Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah bir bardak su

Kahvaltı ; roka salatası

akşam ; balık salata

birazdan bi türk kahve

bugünde az su ,yürüyüş
Miktarlari ne kdr di canisi. Burdan bakinca cok az yemissin gibi görünüyor. Vücudunu kitliga sokmamaya dikkat et❤
Aslinda yemeklerin gayet makul olmus ama dondurmalarin azicik olayi bozmus. Sporunu yapmissin evini mis gibi temizlemissin yakmissindir dondurmalarini bence. Hiiiic vicdan yapacak biseyin yok rahat ol cnm.
Güzel menü cnm afiyet olsun. Ama senin yüzünden cnm soslu biber kizartma cekti yaa
Gözümün önünden damla cikolatali kurabiyeler güzel güzel pastalar geciyo imdaattt
Cuma günü bi dilim kek yicem simdiden belli ne kacamak yapacağım böyle de disiplinli planliyimdir
Gözünün önünden XS beden kiyafetler gecsin canisi. Herkesin nasil zayifladin bana da bi el at dedigini anlarin hayalini kur☺
Pilav cok kacmis ama olsun sen telafi edersin.
Yaparsin bence cnm. Senden kacmaz. Erken zamanda müdahale etmeye bak. Cabuk alinan kilolar cabuk gider.
Kahvaltı 11:00
7 zeytin
2 ince dilim ekmekten tost

14:00 1 mandalina
15:00
1 küçük kepçe susuz nohut
2 yk bulgur pilav
2 lahana sarması

Akşam 18:15
4-5 yk pırasa yemeği

1,5 lt su
3000 adım
Afiyet olsun cnm. Menün güzel olsun. Sporu artirabilirsin ama belki biraz.
Kızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Bende telefonumla sayiyorum. Özellikle isteyken dikkat ediyorum adim sayilarima.

Kızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Hayirli olsun canim biz de akilli bileklik siparis verdik bakalim.
Adim saymak pek bana hitap etmedi canim denedim de tam verim alamadim spor yapmiyomusum gibi hissettim.
Leslie ve chloe ile devam edeyim simdilik.
Destek konusunda da haklisin burda aktif olup birbirimize destek olursak basaririz biz bu isi

Dün okadar çok yedimkş gecede dahil bugün canım pek bişi istemedi az az yedim porsiyonları teşekkür ederim canım

Menüm gelsin o zmn

Sabah(12.00)
1 but haslanmis tavuk
Salata
Kara lahana kavurmasi bikac kasik

Ara (14.30)
1 dilim ispanakli börek
1 dilim portakalli kek

Aksam(17.00)
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

Ara(19.00 civari)
Biraz kabak cekirdegi

Spor
5bin adim

Evin içinde şöyle 10 dakika daha adım atalım mı canım ben de sana eşlik ederim.

Hayırlı olsun benimde var özellikle kalori hesabı olmasıda ayrıca güzel bu saatlerde :) artı koşu bandımdada var adımsayar :)

Bende kendimi bırakmak istemiyorum işte, onca çaba boşa gidecek diye şu saçma salak hali atmak istiyorum üstümden

Hayırlı olsun benimde var özellikle kalori hesabı olmasıda ayrıca güzel bu saatlerde :) artı koşu bandımdada var adımsayar :)
Canim kosu bandından memnun musun? Apartmanda oturan biri icin uygun mu cok ses cikariyo falan diye duydum ama.
İlerki zamanlarda almak istiyorum

Canim kosu bandından memnun musun? Apartmanda oturan biri icin uygun mu cok ses cikariyo falan diye duydum ama.
Bendeki walkingpad ne yer kaplıyo ne ses çıkarıyo istersen çanta gibi katlanıyo ses hiç yok önce bandımda ses vardı biraz oda çok bile değil bunda hiç ses yok kesinlikle tavsiye ederim hele dışarı çıkamadığımız bu dönem çok faydalı

Ben telefonu daima taşıyamıyorum yanımda. O yüzden saat baktım zaten. İyi olacak inşallah
Ben biraz hareket etmeye başlasam gerisi gelir. İnşallah hadi hep destek olalım birbirimize
Afiyet olsun canım. Çok kötü olmamış menün.
Ay ne güzel. İnşallah bende aktif olarak kullanırım
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Saol canım
Bende kendimi bırakmak istemiyorum işte, onca çaba boşa gidecek diye şu saçma salak hali atmak istiyorum üstümden
Bırakmayalım canım. Yapma sende sakın. Hadi sende benimle adım say. Nasıl toparlarsın onu düşün. azcık içine dön.

Akşam iki dilim de ekmek yemiştim onu yazmamışım. Ben normalde 12de kahvaltı 6-7 arası akşam yemeği yiyorum zaten ara öğün yapmıyorum alışkınım o yüzden. Ama bugün ekstra birgün oldu evde değildim daha yeni geldim.
Kilo almak o kadar kolay ki canım tartıya çıkmasak farkına bile varmıyoruz o yüzden hep kontrollü olmalıyız. Sen de menü yaz artık
Bende adım sayıyorum canım saat iyi oluyor. Spor da yapıyorum ama adım da sayıyorum eşlik ederim

Menü yazdım bugün canım. Başladım artık. Merak etme.
adım sayalım tabi

Hayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.

Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…