- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Menün cok güzel cnm. Sporunda yapilmis. Harikasin28 Kasım Menüm
Sabah 10.00 kavurmalı yumurta domates salatalik 1 dilim beyaz peynir sekersiz cay 1 dilim ekmek
Ara 11.30 türk kahvesi+yarim dilim elma
Öğlen 15.00 1 bardak kefir 148 kalori (disardaydim)
Akşam 18.00 yarim kase corba +yarim dilim ekmek+ 4 kasik yumurtali fasulye kavurması+ tursu 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş + 26 dk chloe slim fit +5 dk pilates
suukaa
@CKbeautyandsheer
gulenyuzumsunsen
Haram olan hersey vücuda zararlari oldugu icin haram kilinmis cnm. Zaten pandeminin ortasindayiz vücudumuza saglikli seyler almamiz gerekiyor.Direncimizi artiracak besinlere ihtiyacimiz var. Bira icerek bu güzelim menüne yazik etmissin.Canım yarışmaya tartı pillerim gelsin o zman başlayayım. Bi kaç gün geriden gelirim.
Bugün sapıttım biraz
Sabah
2 krep
Peynir
Zeytin
Akşam
Bamya
Patlıcan
2 çiğ köfte
1 krep (sabahtan kalan)
Bi iki kaçamak
Su henüz 1 lt, yatana kadar 2 lt bulmasını umuyorum.
2 kahve
Disarida yemis olduklarinin hafif seyler oldugunu varsayiyorum. Yürüyüsünü aksatmadigin icinde tebriklerSabah bir bardak su
Kahvaltı bugün serpme
türk kahve kuruyemiş
akşam ; dışarda yedim
Su çok içemedim bugün
yürüyüş
miller ,la kapanış yapıcam bugün bende :)
Peynir sevmez misin canım. Kahvaltıda mutlaka ye. Bide domates salatalık maydonoz dereotundan güzel bir tabak hazırla. Ohhh. Ara öğünde de en azından 1 meyve yada az çiğ kuruyemiş ye. Akşam güzel. Salata ve çorba olsaydı bide tamamSlm cnm lar menü veriyorum hemen...
Sabah(12.00)
2 dilim tam bugdayli chia tohumlu ekmek
2 yumurtayla omlet
Bikac tane zeytin
1 tatli kasigi bal
Ara
Nescafe 2si1 arada
Aksam(17.00)
Ekmeksiz iskender 1 porsiyon
Spor
30dk eliptik
28 Kasım Menüm
Sabah 10.00 kavurmalı yumurta domates salatalik 1 dilim beyaz peynir sekersiz cay 1 dilim ekmek
Ara 11.30 türk kahvesi+yarim dilim elma
Öğlen 15.00 1 bardak kefir 148 kalori (disardaydim)
Akşam 18.00 yarim kase corba +yarim dilim ekmek+ 4 kasik yumurtali fasulye kavurması+ tursu 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş + 26 dk chloe slim fit +5 dk pilates
suukaa
@CKbeautyandsheer
gulenyuzumsunsen
Slm cnm lar menü veriyorum hemen...
Sabah(12.00)
2 dilim tam bugdayli chia tohumlu ekmek
2 yumurtayla omlet
Bikac tane zeytin
1 tatli kasigi bal
Ara
Nescafe 2si1 arada
Aksam(17.00)
Ekmeksiz iskender 1 porsiyon
Spor
30dk eliptik
Menüler güzel kızlar afiyet olsunSelam kızlar
kahvaltı 10:00
3 yemek kaşığı kadar menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet siyah zeytin
1 fincan çay
12:00 ara
1 fincan Türk kahvesi
14:30 öğle
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi
akşam 19:00
Yarın kase çorba
3 yemek kaşığı kadar taze fasulye
1 kase yoğurt
3 litre Su
Yarım saat yürüyüş
Peynir cok sevmiyorum. Her zaman midem kaldirmaz. Salatalik domatesi de genelde mevsiminde yiyorum. Kisin yesemde nadir yiyorum yani. Aksam tembellikten öyle olduPeynir sevmez misin canım. Kahvaltıda mutlaka ye. Bide domates salatalık maydonoz dereotundan güzel bir tabak hazırla. Ohhh. Ara öğünde de en azından 1 meyve yada az çiğ kuruyemiş ye. Akşam güzel. Salata ve çorba olsaydı bide tamam
Harikasın
Herşeyiyle harikaSelam kızlar
kahvaltı 10:00
3 yemek kaşığı kadar menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet siyah zeytin
1 fincan çay
12:00 ara
1 fincan Türk kahvesi
14:30 öğle
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi
akşam 19:00
Yarın kase çorba
3 yemek kaşığı kadar taze fasulye
1 kase yoğurt
3 litre Su
Yarım saat yürüyüş
Domatesi çeri alıyorum. Salatalık hala biraz iyi. Oğlanlar çok seviyor diye alıyorum. Senin şu tembelliğe de el atmak lazım.Peynir cok sevmiyorum. Her zaman midem kaldirmaz. Salatalik domatesi de genelde mevsiminde yiyorum. Kisin yesemde nadir yiyorum yani. Aksam tembellikten öyle oldu
Bu kadarina bile iyi yetiyorum diye düsünüyorum biliyor musun... Hic rahatsiz deilim desem yeridir... Cidden cok yorgunum cünküHerşeyiyle harika
Domatesi çeri alıyorum. Salatalık hala biraz iyi. Oğlanlar çok seviyor diye alıyorum. Senin şu tembelliğe de el atmak lazım.şu ara için kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş diyip çekiliyorum
Çok haklısın. En iyisini sen bilirsin zaten. İnşallah bugünler çok hızlı geçsin bitsin sağlıkla.Bu kadarina bile iyi yetiyorum diye düsünüyorum biliyor musun... Hic rahatsiz deilim desem yeridir... Cidden cok yorgunum cünkü
Günümü mahvettim.
Bugün telafi edersin canımGünümü mahvettim.
Kayınvalidem görümcem bendeydi çoluk çocuk karışıklık derken ne bulduysam yedim
kahvaltım güzeldi ne olduysa 14 de oldu .
3 dilim hamuru çok ince pizza
1 dilim pasta
10 tane falan lahana sarması yedim
spor su da hiç yok sanırım
Yarın mutlaka telafi edeceğim
Ben şuan adetliyim ya canım..fazla olmaz herhaldeCanım herkesin verdiği kiloları cuma günü yüzde hesabıyla karşılaştıracağız. O yüzden ne kadar verirseniz o kadar iyi.
Tamam bugün normal beslen dünü telafi edeceğim diye az yeme sadece karbonhidratı az tutmaya çalışGünümü mahvettim.
Kayınvalidem görümcem bendeydi çoluk çocuk karışıklık derken ne bulduysam yedim
kahvaltım güzeldi ne olduysa 14 de oldu .
3 dilim hamuru çok ince pizza
1 dilim pasta
10 tane falan lahana sarması yedim
spor su da hiç yok sanırım
Yarın mutlaka telafi edeceğim
Ne zamana biter adetin. Benim son gün bişeyim kalmaz. Ödem mödem gider hep. Bakalım kaç olacak yüzdeleriniz?Ben şuan adetliyim ya canım..fazla olmaz herhaldebakalım ne kadar farkedecek
Normalde iki günüm var bitmesine. Ama bu ay saçma sapan olduNe zamana biter adetin. Benim son gün bişeyim kalmaz. Ödem mödem gider hep. Bakalım kaç olacak yüzdeleriniz?
Tamam canımTamam bugün normal beslen dünü telafi edeceğim diye az yeme sadece karbonhidratı az tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?