Geçmiş olsun canimİyi gibiyim çok şükür ya bişey yiyemiyorum halsizlik var bakalım geçecektir inşallah
Sen nasılsın
İyi şükür.İyi gibiyim çok şükür ya bişey yiyemiyorum halsizlik var bakalım geçecektir inşallah
Sen nasılsın
Sağol canımGeçmiş olsun canim![]()
Annemler değil canım kayınvalidem hastanedeydi çıktı çok şükür o. Maalesef annemler İstanbulda kimse yok burdaİyi şükür.
Uyuyabildin mı?
Annenler hastaneden çıktı mı?
Bir kaç saat uyusan keşke kardeşin filan yok mu çocuklara bir kaç saat baksa biri
Ya ben sana hiç kıyamıyorumSağol canım
Annemler değil canım kayınvalidem hastanedeydi çıktı çok şükür o. Maalesef annemler İstanbulda kimse yok burdatoparlanırım yaa inşllah
KesinlikleRabbim Şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin![]()
![]()
Anka
Senin güzel bir uyku çekmen lazım, bunyemi dayanır o kadar yorgunluğa![]()
Sağol canımYa ben sana hiç kıyamıyorum
Konya da olsam çocukların bir iki tanesini alır bakardım ya sen bir iki saat uyu diye
Bakmayı beceremem hepsine bakmaya ama beceriksizim.
Keşke akraban biri olsaydı orda destekçi
Canım dünyanın yükünü tek başına omuzlama wonder women değiliz hiç birimiz insanız sonuçta
Çekinme yardım edecek biri varsa gurur yapma çağır kendi sağlığını da düşün
Sen iyi olursan çocuklar da iyi olur
Bence diyeti kilo vermeyi şu an kafana takma
Önce sağlığın önemli
Ben diyet yaparken hep hasta olurdum galiba strese girip bağışıklıgim düşüyordu
Abartmadan iştahın açılınca normal beslen
Birde sana en önemli tavsiyem her gün 15-20 dakika en az dışarı çıkmaya çalış
Arkadaşım 8 sene evvel terapiste 500 lira veriyordu ama en önemli tavsiyesi dışarı çık yürü idi
Kesinlikle
Sen de sağol canımRabbim Şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin![]()
![]()
Anka
Senin güzel bir uyku çekmen lazım, bunyemi dayanır o kadar yorgunluğa![]()
Hoş geldin canım tabii ki katılabilirsinMerhaba arkadaşlar.14.takım kapandi.ben de oradaydim.normalde burayı okuyodum ama takım olduğu için yazmıyordum.
Beni de listenize alabilir misiniz?dun tartimda 73.4 çıktım.hedefim 65. Boyum:1.70
Kolay kilo veren biri değilim sanırım yaştan dolayı.motivasyona ihtiyaç duyuyorum