Allah şifa versin hepsine umarım kısa sürede atlatırlar sağlıklarına kavuşurlar güzel şeyler duymaya ihtiyaç var hastalık ve ölüm hep çevremiz artıkYok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
Gercekten öyle. Iyi seyler duymayi bende o kdr özledimki artik.Allah şifa versin hepsine umarım kısa sürede atlatırlar sağlıklarına kavuşurlar güzel şeyler duymaya ihtiyaç var hastalık ve ölüm hep çevremiz artık
Ahh rabbim şifa versin yaşlılara hiç kıyamıyorumYok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
Çok geçmiş olsun canımYok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
Ben yeni evliyim de esim yokken yiyesim gelmiyo falan diyince acaba sen de mi yeni evlisin diyerekten merak ettimSöylicem ama neden mrk ettin onu mrk ediyorum
Bu diyetisyen menüsü mü? 3 gün bu şekilde nasıl dayanacaksın? Offkutsal persembe menüsü gelsin
sabah
1 bardak süt
4 ceviz
3 hurma
ara
1 bardak ayran
yarim cennet hurmasi
3 4 dilim ayva
aksam
7 hurma
yesil cay
su 2
lesli fast walk
bu hafta diytisyen 3 gün hafif beslenme verdi,aslinda aksam 1 kase yogurt ve yulaf kepegi vardi ama canim istemedi.
Çok geçmiş olsun canım. İnsanlar böyle dönemlerde çok hassas olabiliyorlar. Hele aileden kişiler olunca bu tür psikolojik dalgalanmaları, alınganlıkları daha fazla yansıtıyorlar ne yazık ki. Allah hepsine şifa versin.Yok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
3 gün üst üste degil canim aralikli , 1 günü bitti diger iki günü yaparmiyim bilmiyorumBu diyetisyen menüsü mü? 3 gün bu şekilde nasıl dayanacaksın? Off
Afiyet olsun, emziriyor musun ? 19 daki arayi yapmasan daha kolay kilo verirsinDünki menüm:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar, yarım dilim ekmek(ince),haşlanmış yumurta, 7 zeytin
Öğle(12.00):1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Ara(16.30): 3 ceviz
Akşam(18.30): 1 tabak ıspanak yemeği, salata, 5 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 5 çubuk kraker, 1 avuç üzüm
Spor: 12000 adım+10 dk chloe standing abs
Su:2 lt
Teşekkürler canım. Akşamları 1 kere emziriyorum. Onu da bırakacağım ama o kadar mutlu oluyor ki. Dayanamadım. (25 aylık)Afiyet olsun, emziriyor musun ? 19 daki arayi yapmasan daha kolay kilo verirsin
Zorlamadıysa bravo. Çok güzel bir motivasyon tutturmuşsun. Maşallah.3 gün üst üste degil canim aralikli , 1 günü bitti diger iki günü yaparmiyim bilmiyorumama cok da zorlamadi aslinda
E çok ısrar ettin hadi gel madem
Yok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?