- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 208
- 36
Çook teşekkür ederim canım herkese bol eksiklikler diliyorumTamam canım zor oluyorsa sen bilirsinteşekkür ederim beni kırmayıp en azından denediğin için yine gelmek istersen her zaman gelebilirsin
Teşekkür ederiz umarım sen de sağlıkla hedefine ulaşırsınÇook teşekkür ederim canım herkese bol eksiklikler diliyorum
Tüh ya inşallah atlatırsınız kolayca canımBen çok endişeliyim, bakıcımız korona oldu
Bugün bende de bacak bel ağrısı bAşladı çok şiddetli. Ateş de 37..
Kızım uyumuyor, 1 yaşında ona da kesin bulaşmıştır.. ateş vs yok kızımda ama bi huzursuz..
İnş çabuk atlatırız
O da çok anormalmiş ya 59 ne boşver üzülmeYaparsın canım sen
Ben de 75 olmadan başlayacağım inşallah
Dün senin takıma ilk geldiğin mesajlarına bakayım diye o sayfalara gittim 59 kiloymuşum resmen :
Tabii 59 olduğumu görünce seni unuttum
Geleceğiz inşallah o günler gelecek canımBenimde ilk hedefim 88. 88e gelmeden kendimi kilo vermis saymiyorum.
Güzel canım afiyet olsun
Daha arayan olmadı, biz de evden çıkmadık.. sabahtan iyiydim akşam ateşim ve ağrım oldu.. devam ederse özele gidip test yaptıracağım..Size de test yaptılar mı?
Benimkiler doğru canımsuukaa
@Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
E English_teacherrr
original
@black cat
@ada81
@Gazetekolik
@liliyaa
@zeyneppk
gulenyuzumsunsen
canlarım 1. sayfayı nihayet güncelledim. Bilgilerinizi kontrol edebilir misiniz rica etsem?
bir de eksik bilgileri de tamamlarsanız sevinirim
Gurbettt42 sen kayboldun nerdesin
devam edecek misin tabloya ekleyeyim mi seni de
Çok geçmiş olsun rabbim korktuğunuza uğratmasın olursa çabucak toparlarsınız inşallahDaha arayan olmadı, biz de evden çıkmadık.. sabahtan iyiydim akşam ateşim ve ağrım oldu.. devam ederse özele gidip test yaptıracağım..
Yokum canım ben o tablodaki kadar adım atacağım gerisi benim günlük adımlarımla 12 bin 13 bin olur inşallah
Gece uyursam yapıyorum uyumazsam kilo da aldıysam pek görünmüyorum ortalıktaBenimkiler doğru canım
Cuma listesi yapıyormusunuz
AA ben tabloyu yeni gördümYokum canım ben o tablodaki kadar adım atacağım gerisi benim günlük adımlarımla 12 bin 13 bin olur inşallah
Gece uyursam yapıyorum uyumazsam kilo da aldıysam pek görünmüyorum ortalıkta
Hangi ildesin bilmiyorum ilden ile değişiyor mu onu da bilmiyorum ama sen hiç çıkma 112 ara ben temaslıyım ateşim de çıktı ağrım var 1 yaşında bebeğim var de onlar geliyormuş. Çok kötüysen şimdi ara hatta.Daha arayan olmadı, biz de evden çıkmadık.. sabahtan iyiydim akşam ateşim ve ağrım oldu.. devam ederse özele gidip test yaptıracağım..
Sen de bebek adımlarıyla ilerle bence. Sonra yorulup sıkılıyoruzAA ben tabloyu yeni gördüm
Canım emzirme dönemi bitsin katılıcam size ama şimdi takip edicem sizi bu aralar yoğunum bide 2 çocuk olunca isim zor❤suukaa
@Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
E English_teacherrr
original
@black cat
@ada81
@Gazetekolik
@liliyaa
@zeyneppk
gulenyuzumsunsen
canlarım 1. sayfayı nihayet güncelledim. Bilgilerinizi kontrol edebilir misiniz rica etsem?
bir de eksik bilgileri de tamamlarsanız sevinirim
Gurbettt42 sen kayboldun nerdesin
devam edecek misin tabloya ekleyeyim mi seni de
tamam canım sen bilirsinCanım emzirme dönemi bitsin katılıcam size ama şimdi takip edicem sizi bu aralar yoğunum bide 2 çocuk olunca isim zor❤
Çok geçmiş olsun. İnşallah bulaşmamıştır. Bulaştıysa da sıkıntısız iyileşin inşallahBen çok endişeliyim, bakıcımız korona oldu
Bugün bende de bacak bel ağrısı bAşladı çok şiddetli. Ateş de 37..
Kızım uyumuyor, 1 yaşında ona da kesin bulaşmıştır.. ateş vs yok kızımda ama bi huzursuz..
İnş çabuk atlatırız
Allah şifa versinDaha arayan olmadı, biz de evden çıkmadık.. sabahtan iyiydim akşam ateşim ve ağrım oldu.. devam ederse özele gidip test yaptıracağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?