Civciv im sağolasınSen de hosgeldin fistik kiz
Beden ölçülerini al yarin sabah bir de tartilacagin gün al.Ben ay sonuna kadar tartılmıcambakalım ne olucak
Yetmezmi yeter tabi. Sen rahat ol. Bu yaza kadar hallederiz senin kiloları.Slm can kizlar...
Neyseki bugün izinliyim.Anka cim senin dedigin gibi yapiyorum. Dinlenene kdr tartilmaya ara veriyorum. Arkadaslar bu ara zayifladin diyorlar. Ona istinaden dogru yolda oldugumu anliyorum. Dün nöbetten cikmistim 30 dk eliptik yaptm. Bugünde yine yapacagim. Evde oldugum süre boyunca sporumu aksatmayacagim ins. Yeme icmeme de dikkat ediyorum. Ins yaza kdr kilo olayini hallederim. Zaten öyle 50 kilo 0 beden vs gibi hayallerim yok. Iki cocuklu otuzlu yaslarda bir anne olarak 70 neyime yetmesin diimi
Yap yap oh benim yerime de yap.Ben kalktm kahvalti yaptim. Türk kahvesi ictim. Evde bir oyana oturuyorum, bir bu yana yatiyorum. Miskinlik yapmak istiyor bugün cnm
Verdim canım verdim. Cuma 71.4 çıktımCnm nasilsin? 76 oldum demistin ne yaptin verebildin mi son aldigin kilolarini? Ben bir haftadir ilkkez izinliyim. Nereye serilsem de tadini cikarsam diye bakiyorum
Kesinlikle öyleCivciv im sağolasın
Beden ölçülerini al yarin sabah bir de tartilacagin gün al.
Spor yaptığın için aradaki incelemeyi görünce mutluluktan havalara ucacaksin
Spor ve diyet harika bir fizik getiriyor
Gözün aydınYetmezmi yeter tabi. Sen rahat ol. Bu yaza kadar hallederiz senin kiloları.
Yap yap oh benim yerime de yap.2 çocuk peşinde koşarken pek miskinlik yapamıyorum ben
Verdim canım verdim. Cuma 71.4 çıktımama bugün doğum günüm.Eşimin aldığı pastadan incecik bir dilim yedim. Sonra arkadaşım sürpriz yapmış elinde pastayla. Ondan yedim azıcık. Bugün pek bir şey yok elimde. Ama sıkıntı yok. Yarından itibaren ipler yine benim elimde
Saol canım. Aynen. Aşırı motiveyim zaten. Bugün bozdum bi. Onu da bozmak saymıyorumGözün aydın
69 a çok az kalmış
Bir hafta sıksan 69.9 senindir
Hoşbuldum ben PoniHoşgeldin
Biri daha kutlamaz inşaallahYetmezmi yeter tabi. Sen rahat ol. Bu yaza kadar hallederiz senin kiloları.
Yap yap oh benim yerime de yap.2 çocuk peşinde koşarken pek miskinlik yapamıyorum ben
Verdim canım verdim. Cuma 71.4 çıktımama bugün doğum günüm.Eşimin aldığı pastadan incecik bir dilim yedim. Sonra arkadaşım sürpriz yapmış elinde pastayla. Ondan yedim azıcık. Bugün pek bir şey yok elimde. Ama sıkıntı yok. Yarından itibaren ipler yine benim elimde
Kah 24 saat nöbette. Kah burdayim cnmNerdesin kız?
Saol canım. Aynen. Aşırı motiveyim zaten. Bugün bozdum bi. Onu da bozmak saymıyorumsecret yapıp bu yediklerimin vücudumda kalmayacağını hayal ediyorum. Saricivcivcikcik
Yok yok kimse kalmadı kutlayacakBiri daha kutlamaz inşaallah
Süperrr6 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yağda yumurta 1 dilim peynir domates havuç bol roka
Ara 12.00 türk kahvesi+1 kare bitter
Öğlen 14.00 filtre kahve
Akşam 17.45 yarim kase corba+ firinda hamsi +2 dilim ekmek +1 bardak şalgam suyu bol salata
Spor; leslie 3 mil 36 dakika+ 2 saat bayagi yogun temizlik (kalbim totomdan atti diyim siz anlayin)
Su; 1.5 litre (yatana kadar artar)
Harika beslenmişsin. Oturtmuşsun iyiceSabah(11.00)
2 yumurtayla omlet
Biraz peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1.5 portakal
Aksam
Salata
4-5 tane köfte
1 kase mercimek corbasi
Spor
30 dk eliptik
Afiyet olsun cok iyi canim paçayı fazlasiyla telafi etmissinSabah bir bardak su
11;00 kahvaltı kepekli bir dilim ekmek kaşarlı tost,bir yumurta , bir bardak taze nar suyu
14;30 türk kahve ,yulaflı bar
17:30 akşam şehriye çorba az , bir dilim ekmek,brüksel lahana yemeği, bir kase yoğurt
az sonra soda içicem
bugün spor tavan :) su ehh idare eder
Afiyet olsun menü de spor da cok iyi canimSabah(11.00)
2 yumurtayla omlet
Biraz peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1.5 portakal
Aksam
Salata
4-5 tane köfte
1 kase mercimek corbasi
Spor
30 dk eliptik
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cok iyi canim paçayı fazlasiyla telafi etmissin
Afiyet olsun menü de spor da cok iyi canim
Teşekkür ederim canimTeşekkür ederim canımsanada afiyet olsun balık süperr bende bugün yapıcaktım vazgeçtim
Canim aksam güzel bence ama sabah bilerek mi öyle yedin? Bi program uyguluyorum diyen sen miydinMenüm
11.00
3 hurma
1 incir
1 avuç çiğ badem
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 tane fırında közlenmiş patlıcanla karnıyarık
Salata
1 dilim kaşar peyniri
Su 1.5 lt
Spor yok bugün
Doğum günün kutlu olsun canımYetmezmi yeter tabi. Sen rahat ol. Bu yaza kadar hallederiz senin kiloları.
Sabah bir bardak su
11;00 kahvaltı kepekli bir dilim ekmek kaşarlı tost,bir yumurta , bir bardak taze nar suyu
14;30 türk kahve ,yulaflı bar
17:30 akşam şehriye çorba az , bir dilim ekmek,brüksel lahana yemeği, bir kase yoğurt
az sonra soda içicem
bugün spor tavan :) su ehh idare eder
6 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yağda yumurta 1 dilim peynir domates havuç bol roka
Ara 12.00 türk kahvesi+1 kare bitter
Öğlen 14.00 filtre kahve
Akşam 17.45 yarim kase corba+ firinda hamsi +2 dilim ekmek +1 bardak şalgam suyu bol salata
Spor; leslie 3 mil 36 dakika+ 2 saat bayagi yogun temizlik (kalbim totomdan atti diyim siz anlayin)
Su; 1.5 litre (yatana kadar artar)
Sabah(11.00)
2 yumurtayla omlet
Biraz peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1.5 portakal
Aksam
Salata
4-5 tane köfte
1 kase mercimek corbasi
Spor
30 dk eliptik
Menüler çok güzel afiyet olsunMenüm
11.00
3 hurma
1 incir
1 avuç çiğ badem
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 tane fırında közlenmiş patlıcanla karnıyarık
Salata
1 dilim kaşar peyniri
Su 1.5 lt
Spor yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?