Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menün cok güzel cnm. Sporunda yapilmis. Harikasin
Haram olan hersey vücuda zararlari oldugu icin haram kilinmis cnm. Zaten pandeminin ortasindayiz vücudumuza saglikli seyler almamiz gerekiyor.Direncimizi artiracak besinlere ihtiyacimiz var. Bira icerek bu güzelim menüne yazik etmissin.
Sabah bir bardak su
Kahvaltı bugün serpme

türk kahve kuruyemiş

akşam ; dışarda yedim

Su çok içemedim bugün

yürüyüş

miller ,la kapanış yapıcam bugün bende :)
Disarida yemis olduklarinin hafif seyler oldugunu varsayiyorum. Yürüyüsünü aksatmadigin icinde tebrikler

Slm cnm lar menü veriyorum hemen...

Sabah(12.00)
2 dilim tam bugdayli chia tohumlu ekmek
2 yumurtayla omlet
Bikac tane zeytin
1 tatli kasigi bal

Ara
Nescafe 2si1 arada

Aksam(17.00)
Ekmeksiz iskender 1 porsiyon

Spor
30dk eliptik
Peynir sevmez misin canım. Kahvaltıda mutlaka ye. Bide domates salatalık maydonoz dereotundan güzel bir tabak hazırla. Ohhh. Ara öğünde de en azından 1 meyve yada az çiğ kuruyemiş ye. Akşam güzel. Salata ve çorba olsaydı bide tamam
Harikasın

Selam kızlar

kahvaltı 10:00
3 yemek kaşığı kadar menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet siyah zeytin
1 fincan çay

12:00 ara
1 fincan Türk kahvesi

14:30 öğle
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi

akşam 19:00
Yarın kase çorba
3 yemek kaşığı kadar taze fasulye
1 kase yoğurt

3 litre Su
Yarım saat yürüyüş

Slm cnm lar menü veriyorum hemen...

Sabah(12.00)
2 dilim tam bugdayli chia tohumlu ekmek
2 yumurtayla omlet
Bikac tane zeytin
1 tatli kasigi bal

Ara
Nescafe 2si1 arada

Aksam(17.00)
Ekmeksiz iskender 1 porsiyon

Spor
30dk eliptik

Menüler güzel kızlar afiyet olsun

Peynir cok sevmiyorum. Her zaman midem kaldirmaz. Salatalik domatesi de genelde mevsiminde yiyorum. Kisin yesemde nadir yiyorum yani. Aksam tembellikten öyle oldu

Herşeyiyle harika
Peynir cok sevmiyorum. Her zaman midem kaldirmaz. Salatalik domatesi de genelde mevsiminde yiyorum. Kisin yesemde nadir yiyorum yani. Aksam tembellikten öyle oldu
Domatesi çeri alıyorum. Salatalık hala biraz iyi. Oğlanlar çok seviyor diye alıyorum. Senin şu tembelliğe de el atmak lazım. şu ara için kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş diyip çekiliyorum

Bu kadarina bile iyi yetiyorum diye düsünüyorum biliyor musun... Hic rahatsiz deilim desem yeridir... Cidden cok yorgunum cünkü

Bu kadarina bile iyi yetiyorum diye düsünüyorum biliyor musun... Hic rahatsiz deilim desem yeridir... Cidden cok yorgunum cünkü
Çok haklısın. En iyisini sen bilirsin zaten. İnşallah bugünler çok hızlı geçsin bitsin sağlıkla.

gulenyuzumsunsen sen nerdesin? Kaçamak mı yaptın görünmüyorsun
Günümü mahvettim.
Kayınvalidem görümcem bendeydi çoluk çocuk karışıklık derken ne bulduysam yedim

kahvaltım güzeldi ne olduysa 14 de oldu .

3 dilim hamuru çok ince pizza
1 dilim pasta
10 tane falan lahana sarması yedim

spor su da hiç yok sanırım
Yarın mutlaka telafi edeceğim

Bugün telafi edersin canım

Tamam bugün normal beslen dünü telafi edeceğim diye az yeme sadece karbonhidratı az tutmaya çalış

Ne zamana biter adetin. Benim son gün bişeyim kalmaz. Ödem mödem gider hep. Bakalım kaç olacak yüzdeleriniz?
Normalde iki günüm var bitmesine. Ama bu ay saçma sapan oldu yoğun zamanlarım hala devam ediyor..
Biran önce menopoz falan olsam ne kadar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…