Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah şifa versin hepsine umarım kısa sürede atlatırlar sağlıklarına kavuşurlar güzel şeyler duymaya ihtiyaç var hastalık ve ölüm hep çevremiz artık

Ahh rabbim şifa versin yaşlılara hiç kıyamıyorum

Çok geçmiş olsun canım çok zor ya. İnşallah bişey olmaz sen iyi düşün

Bu diyetisyen menüsü mü? 3 gün bu şekilde nasıl dayanacaksın? Off

Çok geçmiş olsun canım. İnsanlar böyle dönemlerde çok hassas olabiliyorlar. Hele aileden kişiler olunca bu tür psikolojik dalgalanmaları, alınganlıkları daha fazla yansıtıyorlar ne yazık ki. Allah hepsine şifa versin.

Sabahın 4'ünden beri uyumayan bir ben bırakayım buraya. Kızım sağolsun.

Geçen hafta:72.4
Bu hafta:72.00
Fark: 0.4 kg

Bazı arkadaşlar tartı fotolarını çekip atıyorlar. Kural yok diye çekmedim ben ama eğer gerekliyse o şekilde yapabilirim gelecek haftadan itibaren.

Dünki menüm:

Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar, yarım dilim ekmek(ince),haşlanmış yumurta, 7 zeytin
Öğle(12.00):1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Ara(16.30): 3 ceviz
Akşam(18.30): 1 tabak ıspanak yemeği, salata, 5 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 5 çubuk kraker, 1 avuç üzüm

Spor: 12000 adım+10 dk chloe standing abs
Su:2 lt

Afiyet olsun, emziriyor musun ? 19 daki arayi yapmasan daha kolay kilo verirsin

Afiyet olsun, emziriyor musun ? 19 daki arayi yapmasan daha kolay kilo verirsin
Teşekkürler canım. Akşamları 1 kere emziriyorum. Onu da bırakacağım ama o kadar mutlu oluyor ki. Dayanamadım. (25 aylık)
Atıştırma çok fazla oluyor akşamları. Durduramıyorum kendimi. Daha iradeli olmam lazım.

Ahhh canım ya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin tez zamanda atlatsınlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…