Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım hiç sıkıntı yok gayet güzel
Canım Ankam teşekkür ederim
Çok güzel menü canım

Sabah yeşil Çay
Kahvaltı
Yeşillik
Peynirli maydanozlu omlet
Yarım domates
Salatalık
Bir kaç küp peynir
Kayısı reçeli
Cay

Ara öğün
Yulaflı meyvali yoğurt yapacaktım.
Hepsini kattim,yulafi unuttum.
O yüzden yoğurdun içine elma tarçın ve kırılmış fındık yedim..

Kayısı çayı

Akşam

Brokoli çorbası
Domatesli biberli şehriye pilavı
Azıcık kendi yaptığım lahana turşusu..

1litre su .

Afiyet olsun çok güzel menü

Yaparsın canım sen
Ben de 75 olmadan başlayacağım inşallah
Dün senin takıma ilk geldiğin mesajlarına bakayım diye o sayfalara gittim 59 kiloymuşum resmen :

Afiyet olsun canım suyu çoğaltalım. Turşu da ödem yapabilir yarım litre daha içmeye çalış yatana kadar

Çok güzel. Bende geçen hafta sonu hazırlamıştım 15 günlük. Paylaşırım müsait olunca

Ay yok gitmemiş

Neyse spor için de geçen hafta aldığım kararlar vardı. Günlük evin içinde attığım adımların dışında tablodaki kadar adım atacağım ve yapabildiğim kadar plank yapacağım inşallah katılmak isteyen olursa diye yeniden ekliyorum tabloyu

Eklentiler

• E6D52A17-40AF-4FE8-8728-D007CFE8B8DC.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 29
Benimde ilk hedefim 88. 88e gelmeden kendimi kilo vermis saymiyorum.

Yarin 5bin mi atacagiz yani. Bende atarim seninle adim.

Evet canım akşam yemekle iyi yapmışsın. Fazla karbon yememişsin genel olarak o yüzden gözleme çok batmıyor. Afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun

Son düzenleme:
Anka kaptanım merhaba kusuruma bakma ya hem takıma hem buraya yetişemiyorum bide küçük çocuğum olunca bazen unutuyorum bazen aklıma geliyo yazmak fırsat bulamıyorum beni hoş görürseniz ayrılmak istiyorum

Tamam canım zor oluyorsa sen bilirsin teşekkür ederim beni kırmayıp en azından denediğin için yine gelmek istersen her zaman gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…