Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi geceler
Bugünün menüsü
Oruçlu olunca sabah yok
Akşam
1 tabak yeşil mercimekli yaprak sarma
1kase yoğurt
1 mandalina
2 tane çikolata bisküvi
1 sade Türk kahve
2 ceviz
70dk eliptik yaptım
Kendimi çok aç hissediyorum biran önce uyumam lazım yoksa sonu kötü olucak
Anka

İyi de yemişsin aslında çikolatalar mı iştahını açtı acaba. Yat canım Allah rahatlık versin

Ama kararlıyım artık bitti. Spora da başlayacağım yarından itibaren. İngilizce çalışmam gerekiyor. Onada başlayayım. Önümdeki 1 ay kritik. Hadi suukaa yaparsın kızım.

Kızlar ya büyük oğlum 3 yaş 3 aylık. 2 haftadır gece uyanıp yanımıza geliyor. Nasıl vazgeçirebilirim? Ay Yanımda yatınca gece boyu tekmeliyor. Ne uyku kaldı ne bişey. Dinlenemiyorum.

Kızlar ya büyük oğlum 3 yaş 3 aylık. 2 haftadır gece uyanıp yanımıza geliyor. Nasıl vazgeçirebilirim? Ay Yanımda yatınca gece boyu tekmeliyor. Ne uyku kaldı ne bişey. Dinlenemiyorum.
Uyuduktan sonra yatagina tekrar götürün cnm. O bir sürec malesef. Benimkinde de olmustu. Ama mrk etme sen direndikce cok uzun sürmez.

Yok kendime 15 günlük plan yaptım. Bakalım 15 günden ne kadar vereceğim.
Şeker orucu da cok etkili diye biliyorum.
Olmadi onu yaparsın
Yap canım hatta madam da yapacaktı bir ara beraber de yapabilirsiniz

Hoş geldiniz tabii ki katılabilirsiniz
Kendinizi tanıtır mısınız kısaca
Hoşbuldum canım
Ankara’da yaşıyorum 170 cm boyum var kilomu yarın sabah aç karnına tartılıp ileteceğim canım güncel kilomu net bilmiyorum (bir kaç haftadır tartılmaya cesaretim yoktu)
Hedef kilom inşallah 65 yarın itibari ile inşallah sizlerle güzel bir yolda ilerleyebilirim

Günaydın kızlar Hoşgeldin canım
Sende hoşgeldin canım
Ay ondan kolay nevar eşinle sen aranıza alıp sırtınızı dönecek sıkıştıracaksın o rahatsız olacak ileriye git falan derse bak sığamıyoruz senin yatağun daha rahat senin için dersin 1 gelir 2gelir 3.ye gelmez ben kızımda aynu sorunu yaşadım yaptım Pedagogdan duyup bende denemiştim
İyi de yemişsin aslında çikolatalar mı iştahını açtı acaba. Yat canım Allah rahatlık versin
Olabilir canım gözüm döndü resmen ama şimdi daha iyi insilün direncini var bazen böyle ataklar geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…