Son pişmanlık neye yararkendime çok kızdım
Yılların alışkanlığı 3 günde değişmiyor maalesef. Zaman ver kendine. Bu gün böyle olur yarın toparlanır. Yeter ki battı balık yan gider deyip daha fazla heba etmebugün menü yazmak istemedim çok saçma sapan oldu bugünüm gitti
Valla çocuktan sonra yerde halı varmıydı oluyorTeşekkür ederim canimAllahim yarabbim insallah cok uslu bi cocugum olur yillarca onun peşinde koscagimi düşündükçe kendimi yeni uyanmis da yerdeki haliyi inceler gibi hissediyorum öyle enerjim yok
Afiyet olsun güzel olmus menü de spor da canım
Mesela bizim halıların desenleri çikolatalı süt lekelerinden görünmüyorValla çocuktan sonra yerde halı varmıydı oluyorincelemek nerdeeee
hafta sonu böyle oluyor kahvaltı iki yumurta peynir zeytin domates salatalık akşam bir kase patates salatası bir adet poğaça iki bardak ayran ve bir dürüm çiğ köfte iki bardak ayran spor ypmdmYılların alışkanlığı 3 günde değişmiyor maalesef. Zaman ver kendine. Bu gün böyle olur yarın toparlanır. Yeter ki battı balık yan gider deyip daha fazla heba etme
hafta sonları duzenimi bozuyor hafta ici ne kadar disiplinli hirslysam hfta sonrlri sanki diyet yokmuş gibi oluyorSon pişmanlık neye yararbugün bende sendenim canım
Geçmiş olsun, inşallah bina önce iğneleri bırakabilirsinizşubat ayında 95 kiloydum ve temmuz ayina kadr sürede 72 ye düştüm o zamandan bu güne kadar 72 lerde takıldım sebebi kizlar koldan kortizon iğne çok kilo aldryo diyet ve spor geçen aya kadar 0 kaçamak olduguhalde veremyrm diyet ve spor konusunda oldukça bilgim var ama bu iğne beni mahfetti şubat ayında doktruma gittim kontrle iğnelerden kurtlmk istdmi soyldm bna kilo ver dedi eğer bu kadr kortizon kullnmya devam edersen iki yıl içinde kemiklerin kırılmaya baslicak dedi bu arada acildeki koah başlangıcı dedi için gttm
Cıssız diyelim niye beynimize hatırlatıyorsun şimdiGünaydın kızlar
Bugün pazar demeyelim, ben bugün başlıyorum,çikolatasız reçelsiz kahvaltı yapalım
Geçmiş olsunşubat ayında 95 kiloydum ve temmuz ayina kadr sürede 72 ye düştüm o zamandan bu güne kadar 72 lerde takıldım sebebi kizlar koldan kortizon iğne çok kilo aldryo diyet ve spor geçen aya kadar 0 kaçamak olduguhalde veremyrm diyet ve spor konusunda oldukça bilgim var ama bu iğne beni mahfetti şubat ayında doktruma gittim kontrle iğnelerden kurtlmk istdmi soyldm bna kilo ver dedi eğer bu kadr kortizon kullnmya devam edersen iki yıl içinde kemiklerin kırılmaya baslicak dedi bu arada acildeki koah başlangıcı dedi için gttm
Allah şifa versin inşAllah canımşubat ayında 95 kiloydum ve temmuz ayina kadr sürede 72 ye düştüm o zamandan bu güne kadar 72 lerde takıldım sebebi kizlar koldan kortizon iğne çok kilo aldryo diyet ve spor geçen aya kadar 0 kaçamak olduguhalde veremyrm diyet ve spor konusunda oldukça bilgim var ama bu iğne beni mahfetti şubat ayında doktruma gittim kontrle iğnelerden kurtlmk istdmi soyldm bna kilo ver dedi eğer bu kadr kortizon kullnmya devam edersen iki yıl içinde kemiklerin kırılmaya baslicak dedi bu arada acildeki koah başlangıcı dedi için gttm
Aynen cıss yokGünaydın cıs yok bugün ona göre :)
Çayın yanındaki cıs olmasa güzelmiş canım afiyet olsun19 Aralık
Sabah 11.30 2 dilim ekmek arasina yagsiz tost sekersiz cay
Ara 13.30 sütlü kahve 2 kare cikolata
Ara 15.00 maden suyu
Akşam 18.00 1 kase corba 1 tabak patlican yemegi 1 dilim ekmek 1bardak ayran
Aksamdan sonra cayin yaninda cıs oldu yazmiyim onu moraller bozuk...
Spor leslie 5 mil 50 dakika
Su 2 litre
Benimkinde de süt kahve mandalina portakal gibi bilimum şeylerin izi var.Mesela bizim halıların desenleri çikolatalı süt lekelerinden görünmüyor
Çok geçmiş olsun. Eğer azmedersen istediğin kadar kilo verip iğnelerden kurtulabilirsinşubat ayında 95 kiloydum ve temmuz ayina kadr sürede 72 ye düştüm o zamandan bu güne kadar 72 lerde takıldım sebebi kizlar koldan kortizon iğne çok kilo aldryo diyet ve spor geçen aya kadar 0 kaçamak olduguhalde veremyrm diyet ve spor konusunda oldukça bilgim var ama bu iğne beni mahfetti şubat ayında doktruma gittim kontrle iğnelerden kurtlmk istdmi soyldm bna kilo ver dedi eğer bu kadr kortizon kullnmya devam edersen iki yıl içinde kemiklerin kırılmaya baslicak dedi bu arada acildeki koah başlangıcı dedi için gttm
Abooo sen neler yiyormuşsun öyle.Günaydın kızlar
Bugün pazar demeyelim, ben bugün başlıyorum,çikolatasız reçelsiz kahvaltı yapalım
Geçmiş olsun canımşubat ayında 95 kiloydum ve temmuz ayina kadr sürede 72 ye düştüm o zamandan bu güne kadar 72 lerde takıldım sebebi kizlar koldan kortizon iğne çok kilo aldryo diyet ve spor geçen aya kadar 0 kaçamak olduguhalde veremyrm diyet ve spor konusunda oldukça bilgim var ama bu iğne beni mahfetti şubat ayında doktruma gittim kontrle iğnelerden kurtlmk istdmi soyldm bna kilo ver dedi eğer bu kadr kortizon kullnmya devam edersen iki yıl içinde kemiklerin kırılmaya baslicak dedi bu arada acildeki koah başlangıcı dedi için gttm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?