Geçmiş olsun canim inşallah düşündüğün gibi değildirDaha arayan olmadı, biz de evden çıkmadık.. sabahtan iyiydim akşam ateşim ve ağrım oldu.. devam ederse özele gidip test yaptıracağım..
İyi de yemişsin aslında çikolatalar mı iştahını açtı acaba. Yat canım Allah rahatlık versinIyi geceler
Bugünün menüsü
Oruçlu olunca sabah yok
Akşam
1 tabak yeşil mercimekli yaprak sarma
1kase yoğurt
1 mandalina
2 tane çikolata bisküvi
1 sade Türk kahve
2 ceviz
70dk eliptik yaptım
Kendimi çok aç hissediyorum biran önce uyumam lazım yoksa sonu kötü olucak
Anka
Cook iyiymis tam benlik katilirim o zamanHoş geldin canım
fantastikaaa güzel yazmış
Sadece motivasyon için burdayız kurallarımız yok. Her gün menü yazıyoruz(ben de başlayacağım inşallah:)) cuma kilo bildiriyoruz. E biraz da hareket edersek süper olur
KelKızlar ya büyük oğlum 3 yaş 3 aylık. 2 haftadır gece uyanıp yanımıza geliyor. Nasıl vazgeçirebilirim? Ay Yanımda yatınca gece boyu tekmeliyor. Ne uyku kaldı ne bişey. Dinlenemiyorum.
Yaparsın canım sıkı bi planla hepsini halledersin inşallahAma kararlıyım artık bitti. Spora da başlayacağım yarından itibaren. İngilizce çalışmam gerekiyor. Onada başlayayım. Önümdeki 1 ay kritik. Hadi suukaa yaparsın kızım.
Uyuduktan sonra yatagina tekrar götürün cnm. O bir sürec malesef. Benimkinde de olmustu. Ama mrk etme sen direndikce cok uzun sürmez.Kızlar ya büyük oğlum 3 yaş 3 aylık. 2 haftadır gece uyanıp yanımıza geliyor. Nasıl vazgeçirebilirim? Ay Yanımda yatınca gece boyu tekmeliyor. Ne uyku kaldı ne bişey. Dinlenemiyorum.
Şeker orucu da cok etkili diye biliyorum.Yok kendime 15 günlük plan yaptım. Bakalım 15 günden ne kadar vereceğim.
Yap canım hatta madam da yapacaktı bir ara beraber de yapabilirsinizYaaa bi bakayım ben ona. Zaten artık akşamlarımı lahana kabak falan geçiştirmeyi düşünüyorum. Bence bi farklılık lazım. Senin söylediğine de bakıp karar vereyim artık. İyice canım sıkıldı bu işten.
Yaptım ben planımı kafamı karıştırma benimŞeker orucu da cok etkili diye biliyorum.
Olmadi onu yaparsın
Fantastikaaa niye uyumuyorsun bu saatte canım hasta değilsin dimi. uyu leptin çalışsın. Sabah tartılacaksın ödem olacaksınUyuduktan sonra yatagina tekrar götürün cnm. O bir sürec malesef. Benimkinde de olmustu. Ama mrk etme sen direndikce cok uzun sürmez.
Hoş geldiniz tabii ki katılabilirsinizİyi geceler arkadaşlar
Bende aranıza katılabilir miyim? Motivasyona ve güzel bir diyete girmeye ihtiyacım varsizlerle olabilir miyim?
Hoşbuldum canımHoş geldiniz tabii ki katılabilirsiniz
Kendinizi tanıtır mısınız kısaca
Hoşgeldin canımHoşbuldum canım
Ankara’da yaşıyorum 170 cm boyum var kilomu yarın sabah aç karnına tartılıp ileteceğim canım güncel kilomu net bilmiyorum(bir kaç haftadır tartılmaya cesaretim yoktu)
Hedef kilom inşallah 65yarın itibari ile inşallah sizlerle güzel bir yolda ilerleyebilirim
Sende hoşgeldin canımHoşbuldumm
Ay ondan kolay nevar eşinle sen aranıza alıp sırtınızı dönecek sıkıştıracaksın o rahatsız olacak ileriye git falan derse bak sığamıyoruz senin yatağun daha rahat senin için dersin 1 gelir 2gelir 3.ye gelmez ben kızımda aynu sorunu yaşadım yaptım Pedagogdan duyup bende denemiştimKızlar ya büyük oğlum 3 yaş 3 aylık. 2 haftadır gece uyanıp yanımıza geliyor. Nasıl vazgeçirebilirim? Ay Yanımda yatınca gece boyu tekmeliyor. Ne uyku kaldı ne bişey. Dinlenemiyorum.
Olabilir canım gözüm döndü resmen ama şimdi daha iyi insilün direncini var bazen böyle ataklar geçiriyorumİyi de yemişsin aslında çikolatalar mı iştahını açtı acaba. Yat canım Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?