Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nerdeeeee gece gündüz ayaktalar :olamaz:
O kadar işin gücün arasında bi de insanların gönlünü hoş tutayım diye incelikler yapmaya çalışıyorum utanmasalar beni engelleyecekler :olamaz: sahi ya ben napıyorum salak gibi dönüp dönüp geliyorum buraya :olamaz:
En sonunda olan MuMu85 MuMu85 le sana oluyor sizin başınıza kalıyorum 😬😬
Bende iste de bebeklere bakiyorm evde de kendi cocuklarima hic dinlenemiyorm. Disimi fircalarken sacimi tararken mutlu olmaya basladim. Kendime vakit ayirabildigim ufak zamanlarim oldugu icin😅

Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktu:KK43: bebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim :KK43: su içtim onu da çıkardım zaten:KK43: çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü
Yavrun sen covit falan olmayasinha belirtilerin benziyor cünkü😳

Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun
Ay cnm olur mu öyle sey. Filyasyon gelip test yapsin sana. Sonrada sonuc pozitif cikarsa (Allah korusunda tabiki) ilac getirirler. Ne kampina gitti seni hasta hasta birakip. Yakin olsak ben gelir bakardim sana covit bakmaya da hasta bakmaya da o kdr asinayimki. Zevkle yapardim bunu inan.

O kadar işin gücün arasında bi de insanların gönlünü hoş tutayım diye incelikler yapmaya çalışıyorum utanmasalar beni engelleyecekler :olamaz: sahi ya ben napıyorum salak gibi dönüp dönüp geliyorum buraya :olamaz:
Ask olsun

Anka banada yardım edinnnn çok kilo aldım almaya devam ediyorum motivem bitti olmuyor :((

Sen kal da bizim başımıza kal sıkıntı yok :KK60:

Maşallah 70 e az kalmış senin ... ben de başlamak istiyorum artık
70e inmiştim haziranda izine çıktım 3 ayda 80 oldum geldim. mazallah üyesiz kalmasın burası dedim kapanır falan :KK70: :KK70: :KK70:
Kurallar nasıl hangi gün tartı günü:KK64:
Cumaları tartılıyoruz canım. Çok kasmadan motive olmaya çalışıyoruz burada

70e inmiştim haziranda izine çıktım 3 ayda 80 oldum geldim. mazallah üyesiz kalmasın burası dedim kapanır falan :KK70: :KK70: :KK70:

Cumaları tartılıyoruz canım. Çok kasmadan motive olmaya çalışıyoruz burada
Aman kapanmasın burası gerçekten motive ediyor :rapci:👍 cumaya tartı bildirimi yapayım başlayayım bende tekrar eski motiveyi yakalamak istiyorum...
70 görmüşsün canım tekrardan hepbirlikte ulaşacağız hedefe 👍

Aman kapanmasın burası gerçekten motive ediyor :rapci:👍 cumaya tartı bildirimi yapayım başlayayım bende tekrar eski motiveyi yakalamak istiyorum...
70 görmüşsün canım tekrardan hepbirlikte ulaşacağız hedefe 👍
Ulaşırız inşallah canım. Yarın tartıl bence canım bakalım kaçmışsın. Bir hafta daha erteleme

Ay cnm olur mu öyle sey. Filyasyon gelip test yapsin sana. Sonrada sonuc pozitif cikarsa (Allah korusunda tabiki) ilac getirirler. Ne kampina gitti seni hasta hasta birakip. Yakin olsak ben gelir bakardim sana covit bakmaya da hasta bakmaya da o kdr asinayimki. Zevkle yapardim bunu inan.
:KK200:

Ulaşırız inşallah canım. Yarın tartıl bence canım bakalım kaçmışsın. Bir hafta daha erteleme
Yarın akşama misafirim var onlarıda göndereyim pazar sabah tartışıp yüzleşip başlayayım canım👍

Back
X