Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ben demiştim demek için hiç tependen inmem artık gece gündüz yakandayım
Bilmem mi seni ben. Yeterki de balimya ben raziyim. Yeterki kilo verebileyim senin tepemde olman aksine zevk olur benim icin

Benim menü yine kötü
Sabah simit
Öğle 6 çiğ köfte marul
Akşam mercimek çorbası 2 dilim ekmek( beyaz maaleaef)
Yarın sahursuz oruç tutacağım inşallah. Gece sakin geçerse tabii

14 Ekim Çarşamba

Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
Biraz peynir erittim tavada
Bir avuç fındık

Akşam 18.30 (Biraz fazla kaçtı)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
1 tabak yoğurtlu lahana salatası

Su 2 lt civarı
45 dk 3 mil leslie

Sabah klasik karatay kahvaltisi yapmistim.
Aksamda 1 tane kiymali börek

Sacma sapan bir menü oldu.

Benim menü yine kötü
Sabah simit
Öğle 6 çiğ köfte marul
Akşam mercimek çorbası 2 dilim ekmek( beyaz maaleaef)
Yarın sahursuz oruç tutacağım inşallah. Gece sakin geçerse tabii

Biraz karbon ağırlıklı olmuş ama nasılsa bozuldu diyip sapıtmamışsın en azından. Bianda sahursuz oruç zor olmazmı canım açlıktan başın ağırır sonra

Anka çok geçmiş olsun hem bebişe hem kayınvalidene. Kv nin kronik hastalığı falan var mı? Allahım şifa versin hemen inşallah

fantastikaaa canım bende dikkat edersen 2 aya verirsin dicektim Anka benden önce demiş çünkü senin rahat 4 kilon ödemdir. Beslenmede KB kısıtlarsan protein sebze artırırsan rahatlıkla verirsin 2 aya

Kızlar ya regl bu kadar etkiliyor mu ya? Kaç gündür dikkat ediyorum hiç bozmadım nerdeyse ama hep aynıyım normal mi sizce

Sabah rutin su ve yeşil Çay içtim.
Kahvaltı çok erken saatti

Öğlen kahvalti tabağında gördüğünüz kabak havuç sotelemistim.iki kaşık yoğurtla onu yedim.

Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi.

Aksam .
Yeşillik salatası üstüne 2masa makarna

2litre su..
Maydanoz, limon ve zencefili kaynatmistim.onu içtim bide..
İki gündür yürüyüşe çıkamıyorum.

Yarın inşaAllah devam.

Çayın yanında da 1avuc çekirdek yedim.
Eşim luppo almış yemedim kokladım

Menüm
9.45 5 tane kuru erik

12.45 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış bir tost(az kaşarli az sucuklu)

16.05 ton balıklı salata,3 tane köfte,2 bardak şekersiz kola,az biber turşusu

18.30 1 tane armut

Su bolca

Spor 1 saat tempolu

Evlilik yıldönümü idi ama pasta filan bişey yapmadım cumadan önce gerek yok
13 yıl bitti
Darısı hayırlısıyla ilerleyen yıllara inşallah

fantastikaaa canım bende dikkat edersen 2 aya verirsin dicektim Anka benden önce demiş çünkü senin rahat 4 kilon ödemdir. Beslenmede KB kısıtlarsan protein sebze artırırsan rahatlıkla verirsin 2 aya
Canimsin insallah öyle olur. Bu arada kocacimda geldi moralimde yerinde cok sükür. Diyetimi daha eahat yapabilirim diye düsünüyorum.

Kızlar kayınvalidem kovidden hastaneye yattı 1 ay olacak nerdeyse hala çıkmadı. Kevser suresi okur musunuz? Sayıyla bildirirseniz çok dua ederim 100 tanesi 10-15 dakikada okunuyor .
Rabbım şifa versin canım... benimde kv ile kp kovid oldular çok şükür ilaçsız atlattılar.. kv çok kronik rahatsızlığı vardı buna rağmen atlattı.. inşallah sizinkiler de atlatır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…