- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Tebrikler canimGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 71.8
Fark: 0.6 kg
Teşekkür ederiimHarika afiyet olsun canım
süpersin canımafiyet olsun
maşallah nasıl güzel bir sonuç böyle tebrikler canım
harikasın canım tebrikler
Tebrikler harikaGünaydın kızlar
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10
Evet canim teşekkürlerHahaha böyle hatırlatılır
Ay alemsin örgü Ören emojiye bayıldım
Yaşın boyun kilon kaç acaba? Akşamları aç olmak iyidir. Yağlar yanar cayır cayır
Her zamanki gibi harika
Oooo süperrrr harikasın.dünün karbonu az olsaydı şimdi daha azdın
Harika
Evet canım pilavı kessen süper hafiflersin. Ben pilavsız bir öğün asla geçirmezdim. Çünkü ailemde öyle gördüm. Ama baktım ki hep şişim kilo da veremiyorum. Bıraktım
Vavvvv kactin önceden 76 olan sen degildin dimiEvet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam
Pazar 76ydım.Tebrikler canim
Teşekkür ederiim
Tebrikler harika
Evet canim teşekkürler
Vavvvv kactin önceden 76 olan sen degildin dimi
Dogun gunun simdiden kutlu olsun
Çok iyi canim kurtuldun hepsindenPazar 76ydım.ama dediğim gibi ödemdi onlar.
Şükür. Şimdi kaldığım yerden devam. Hadi bakalım peşindeyimÇok iyi canim kurtuldun hepsinden
Canın hiç sıkılmasın. Şu stresli günlerin geçsin bir an önce inşallah. Personel azlığı mı var? Bu kadar çok nöbet geliyor. Ödemden fazla çıkmışsındır tabiki. Vücutta şaşırıyor. Sen merak etme. Sadece salma kendini. 3 hanelere dönmeyelim tekrar.Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Hiç canını sıkma canım rabbim yardımcınız olsunKizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Inşallah vericez o aldigimiz kilolari canim vücudumuza cok iyi gelcek.
Olsun canim az da vermis olabilirsin nolcak önemli olan eksi ya da sabit olmak arti olmasak yeter
Sil o sümügünle gözyaşlarını
Günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlar
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10
Hepiniz de çok güzelsiniz maşallah kızlarEvet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam
Ağlama diyorum
Personel azligi deilde hasta coklugu diyelim. Insallah dönmeyecegim cnm saolasin.Canın hiç sıkılmasın. Şu stresli günlerin geçsin bir an önce inşallah. Personel azlığı mı var? Bu kadar çok nöbet geliyor. Ödemden fazla çıkmışsındır tabiki. Vücutta şaşırıyor. Sen merak etme. Sadece salma kendini. 3 hanelere dönmeyelim tekrar.
Saolasin cnm. Insallah bu sekilde devam ederimde 3 hanelere dönmem.Hiç canını sıkma canım rabbim yardımcınız olsun
Gün aşırı 24e gidiyorsun çok fazla ama. Normalde de mi böylesiniz?Personel azligi deilde hasta coklugu diyelim. Insallah dönmeyecegim cnm saolasin.
Pazar izinli olacagim insallah. Hayir normalde bu kdr gitmiyordum.Gün aşırı 24e gidiyorsun çok fazla ama. Normalde de mi böylesiniz?
Ondan şaşırdım. Bir çok personeli covid servislerine filyasyona çektiler. Sizde de çekilmiştir diye düşünmüştüm. Ondan dedim. Neyse sen kendine dikkat et.Pazar izinli olacagim insallah. Hayir normalde bu kdr gitmiyordum.
Mutlaka ödemin olmuştur canım canını sıkma , fırsat buldukça su iç mutlaka iyi gelecektir..Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Yok canım ben ara öğün yapmıyorum zaten alıştım bu düzeneAfiyet olsun hiç ara öğün yapmadınmı 6 saat açlık çok değilmi? Adım harikaaa
Günaydın kızlar
Geçen cuma: 71.2 kg
Bugün: 69.7 kg
Fark: 1.5 kg
Güzel canım tebriklerGünaydın arkadaşlar
Çok iyiGünaydın kızlar
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10
Waauuwww demekki hepsi ödemmiş normale döndün. Böyle devam etsen 6lar gelecek inşallahEvet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam
Ödemdir canım sıkma canını. Sen diyetini bırakma lütfen. Allah kolaylık versin canım.Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Evet canım senin hep böyle oluyordu perşembe artı cuma güzel bir eksiGeçen hafta : 94
Güncel kilo: 93
Anka
resmen öle dümdük 93 çıktım
iki gün yediğim kabaklar işe yaradı
Dün 94 çıkmıştım,
Önceki yarışmalarım da da çok yaşadım bunu cuma günü birden eksiye düşmeyi
Saricivcivcikcik seni geçemedim ama sonucuma bayıldım
seni de tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?