Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastayım canım test yaptırmadım daha inşallah değildir bakalım sabah ola hayrola :KK43: kimseyle de görüşmüyoruz olması zor aslında :KK43:
Canım, normal soğuk algınlıklarıda başladı aklına kötü şeyler getirme... artık çevremde çok duyar oldum üşütme grip.. maalesef korkuyoruz ...
Benim en son kaynımın kızı kovid oldu 16 yaşında 10 gün oldu atlattı çok şükür...18 yaştan küçüklere ilaç vermiyorlarmış evde odasında bolsu c vitamini ile atlattı... artık bundan kaçış yok bi gün bizde olacağız Rabbım kolaylıkla atlatmayı nasip etsin...

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim pastirma 1 tk krem peynir ( listede yoktu aslinda 🤭🤭)
4 ceviz 4 kuru kayisi

Ara
2 mandalina
1 tarcinli elma

Aksam
1 tabak tarhana
2 dilim ekmek
Salata

Su 2
Aksam yemek yapamadigim icin öyle olsu malesef

Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktu:KK43: bebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim :KK43: su içtim onu da çıkardım zaten:KK43: çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü

Anlamadım ki hiç bu kadar uzun süre hasta olmamıştık. Ben çok üzülünce bağışıklığım düştü galiba kolay kolay hasta olmazdım ben:KK43:

Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun

hastayım canım test yaptırmadım daha inşallah değildir bakalım sabah ola hayrola :KK43: kimseyle de görüşmüyoruz olması zor aslında :KK43:
Anka çok üzüldüm 😣😣😣
Allah şifa versin 💐
Nazar mı var sizin üstünüzde ya
Çıksın artık şu evden hastalık
Canım uykusuzluk düzensiz beslenme hasta olman normal evdekilerden bulaşmıştır 🙄

İyi gibiyim çok şükür ya bişey yiyemiyorum halsizlik var bakalım geçecektir inşallah
Sen nasılsın
İyi şükür.
Uyuyabildin mı?
Annenler hastaneden çıktı mı?
Bir kaç saat uyusan keşke kardeşin filan yok mu çocuklara bir kaç saat baksa biri

Geçmiş olsun canim :KK43:
Sağol canım :36:
İyi şükür.
Uyuyabildin mı?
Annenler hastaneden çıktı mı?
Bir kaç saat uyusan keşke kardeşin filan yok mu çocuklara bir kaç saat baksa biri
Annemler değil canım kayınvalidem hastanedeydi çıktı çok şükür o. Maalesef annemler İstanbulda kimse yok burda :( toparlanırım yaa inşllah

Sağol canım :KK36:

Annemler değil canım kayınvalidem hastanedeydi çıktı çok şükür o. Maalesef annemler İstanbulda kimse yok burda :KK43: toparlanırım yaa inşllah
Ya ben sana hiç kıyamıyorum 😘😘😘
Konya da olsam çocukların bir iki tanesini alır bakardım ya sen bir iki saat uyu diye🥰🥰🥰
Bakmayı beceremem hepsine bakmaya ama beceriksizim.
Keşke akraban biri olsaydı orda destekçi 🤗🤗🤗
Canım dünyanın yükünü tek başına omuzlama wonder women değiliz hiç birimiz insanız sonuçta
Çekinme yardım edecek biri varsa gurur yapma çağır kendi sağlığını da düşün
Sen iyi olursan çocuklar da iyi olur
Bence diyeti kilo vermeyi şu an kafana takma
Önce sağlığın önemli
Ben diyet yaparken hep hasta olurdum galiba strese girip bağışıklıgim düşüyordu
Abartmadan iştahın açılınca normal beslen 🥰
Birde sana en önemli tavsiyem her gün 15-20 dakika en az dışarı çıkmaya çalış🤗
Arkadaşım 8 sene evvel terapiste 500 lira veriyordu ama en önemli tavsiyesi dışarı çık yürü idi
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin 🤲 💕 Anka Anka

Senin güzel bir uyku çekmen lazım, bunyemi dayanır o kadar yorgunluğa 🤦🏻‍♀️
Kesinlikle

Ya ben sana hiç kıyamıyorum 😘😘😘
Konya da olsam çocukların bir iki tanesini alır bakardım ya sen bir iki saat uyu diye🥰🥰🥰
Bakmayı beceremem hepsine bakmaya ama beceriksizim.
Keşke akraban biri olsaydı orda destekçi 🤗🤗🤗
Canım dünyanın yükünü tek başına omuzlama wonder women değiliz hiç birimiz insanız sonuçta
Çekinme yardım edecek biri varsa gurur yapma çağır kendi sağlığını da düşün
Sen iyi olursan çocuklar da iyi olur
Bence diyeti kilo vermeyi şu an kafana takma
Önce sağlığın önemli
Ben diyet yaparken hep hasta olurdum galiba strese girip bağışıklıgim düşüyordu
Abartmadan iştahın açılınca normal beslen 🥰
Birde sana en önemli tavsiyem her gün 15-20 dakika en az dışarı çıkmaya çalış🤗
Arkadaşım 8 sene evvel terapiste 500 lira veriyordu ama en önemli tavsiyesi dışarı çık yürü idi

Kesinlikle
Sağol canım 🤗🤗

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin 🤲 💕 Anka Anka

Senin güzel bir uyku çekmen lazım, bunyemi dayanır o kadar yorgunluğa 🤦🏻‍♀️
Sen de sağol canım 🤗🤗
Maalesef bizim evde çocuklar uyumadan uyumak mümkün değil. Çocukları da başka yere göndereyim ya da evde kalsınlar gideyim başka yere Kafamı dinleyeyim yapıda bi insan da değilim. Sezaryenden çıkınca bile uyuyamadım ben sabaha kadar aklım çocuklarda düşündüm durdum.

Merhaba arkadaşlar.14.takım kapandi.ben de oradaydim.normalde burayı okuyodum ama takım olduğu için yazmıyordum.
Beni de listenize alabilir misiniz?dun tartimda 73.4 çıktım.hedefim 65. Boyum:1.70
Kolay kilo veren biri değilim sanırım yaştan dolayı.motivasyona ihtiyaç duyuyorum

Merhaba arkadaşlar.14.takım kapandi.ben de oradaydim.normalde burayı okuyodum ama takım olduğu için yazmıyordum.
Beni de listenize alabilir misiniz?dun tartimda 73.4 çıktım.hedefim 65. Boyum:1.70
Kolay kilo veren biri değilim sanırım yaştan dolayı.motivasyona ihtiyaç duyuyorum
Hoş geldin canım tabii ki katılabilirsin 🤗🤗
mirjam mirjam var aramızda 14. Takımdan. Gerçi yok gibi kaç gündür yazmıyor:-)
İdeal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor. Elimizden geldiğince destek oluruz inşallah 🤗🤗

Back
X