Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisini verdin özelden link atsana bendr vermeyi planliyorum.Günlük evdeki işler dışında spor olsun diye bu programı uygulayacağım katılmak isteyen olursa beklerim
yanında ek olarak plank yapacağım. Ama onda herhangi bir program uygulamayacağım her gün yapabildiğim kadar yapacağım yaptığım kadarını not edeceğim.
1 ay sonra yeniden bi program yaparım kendime inşallah
fantastikaaa senden gördüm ben de sauna eşofman sipariş verdim. Yıllar önce kullanmıştım iyi terletiyordu
![]()
Cok canli enerjik bi gün olacak aksam nöbete gidecegimGünaydın
Canlı enerjik musmutlu bir hafta olsun
Bol eksili![]()
Ay bilemedim ki. Estetik de olabilir tabi.Kız yüzü kilodan mı acep
Ünlüler genelde çene yanak elmacık kemiği bir ton şey yaptırıyor
Yüzü çok dinç duruyor demi diri canlı
Yazmasak yazmadı diyor yazsak durum diyor. Patron çıldırdıAz konuşun yaa bunun bi de okuması var![]()
Şu an kaç kilo olduğumu sorma. Aslında 3.5 kilom kalmıştı ama artık 6 sayabiliriz@Gazetekolik hoş geldin canım aramıza
suukaa saatler pahalı ya bu ucuz al gitsin
6 kiloyu ben zeyneple gulenyuzumsunsen e dedim. Senin 6 kilon var mı ki
zeyneppk hoş geldin canım
bırakma artık bak geçen günler geri gelmiyor (diyene bak
)
sadakatsiz ne ya işiniz mi yok allasen![]()
Hazır meyve suları çok zararlı canım. Sakın içme. Nazzo falan çok zararlı. Portakal suyu falan sık bari.Tamam canım kahveyi içerdim belki ama o olmaz şimdilik çayda içmem,çok hazır meyva suyu içtiğim için gına geldi Bu sefer nazzo aldım içecek biliyorsunuzdur onu bi deniyeceğim
15 tane zeytinin miktarini düsürsen iyi olur cnm. Ayni gün icin hem kuruyemis, hem patates, hem börek, hem 3 avuc üzüm kalori acisindan bayagi zengin ve fazla olmus cnm. Bugün daha iyi olur ins.Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta bizimle olsun isallah :)
Ben dün olan menümü yazayım. Genelde bu şekilde yapabiliyorum. Sabah iş yerinde yazmak kolayıma geliyor. Telefondan olunca yazamıyorum bir türlü.
Sabah: 1.5 dilim peynir, 1 dilim kaşar, haşlanmış yumurta, domates, 15 zeytin
Ara: Orta şekerli türk kahvesi, 1 avuç karışık kuruyemiş
Öğlen: 1 tabak brokoli çorbası, 1 tabak tavuklu patates yemeği, 1.5 dilim tb ekmek
Akşam: 2 dilim kabaklı börek, 3 avuç üzüm(dayanamadım)
Spor: 10000 adım
Su:2 lt
Verirsin senin icin cok problem olmaz cnm. Ksc kilosun?Çok fazla bir kiloyla karşınızdayım.ama yılbaşında hedefimde olacağım
73.9u gördümVerirsin senin icin cok problem olmaz cnm. Ksc kilosun?
Aminnn hadi bitirelim şu işiGünaydın kizlar
Kilomu guncelledimvee basliyorum inşallah bu sefer dikiş tuttururum zayiflamakkk istiyorummmmm
Çokça aminnn![]()
Bende güncelledimGünaydın kizlar
Kilomu guncelledimvee basliyorum inşallah bu sefer dikiş tuttururum zayiflamakkk istiyorummmmm
Çokça aminnn![]()
Zeytinler bahçeden ve organik olunca tadına doyum olmuyor. Ekmek de yemediğim için kendimi tutamadım. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.15 tane zeytinin miktarini düsürsen iyi olur cnm. Ayni gün icin hem kuruyemis, hem patates, hem börek, hem 3 avuc üzüm kalori acisindan bayagi zengin ve fazla olmus cnm. Bugün daha iyi olur ins.