Ahh ahh 1 ay öncesinde 71leri görmüştüm.suukaa
@Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
@original
@black cat
@ada81
@Gazetekolik
@liliyaa
@zeyneppk
@gulenyuzumsunsen
canlarım 1. sayfayı nihayet güncelledim. Bilgilerinizi kontrol edebilir misiniz rica etsem?
bir de eksik bilgileri de tamamlarsanız sevinirim
Gurbettt42 sen kayboldun nerdesin
devam edecek misin tabloya ekleyeyim mi seni de
Olur cnm yapalim.
Ohoooo ben onu o hafta unutmuşum yazmadım kiAnka 6 haftalık hedef listemiz vardı.
Onu tekrar paylaşır mısın?
4 Aralık da bitiyordu sanki
Bakayım kaç kilo vermem lazım
2 hafta kaldı surda.
Bide ilk sayfada benim boy 1,71 olmuş
Mrb hosgeldin. listelerimizi ve sporumuzu paylasiyoruz. Gerisi de sohbet muhabbet. Kendini tanit istersen.Merhabalarspor ve diyet yapiyorum birazcik motivasyon fena olmaz burda da gordugum kadariyla motive oluyosunuz nasil bi sisteminiz var katilmak isterim
66,9 muş canım seninAnka 6 haftalık hedef listemiz vardı.
2 hafta kaldı surda.
Favori mesaja eklemedin mı tablo yaptın sanıyorumOhoooo ben onu o hafta unutmuşum yazmadım ki
Hoş geldin canımMerhabalarspor ve diyet yapiyorum birazcik motivasyon fena olmaz burda da gordugum kadariyla motive oluyosunuz nasil bi sisteminiz var katilmak isterim
Belki de yapmışımdır. Bazen not aldığım ajandam var oraya bakayım bebek uyuyunca ama senin 66,9 zatenFavori mesaja eklemedin mı tablo yaptın sanıyorum
Ben kendi adıma haftalık 200 gram vereyim dedim ama hala yerimde sayıyorum
Ya bana hatırlatmayın o 4 Aralık hedeflerini. Yaklaşacağıma uzaklaştımAnka 6 haftalık hedef listemiz vardı.
2 hafta kaldı surda.
Ben koymamışım bulamadımNeyse Allah'tan iki hafta var
Senin kaç?
Salla ya yılbaşına geliriz biz deYa bana hatırlatmayın o 4 Aralık hedeflerini. Yaklaşacağıma uzaklaştım
Tamam canımBelki de yapmışımdır. Bazen not aldığım ajandam var oraya bakayım bebek uyuyunca ama senin 66,9 zaten
Ya bende kendime kızıyorumYa bana hatırlatmayın o 4 Aralık hedeflerini. Yaklaşacağıma uzaklaştım
Suka ya dediğim detoksu sende yap sebze et herşey var menüde.Ben koymamışım bulamadımkafamdan atmışımdır tabloya ekleyecekmişimdir zaten 69 bile olamam sıkıntı yok
Yok kendime 15 günlük plan yaptım. Bakalım 15 günden ne kadar vereceğim.Suka ya dediğim detoksu sende yap sebze et herşey var menüde.
Biz takımda 4 kez filan yaptık.
Yaaa bi bakayım ben ona. Zaten artık akşamlarımı lahana kabak falan geçiştirmeyi düşünüyorum. Bence bi farklılık lazım. Senin söylediğine de bakıp karar vereyim artık. İyice canım sıkıldı bu işten.Tamam canım
Ya bende kendime kızıyorum
Hazır yiyip içerken niye 1.2 kilo hedef koyarsın
Canım sen bir detks yapsan pir diye gider ödemin.
Sabahat Karadavut un 5 günde 3 kilo diyeti var ins.bul ödem yoksa en az bir kilo ödem varsa çok fazlası gidiyor
İf zaten 1000 kalori bir diyet.
Menüler sağlıklı ve doyurucu.Gerekirse bir öğün eklersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?