Ne yedin ya hafta sonuna kutlama yaparım belki cumaya 100 gram verirsemKizlar ben bugün tüm gün kaynanam ve annemdeydim maalesed tahmin edersiniz ki hunharca yedirdiler
O yuzden bugün menu yazmicam
Ama cumaya kadar hunharca leslie yapmam lazim
Gecmisi de ya yarin sabah ya da bu gece eve gidince okucam insallah
İcli köfte ve bisküvili muhallebi yedim aslinda kacamak olarak sadece. Onlar olmasa menüm kurtarilabilirdiNe yedin ya hafta sonuna kutlama yaparım belki cumaya 100 gram verirsem
Böyle de çok gizemli oluyor yedin ama ne yedin
Vay arkadaş ne yemişim. Sayfaya sığmamış8.00
1 yumurta
Peyniz
Zeytin
1 bardak zencefilli ballı süt
9.30
filtre kahve
12.30
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 yumurta
Peynir
14.00
patlıcanlı muffin
15.30
bir çatal pasta
16.30
1 mandalina
18.00
1 kase mercimek çorbası
5 yk tavuk türlü
2 yk fellah köftesi
19.30
1 kare bitter çikolata
Çay
2 lt su
Spor yok
bugün çok yakın bir arkadaşımın doğum günüydü. Tüm gün birlikteydik. Haliyle biraz saçma yedim içtim. Ama sorun yok. Yarına tertemiz menüyle geleceğim
İçli köfte iyiymişİcli köfte ve bisküvili muhallebi yedim aslinda kacamak olarak sadece. Onlar olmasa menüm kurtarilabilirdi
Cok merak edersen yarin sabah yazayim müsait olunca ama tavsiye etmem canin çekebilir
Yarına daha iyi olacakBu saatte cok yanlis bir secim olmus. Kola zaten basli basina heryönden cok zararli. Aciktiysaniz bir salatalik bir kase yogurt falan atistirabilirsiniz.
Sen beni geçmişsinVay arkadaş ne yemişim. Sayfaya sığmamış
Bi tadelle ve bi bardak kola kaçamağı yaptım az önce :) ilk günüm zamanla daha değilicek herşey
Aklında nasıl tuttun bunları onu merak ettim8.00
1 yumurta
Peyniz
Zeytin
1 bardak zencefilli ballı süt
9.30
filtre kahve
12.30
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 yumurta
Peynir
14.00
patlıcanlı muffin
15.30
bir çatal pasta
16.30
1 mandalina
18.00
1 kase mercimek çorbası
5 yk tavuk türlü
2 yk fellah köftesi
19.30
1 kare bitter çikolata
Çay
2 lt su
Spor yok
bugün çok yakın bir arkadaşımın doğum günüydü. Tüm gün birlikteydik. Haliyle biraz saçma yedim içtim. Ama sorun yok. Yarına tertemiz menüyle geleceğim
Tamam bidaha yok sondu :))) duyun gelinler :))(ben sabah ne yazdım yahu kola ne ya kola ne
no kola no kola no kola no kola
5 tane çiğ badem yedim :)Benim resmen karnım gurulduyor ya uyusaydım iyiydi
Hepimizden inşaallah
Olsun sorun değil, başka topiklerde de reklam yapmış, oraları da temizliyorum ama sizden ablanız olarak ricada bulunsam, reklam yapılan mesajları alıntılamayın direkt rapor edin, ki mesajlardan o reklamları ayıklamak zorunda kalmayalımBir sürü de alıntı yapmışız tek tek uğraşmışsın valla
Şimdi naptığımı demeyim burdan atarsın kesin :)))
Bende alıntılamıştım dikkat ederimOlsun sorun değil, başka topiklerde de reklam yapmış, oraları da temizliyorum ama sizden ablanız olarak ricada bulunsam, reklam yapılan mesajları alıntılamayın direkt rapor edin, ki mesajlardan o reklamları ayıklamak zorunda kalmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?