Miktarlari ne kdr di canisi. Burdan bakinca cok az yemissin gibi görünüyor. Vücudunu kitliga sokmamaya dikkat et❤Sabah bir bardak su
Kahvaltı ; roka salatası
akşam ; balık salata
birazdan bi türk kahve
bugünde az su ,yürüyüş
Aslinda yemeklerin gayet makul olmus ama dondurmalarin azicik olayi bozmus. Sporunu yapmissin evini mis gibi temizlemissin yakmissindir dondurmalarini bence. Hiiiic vicdan yapacak biseyin yok rahat ol cnm.29 Kasım Menüm
Sabah 09.00 yağda patatesli yumurta domates salatalik beyaz peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.00 1 dondurma
Öğlen 13.30 5 kasik nohut yemegi 1 dilim ekmek tursu 1 bardak ayran
Ara 14.00 yine dondurma
Aksam 17.40 3 kasik nohut 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor;
3 mil leslie 38 dakika
250 ip atlama
1 saat yoğun tempoda temizlik
suukaa
Güzel menü cnm afiyet olsun. Ama senin yüzünden cnm soslu biber kizartma cekti yaa29 Kasım Pazar
Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
Salatalık
Akşam 19.00
Kahvaltı türü (peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, az biber kızartması, yarım yumurta)
sporu sonra yazarım
Gözünün önünden XS beden kiyafetler gecsin canisi. Herkesin nasil zayifladin bana da bi el at dedigini anlarin hayalini kur☺Gözümün önünden damla cikolatali kurabiyeler güzel güzel pastalar geciyo imdaattt
Cuma günü bi dilim kek yicem simdiden belli ne kacamak yapacağımböyle de disiplinli planliyimdir
Pilav cok kacmis ama olsun sen telafi edersin.Selam kızlar
9.00
2 bardak su
10.00
filtre kahve
11.30
2 yumurtadan omlet
Az fırında patates
1 tk reçel
Peynir
Zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
16.00
yarım çb çiğ kuruyemiş
17.45
3 yk nohut
8 yk bulgur pilavı(çok seviyorum ya of fazla kaçırdım)
4-5 hamsi(dünden kalmıştı)
2 lt su
Spor yok
Yaparsin bence cnm. Senden kacmaz. Erken zamanda müdahale etmeye bak. Cabuk alinan kilolar cabuk gider.Evet kızlar 1 Kasım’da 71.2yi görmüştüm. Bugün 76yı gördüm. Size yazarken çok utanıyorum ama yazmasam bu kez de kendimi frenleyemem. O yüzden ilk 3 gün çok zor geçecek bir diyete başlıyorum. 1 Ocak da 6lar gelecek.
Afiyet olsun cnm. Menün güzel olsun. Sporu artirabilirsin ama belki biraz.Kahvaltı 11:00
7 zeytin
2 ince dilim ekmekten tost
14:00 1 mandalina
15:00
1 küçük kepçe susuz nohut
2 yk bulgur pilav
2 lahana sarması
Akşam 18:15
4-5 yk pırasa yemeği
1,5 lt su
3000 adım
Bende telefonumla sayiyorum. Özellikle isteyken dikkat ediyorum adim sayilarima.Kızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Hayirli olsun canim biz de akilli bileklik siparis verdik bakalim.Kızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Dün okadar çok yedimkş gecede dahil bugün canım pek bişi istemedi az az yedim porsiyonları teşekkür ederim canımMiktarlari ne kdr di canisi. Burdan bakinca cok az yemissin gibi görünüyor. Vücudunu kitliga sokmamaya dikkat et❤
Aslinda yemeklerin gayet makul olmus ama dondurmalarin azicik olayi bozmus. Sporunu yapmissin evini mis gibi temizlemissin yakmissindir dondurmalarini bence. Hiiiic vicdan yapacak biseyin yok rahat ol cnm.
Güzel menü cnm afiyet olsun. Ama senin yüzünden cnm soslu biber kizartma cekti yaa
Gözünün önünden XS beden kiyafetler gecsin canisi. Herkesin nasil zayifladin bana da bi el at dedigini anlarin hayalini kur☺
Pilav cok kacmis ama olsun sen telafi edersin.
Yaparsin bence cnm. Senden kacmaz. Erken zamanda müdahale etmeye bak. Cabuk alinan kilolar cabuk gider.
Afiyet olsun cnm. Menün güzel olsun. Sporu artirabilirsin ama belki biraz.
Bende telefonumla sayiyorum. Özellikle isteyken dikkat ediyorum adim sayilarima.
Iyi yapmissin öyleyse tekrardan afiyet olsunDün okadar çok yedimkş gecede dahil bugün canım pek bişi istemedi az az yedim porsiyonları teşekkür ederim canım
Evin içinde şöyle 10 dakika daha adım atalım mı canım ben de sana eşlik ederim.Menüm gelsin o zmn
Sabah(12.00)
1 but haslanmis tavuk
Salata
Kara lahana kavurmasi bikac kasik
Ara (14.30)
1 dilim ispanakli börek
1 dilim portakalli kek
Aksam(17.00)
Ton balikli salata
1 dilim ekmek
Ara(19.00 civari)
Biraz kabak cekirdegi
Spor
5bin adim
Hayırlı olsun benimde var özellikle kalori hesabı olmasıda ayrıca güzel bu saatlerde :) artı koşu bandımdada var adımsayar :)Kızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Eliptige cikayim diyorum bebis o uyarmi? Sen adim at ben eliptikle calisayim ne dersin?Evin içinde şöyle 10 dakika daha adım atalım mı canım ben de sana eşlik ederim.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanKızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Ooooo daha güzel olur tabii kiEliptige cikayim diyorum bebis o uyarmi? Sen adim at ben eliptikle calisayim ne dersin?
Afiyet olsunEvin içinde şöyle 10 dakika daha adım atalım mı canım ben de sana eşlik ederim.
Bende kendimi bırakmak istemiyorum işte, onca çaba boşa gidecek diyeEvet kızlar 1 Kasım’da 71.2yi görmüştüm. Bugün 76yı gördüm. Size yazarken çok utanıyorum ama yazmasam bu kez de kendimi frenleyemem. O yüzden ilk 3 gün çok zor geçecek bir diyete başlıyorum. 1 Ocak da 6lar gelecek.
Canim kosu bandından memnun musun? Apartmanda oturan biri icin uygun mu cok ses cikariyo falan diye duydum ama.Hayırlı olsun benimde var özellikle kalori hesabı olmasıda ayrıca güzel bu saatlerde :) artı koşu bandımdada var adımsayar :)
Canim kosu bandından memnun musun? Apartmanda oturan biri icin uygun mu cok ses cikariyo falan diye duydum ama.
İlerki zamanlarda almak istiyorum
Bendeki walkingpad ne yer kaplıyo ne ses çıkarıyo istersen çanta gibi katlanıyo ses hiç yok önce bandımda ses vardı biraz oda çok bile değil bunda hiç ses yok kesinlikle tavsiye ederim hele dışarı çıkamadığımız bu dönem çok faydalıCanim kosu bandından memnun musun? Apartmanda oturan biri icin uygun mu cok ses cikariyo falan diye duydum ama.
İlerki zamanlarda almak istiyorum
Ben telefonu daima taşıyamıyorum yanımda. O yüzden saat baktım zaten. İyi olacak inşallahMiktarlari ne kdr di canisi. Burdan bakinca cok az yemissin gibi görünüyor. Vücudunu kitliga sokmamaya dikkat et❤
Aslinda yemeklerin gayet makul olmus ama dondurmalarin azicik olayi bozmus. Sporunu yapmissin evini mis gibi temizlemissin yakmissindir dondurmalarini bence. Hiiiic vicdan yapacak biseyin yok rahat ol cnm.
Güzel menü cnm afiyet olsun. Ama senin yüzünden cnm soslu biber kizartma cekti yaa
Gözünün önünden XS beden kiyafetler gecsin canisi. Herkesin nasil zayifladin bana da bi el at dedigini anlarin hayalini kur☺
Pilav cok kacmis ama olsun sen telafi edersin.
Yaparsin bence cnm. Senden kacmaz. Erken zamanda müdahale etmeye bak. Cabuk alinan kilolar cabuk gider.
Afiyet olsun cnm. Menün güzel olsun. Sporu artirabilirsin ama belki biraz.
Bende telefonumla sayiyorum. Özellikle isteyken dikkat ediyorum adim sayilarima.
Ben biraz hareket etmeye başlasam gerisi gelir. İnşallah hadi hep destek olalım birbirimizeHayirli olsun canim biz de akilli bileklik siparis verdik bakalim.
Adim saymak pek bana hitap etmedi canim denedim de tam verim alamadim spor yapmiyomusum gibi hissettim.
Leslie ve chloe ile devam edeyim simdilik.
Destek konusunda da haklisin burda aktif olup birbirimize destek olursak basaririz biz bu isi
Afiyet olsun canım. Çok kötü olmamış menün.Menüm gelsin o zmn
Sabah(12.00)
1 but haslanmis tavuk
Salata
Kara lahana kavurmasi bikac kasik
Ara (14.30)
1 dilim ispanakli börek
1 dilim portakalli kek
Aksam(17.00)
Ton balikli salata
1 dilim ekmek
Ara(19.00 civari)
Biraz kabak cekirdegi
Spor
5bin adim
Ay ne güzel. İnşallah bende aktif olarak kullanırımHayırlı olsun benimde var özellikle kalori hesabı olmasıda ayrıca güzel bu saatlerde :) artı koşu bandımdada var adımsayar :)
Saol canımHayırlı olsun canım güle güle kullan
Bırakmayalım canım. Yapma sende sakın. Hadi sende benimle adım say. Nasıl toparlarsın onu düşün. azcık içine dön.Bende kendimi bırakmak istemiyorum işte, onca çaba boşa gidecek diyeşu saçma salak hali atmak istiyorum üstümden
Akşam iki dilim de ekmek yemiştim onu yazmamışım. Ben normalde 12de kahvaltı 6-7 arası akşam yemeği yiyorum zaten ara öğün yapmıyorum alışkınım o yüzden. Ama bugün ekstra birgün oldu evde değildim daha yeni geldim.Güzel olmus canim ama 11den aksam 7ye kadar cok süre gecmemis miaralarda falan ara öğün yapmamışsın.
Asıl merak ettigim su nasil dayandın ben resmen bi iki saat gecsin de ara öğün vaktim gelsin diye dolaba gözü dikiyorum helal olsun sana
Kilo almak o kadar kolay ki canım tartıya çıkmasak farkına bile varmıyoruz o yüzden hep kontrollü olmalıyız. Sen de menü yaz artıkEvet kızlar 1 Kasım’da 71.2yi görmüştüm. Bugün 76yı gördüm. Size yazarken çok utanıyorum ama yazmasam bu kez de kendimi frenleyemem. O yüzden ilk 3 gün çok zor geçecek bir diyete başlıyorum. 1 Ocak da 6lar gelecek.
Bende adım sayıyorum canım saat iyi oluyor. Spor da yapıyorum ama adım da sayıyorum eşlik ederimKızlar akıllı saate sonunda karar verdim. Yarın veya salı elime ulaşır. Artık adım saymaya başlıyorum. Adım sayanlara eşlik edeceğim. Benimle kimler adım sayar?
Menü yazdım bugün canım. Başladım artık. Merak etme.Akşam iki dilim de ekmek yemiştim onu yazmamışım. Ben normalde 12de kahvaltı 6-7 arası akşam yemeği yiyorum zaten ara öğün yapmıyorum alışkınım o yüzden. Ama bugün ekstra birgün oldu evde değildim daha yeni geldim.
Kilo almak o kadar kolay ki canım tartıya çıkmasak farkına bile varmıyoruz o yüzden hep kontrollü olmalıyız. Sen de menü yaz artık
Bende adım sayıyorum canım saat iyi oluyor. Spor da yapıyorum ama adım da sayıyorum eşlik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?