Sabah neden öyle olmuş ki?Menüm
11.00
3 hurma
1 incir
1 avuç çiğ badem
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 tane fırında közlenmiş patlıcanla karnıyarık
Salata
1 dilim kaşar peyniri
Su 1.5 lt
Spor yok bugün
OlurrrrDoğum günün kutlu olsun canım
Allah hayırlı uzun ömürler versin
Yeşil çay vereyim mi içelim
Menüler çok güzel afiyet olsun
Bende diyorum neden yeşil çaya davet ediyor? Kayseri yağlaması demeyeydin iyiydi. Geçen yıl takımdayken Kayseri yağlaması maceramızı gelsin de hatırlatsın11:00 1 havuç
Kahvaltı 12:45
2 yumurta+1 kapya+yarım yeşil biber+biraz maydanoz ve az peynirle omlet
2 dilim çok tahıllı ekmek
16:00 1 pasta tabağı kadar şebit
(Nam-I değer Kayseri yağlaması)
1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 tabak ev yapımı tavuk döner
Salata
Ayran
1,5 lt su
40 dk Leslie
Geri siliyim durSabah neden öyle olmuş ki?
Olurrrrellerine sağlık
Bende diyorum neden yeşil çaya davet ediyor? Kayseri yağlaması demeyeydin iyiydi. Geçen yıl takımdayken Kayseri yağlaması maceramızı gelsin de hatırlatsınAnka seni vuracak
Artık ne fayda. Kk yı kapattır benceGeri siliyim dur
Bir dk geç kaldım silemiyorumSabah neden öyle olmuş ki?
Olurrrrellerine sağlık
Bende diyorum neden yeşil çaya davet ediyor? Kayseri yağlaması demeyeydin iyiydi. Geçen yıl takımdayken Kayseri yağlaması maceramızı gelsin de hatırlatsınAnka seni vuracak
Artık ne fayda. Kk yı kapattır bence
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun canım
Allah hayırlı uzun ömürler versin
Yeşil çay vereyim mi içelim
Menüler çok güzel afiyet olsun
Şimdi şebit neymiş baktım geldim. Aboooo bakmaz olaydım. Ben en iyisi spor yapayım. Bugün yediklerim ve düşündüklerim ancak erirBir dk geç kaldım silemiyorumo şebit zaten yağlama değil
Suuka sarıcivcivle iş birliğimi yaptın naptınŞimdi şebit neymiş baktım geldim. Aboooo bakmaz olaydım. Ben en iyisi spor yapayım. Bugün yediklerim ve düşündüklerim ancak erir
Yok yok ben tek başıma çeteyim.Suuka sarıcivcivle iş birliğimi yaptın naptın
Ayyy gel sana da yapayımYok yok ben tek başıma çeteyim.Afiyet bal şeker olsun canım. Ben kıskandım da ondan takıldım. Keşşşşşkeeee benim olsaaaa
Ya ondan bişey olmaz. Et ve ince hamur. Hem Karatay lahmacuna yiyin diyor. Yağlamaya hayır demez benceAyyy gel sana da yapayım
hamuru incecikbir tane yedim ben pasta tabağı kadar
Sayenizde bende araştırdım olumlama 3 gündür yapıyorumSaol canım. Aynen. Aşırı motiveyim zaten. Bugün bozdum bi. Onu da bozmak saymıyorumsecret yapıp bu yediklerimin vücudumda kalmayacağını hayal ediyorum. @Saricivcivcikcik
Bende SudemHoşbuldum ben Poni
İyi aman gitme korktum yine gidersin diyeKah 24 saat nöbette. Kah burdayim cnm
Ya varya karantinada kaç çeşit yemek yaptım da bir bunu denemedimBir dk geç kaldım silemiyorumo şebit zaten yağlama değil
Hay sen çok yaşaYa ondan bişey olmaz. Et ve ince hamur. Hem Karatay lahmacuna yiyin diyor. Yağlamaya hayır demez bence
Şimdi mutlaka dene diyemiyorum korkuyorum Anka saçımı yolar diyeYa varya karantinada kaç çeşit yemek yaptım da bir bunu denemedim
Ama Dukan yaparken Dukan mantı yapardikyulaf kepeği den krep üstüne yoğurt üstüne kıyma kavurma yapmış yemisligim var
Anka da belki yapmstir Dukan i beraber yapmıştık
Gitmicem cnm ins. Dukan yapmistim bende bi zamanlar. Bayagi da güzel kilo vermistim. 92.5 tan 77 ye düsmüstüm ama ikinci gebelikle birlikte kilo alimim yine kacinilmaz olduSayenizde bende araştırdım olumlama 3 gündür yapıyorum
Bende Sudem
İyi aman gitme korktum yine gidersin diye
Beni bırakma
Ya varya karantinada kaç çeşit yemek yaptım da bir bunu denemedim
Ama Dukan yaparken Dukan mantı yapardikyulaf kepeği den krep üstüne yoğurt üstüne kıyma kavurma yapmış yemisligim var
Anka da belki yapmstir Dukan i beraber yapmıştık
Şimdi mutlaka dene diyemiyorum korkuyorum Anka saçımı yolar diye
Olsun kilo alinir verilir n'olacakGitmicem cnm ins. Dukan yapmistim bende bi zamanlar. Bayagi da güzel kilo vermistim. 92.5 tan 77 ye düsmüstüm ama ikinci gebelikle birlikte kilo alimim yine kacinilmaz oldu
Ins Cnm. 70lere düssem 70 takla atacagim.Anka da yesin
O değil burda tadelle konuşuldu ben daha tadelle alıp yiyemedim
Olsun kilo alinir verilir n'olacak
Yine verirsin
Düşersin ne kaldı surda.Ins Cnm. 70lere düssem 70 takla atacagim.
Uzak hedef yıldırır.Ins Cnm. 70lere düssem 70 takla atacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?