Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar. Bu ara bir çok hesabım hekleniyor. Bu akşam da yarın indirime girecek alışveriş hesabım heklendi. Offf ya. Valla bunaldım. artık hiç bir şeyimiz gizli kalmıyor
Ayy gecmis olsun kurtarabildin mi? Kim yapiyo surekli böyle
İçli köfte iyiymiş
Tatliyi geç
Bulsam bende içli köfte affetmem zaten
İşte yapan yok
Muhallebi için diyet bozmaya değmez
Onun yapımı kolay
Allah seni napmasin güldürdün beni muhallebi icin degmez demek ama haklisin
Bugün de dogum gunum esim simdi elinde pasta alir gelir offf bugün dengelicektim o cıktı bide. Siskoysan hayat cok zor
ben sabah ne yazdım yahu kola ne ya kola ne

no kola no kola no kola no kola
Sakin ol reyiz
Tamam bidaha yok sondu :))) duyun gelinler :))(
Duyduk bi daha icersen yakariz 20 tane merdiven inip cik derim felegin sasar
Diyene bak bugün icli köfteleri goturen ben değildim sanki
Bizim kızın videosunu silmişler kızçeyi de mapusa atmışlar. @Mune abla sen mi yaptın Allah razı olsun
Sizin kiz kim

Hoşbuldum canım
Ne güzel sende Ankara’dasın demek süper boy ve hedefte aynı inşallah bende senin gibi bir an önce 7 Li rakamları görebilirim 8 ler beni fena kasıyor
İşallah canım. Verdiğin her kilo sana iyi gelecek. Yavaş yavaş hafifliycez işallah. Ben de 80 kilolardan indim. Bir de yaş dolayısıyla metabolizmam yavaş, çok yavaş veriyorum. Daha önce takımlardaydım . Herkes 1.5 kilo verirken ben max 300-500 gr şeklinde verdim. Önümüzde uzun bir süreç var. Keyfini çıkararak veririz kilolarımızı :)

Günaydın arkadaşlar,
Dünki menüm:

Sabah: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Öğlen: 1 tabak kuru fasülye, yarım kase çorba, 5 kaşık pilav, biraz lahana turşusu
Akşam:1.5 tabak fasülye, 5 kaşık pilav, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek (öğlen işyeri menüsü ve akşam yemeğinde pişti oldum)
Ara: Orta türk kahvesi, 1 nar

Su: 1.5 lt
Spor: 5000 adım+10 dk chloe standing abs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…