Ay evet sen bi sus. Nazar etme. Keyfini çıkartÇocuklar uyanmış ki eşim bakmış sağolsun. Eskiden illa beni isterdi kız son zamanlar çok takmıyor babasıyla da duruyor. Gerçi ben bunu dedim ya kesin nazar değer şu şom ağzımı napcaz bilmiyorum
Yapabiliriz yapabiliriz iyi ki açtın bu topiği.Ben 1,5 yıl önce 73 kiloydum doğum günümde 69 olcam diyordum şu an yine 73yine doğum günümde 69 hedef
ama emzirme bitti ya artık ondan çok ümitliyim bu sefer noktayı koyarım artık
Yok cano ne haddime son sayfadan başladım geçmişe bakmadım daha
Kaç gündür aynısın sukaaa kaç gün oldu ki başlayalı sen hiç bozmadan devam et aniden düşer inşallanKızlar ya regl bu kadar etkiliyor mu ya? Kaç gündür dikkat ediyorum hiç bozmadım nerdeyse ama hep aynıyımnormal mi sizce
Valla bu azimle görürsün canım maşallah sanaGünaydın günaydııiiiiiiiinnnnnn
Güne 72.5 le baslamanin gururu ve onuru ileahh ahh bir an önce 6li rakamları görmek istiyorum
Siz de iyi ki geldinizAy evet sen bi sus. Nazar etme. Keyfini çıkartara ara uzaklara dal ‘ne güzel uyudum be’ diye düşün
Yapabiliriz yapabiliriz iyi ki açtın bu topiği.
Sayende inşaAllahValla bu azimle görürsün canım maşallah sana
İradene azmine sağlık
Vallahi benim geldi.A101 e Kaya davul gelmişşşşş ankaaaa
kaya davul görenin aklına benim gelmem
Tatilden döneli 1 hafta oldu. 1 haftadır dikkat ediyorum artık 73te direnç oluştu sanırım. Dur bi kırarım inşallahKaç gündür aynısın sukaaa kaç gün oldu ki başlayalı sen hiç bozmadan devam et aniden düşer inşallan ❤❤
Bu hanimefendi diye algiladim ben hicbir saygisizlik görmedim oradaAy bak ümitsin ümitsiz konuştun sana kızdım tanımadığım kadınlara da bu demişim kusura bakmayın lütfen bu hiç tarzım değil aslında
Bende regli oldugum icin kipirdamiyor kilom. Bittikten sonra insallah azalacak.Vallahi benim geldi.
Tatilden döneli 1 hafta oldu. 1 haftadır dikkat ediyorum artık 73te direnç oluştu sanırım. Dur bi kırarım inşallah
Canım benim ki büyüdü emzirme bitti maç o dönemini anlıyorum.. sadece gerçekten müthiş bir kilo yakımı var çok iyi değerlendir.Tatlım sen neler yapıyorsn benimde var bebeğim ve emziriyorum bı kaç gün dikkat ediyorm sonra yine canım sürekli birşeyler yeme isteği geliyo bazende tatlı krizleri fln
Ozaten kafada bitirdinmi oluyo bejim bu ikinci çocuk o yüzden ilkinde bende öyle bebek arabasıyla yürüyüş yapıyodm normal den daha fazla efor sarf ediyor insan on kilo vermiştim ama şimdi çok zor geliyor ikisiyle bir yürüyüş olmuyor zaten. İnşallah dediği gibi en fazla kiloveren ben olurum...yavaş yavaş da olsa gitsin inşallahCanım benim ki büyüdü emzirme bitti maç o dönemini anlıyorum.. sadece gerçekten müthiş bir kilo yakımı var çok iyi değerlendir.
O krizleri bilirim ben de petek bala abanırdım kilo kilo hurma yerdim.. ona rağmen verirdim.. kşam aç yatamazdım sütüm gece olmazdı ı zmaan.. 65 e kadar çok rahat indim ama daha fazla inmek istesem sütüm azalırdı.. ben de 65-67 civarı diyeti bırakınca 74 e kadar çıktım tekrar başladım işte..şimdi 70 falan..
O dönüm 10.000 adım atardım pusete koyardım oğlanı tam 2 saat gezersin hem ona hem bana iyi gelirdi tabii onu oyalamak için yenım da hep meyve emziği biberon da hoşaf vsne günlerdi ama
Şu an bu topikte emin ol en kolay sen kilo verirsin .. krizlerine sabah bir kaşık tahin ile ara öğünde tatlı bir şeyler ile çözüm bulursun ve en önemlisi bu bana yeter diyeceksin. Evet tatlım yedim ve kriz bitti .. kafanda olayı kapat.. yoksa o kısır döngüsü girersin ..
Benim hiç diyetisyen maceram olmadı.. nasıl bir şey gerçekten etkili mi para verince o boğaz duruyor mıKızlaarrr diyetisyene mi gitsem tekrar sizce? Ne dersiniz? Ben kendime hakim olamıyorum
Evet iki çocukla çok zor muhakkak birinin yardım etmesi lazım sana ya da ev de Leslie gibi şeyler yapablirsin.. zaten günlük yarım saat sana yeter ki çocuk peşinde yoeuluyorsundur..Ozaten kafada bitirdinmi oluyo bejim bu ikinci çocuk o yüzden ilkinde bende öyle bebek arabasıyla yürüyüş yapıyodm normal den daha fazla efor sarf ediyor insan on kilo vermiştim ama şimdi çok zor geliyor ikisiyle bir yürüyüş olmuyor zaten. İnşallah dediği gibi en fazla kiloveren ben olurum...yavaş yavaş da olsa gitsin inşallah
Ahahhahaha ay bilemedimBenim hiç diyetisyen maceram olmadı.. nasıl bir şey gerçekten etkili mi para verince o boğaz duruyor mı
Bence gitKızlaarrr diyetisyene mi gitsem tekrar sizce? Ne dersiniz? Ben kendime hakim olamıyorum
İnşallah canımBende regli oldugum icin kipirdamiyor kilom. Bittikten sonra insallah azalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?