Idealmis evet oluru varBen tam diyete uyum sağlayıp yürüyüş eklersen 17 Aralıkta 88 sin diyorum. Tarihte veriyorum ki çok tutturmuşluğum vardır
Ben ben demiştim demek için hiç tependen inmem artık gece gündüz yakandayımIdealmis evet oluru varsana güveniyorum ins bende de tutacak...
Bilmem mi seni ben. Yeterki de balimya ben raziyim. Yeterki kilo verebileyim senin tepemde olman aksine zevk olur benim icinBen ben demiştim demek için hiç tependen inmem artık gece gündüz yakandayım
Allah razı olsun canımSelamm
Anka geçmiş olsun canım. Neyse ki birşeyi yokmuş oğlanın. Kayınvalidene de Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Benim menü yine kötü
Sabah simit
Öğle 6 çiğ köfte marul
Akşam mercimek çorbası 2 dilim ekmek( beyaz maaleaef)
Yarın sahursuz oruç tutacağım inşallah. Gece sakin geçerse tabii
Canimsinfantastikaaa canım bende dikkat edersen 2 aya verirsin dicektim Anka benden önce demiş çünkü senin rahat 4 kilon ödemdir. Beslenmede KB kısıtlarsan protein sebze artırırsan rahatlıkla verirsin 2 aya
Rabbım şifa versin canım... benimde kv ile kp kovid oldular çok şükür ilaçsız atlattılar.. kv çok kronik rahatsızlığı vardı buna rağmen atlattı.. inşallah sizinkiler de atlatır...Kızlar kayınvalidem kovidden hastaneye yattı 1 ay olacak nerdeyse hala çıkmadı. Kevser suresi okur musunuz? Sayıyla bildirirseniz çok dua ederim100 tanesi 10-15 dakikada okunuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?