Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar
9.00
2 bardak su

10.00
filtre kahve

11.30
2 yumurtadan omlet
Az fırında patates
1 tk reçel
Peynir
Zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği

16.00
yarım çb çiğ kuruyemiş

17.45
3 yk nohut
8 yk bulgur pilavı(çok seviyorum ya of fazla kaçırdım)
4-5 hamsi(dünden kalmıştı)

2 lt su
Spor yok

Gözümün önünden damla cikolatali kurabiyeler güzel güzel pastalar geciyo imdaattt
Cuma günü bi dilim kek yicem simdiden belli ne kacamak yapacağım böyle de disiplinli planliyimdir
Hemen bir uğraş bul kendine. Bi yeri temizlemen gerekiyorsa hemen giriş. Yada kahve iç. Yanında da hurma ohh

Evet kızlar 1 Kasım’da 71.2yi görmüştüm. Bugün 76yı gördüm. Size yazarken çok utanıyorum ama yazmasam bu kez de kendimi frenleyemem. O yüzden ilk 3 gün çok zor geçecek bir diyete başlıyorum. 1 Ocak da 6lar gelecek.

Afiyet olsun canim normalde pilav fazla evet ama sen sabahtan gayet güzel dengelemissin bence sorun yok
Hemen bir uğraş bul kendine. Bi yeri temizlemen gerekiyorsa hemen giriş. Yada kahve iç. Yanında da hurma ohh
Şekersiz cay iciyorum zaten sırf can sıkıntısından yerdim eskiden de.. aliskanlik sadece. Duygusal aclik
İyi yaptin yazarak.. Hadi bakalim sen yaparsin. 76 falan hic yakismiyo bize. Hatta komple 70ler yakismiyo. Yılbasini sabirsizlikla bekliyorum hepimiz sıkılasmış incelmiş fıstık gibi olcaz kim demis türk kadini balik etli olur diye
Son 5 kilon yeni oldugu icin bence cabuk gider.

Ben de sabah tartılacağım bakalım kaç geleceğim dün iyi yedim ama benim suçum yok dolunaydan

Evet bence de hızlı gider. Ay inşallah bitsin şu 7ler çok sıkıldım. 12 senedir 6ları görmedim.
duygusal açlık çok kötü bişey. Bende de var. Bunun için ciddi destek gerekiyor bence.
biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz. Hadi tam destekle bitirelim şu işi.
Selam canlar nasılsınız
Bu gün nohut günü müydü herkes nohut yapmış bizde de nohut vardı
Çok iyiyiz. Seni özledik. Neler yapıyorsun?

Kahvaltı 11:00
7 zeytin
2 ince dilim ekmekten tost

14:00 1 mandalina
15:00
1 küçük kepçe susuz nohut
2 yk bulgur pilav
2 lahana sarması

Akşam 18:15
4-5 yk pırasa yemeği

1,5 lt su
3000 adım
Afiyet olsun güzel olmuş.

Slm kuzum. Bu aksam derbi vardi ya kardesim falan hep beraber bizde mac izledik. Mac bitti ancak gelebildim. Azcikta mac izlerken kabak cekirdegi yedim. Bugünki menüm cok ic acici deil malesef.
O kadar da olur sıkma kendini. Hem benim diyetisyenim akşamları 8 gibi yarım çb sanırım çiğ kabak çekirdeği veriyordu. O yenebilir yani. Merak etme. Menü yaz da bakalım hadi neler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…