Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyet olsun canim spor da eklersen daha güzel olur. yazdin da görmediysem bilmiyorum. Güzel menü
19 Aralık Cumartesi

Kahvaltı 10.30
Akşam 18.30 (tabağa ek 1 bardak ayran var)
Afiyet olsun canim güzel masallah iyi gidiyosun
Sana da afiyet olsub canim gayet iyi menün su artsa iyi olur onu biliyosun zaten

Sabah 11 :00 yumurta 1 , az peynir , az bal kaymak 1 dilim kepek ekmek

15:00 türk kahve tatlı az

20:00 3 adet küçük gül böreği patatesli

az su , spor yok ,regl devam
Serom anlasilan aksamki kacamagin kaynağı gündüz yediklerin olmuş arkdaslarini cagirmislar yani yine ama olsun toparlicaz durmak yok olabilir insaniz.
Afiyet olsun canim cok güzel

Sabah 11 :00 yumurta 1 , az peynir , az bal kaymak 1 dilim kepek ekmek

15:00 türk kahve tatlı az

20:00 3 adet küçük gül böreği patatesli

az su , spor yok ,regl devam
Aksam gozume battı sadece gayet güzel
Afiyet olsun canım
19 Aralık Cumartesi

Kahvaltı 10.30
Akşam 18.30 (tabağa ek 1 bardak ayran var)
Afiyet olsun canım
Cıss dısında guzel canim
Sana da afiyet olsub canim gayet iyi menün su artsa iyi olur onu biliyosun zaten
Evet canım bugun ıcesım gelmedi pek zorlayamadım

Verirsin canım baslayınca bir yerden devamı geliyor

Bozduktan sonra toparlaması zor oluyor canım
Biliyorum canım. Artık 20 gün olmuştu. Bide vücudumu şaşırtmak istiyordum zaten. 6ları görünce bi zıvanadan çıkayım sonra nasıl olsa geri zıvanaya girecem
Harikasın 5 mil ne ya? Ah ahhh o çocuksuz günler ne muhteşemdi. İstediğim zaman istediğimi yapardım.

16:30 da 1 dilim ekmek 1 dilim peynirim var.

su:3 litre

spor: leslie 3 miles

Eklentiler

• EF284D5D-3F52-4F9E-A5EC-0C1ABB8958C1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 26
  • BE4AB8EE-AB8D-47CA-B0D9-18E9806F8FE9.webp
    22 KB · Görüntüleme: 24
  • 63BAC815-0920-4964-9B00-BB2B048E922A.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 25
Ankaaa çok şekersin çok
sen daha şekersin
Başla canım motivasyon gelmesini bekleyince anca zaman geçiyor sen harekete geç motivasyon da gelir nasılsa

Harikasın 5 mil ne ya? Ah ahhh o çocuksuz günler ne muhteşemdi. İstediğim zaman istediğimi yapardım.
Teşekkür ederim canim Allahim yarabbim insallah cok uslu bi cocugum olur yillarca onun peşinde koscagimi düşündükçe kendimi yeni uyanmis da yerdeki haliyi inceler gibi hissediyorum öyle enerjim yok
16:30 da 1 dilim ekmek 1 dilim peynirim var.

su:3 litre

spor: leslie 3 miles
Afiyet olsun güzel olmus menü de spor da canım

Afiyet olsun canim spor da eklersen daha güzel olur. yazdin da görmediysem bilmiyorum. Güzel menü

Afiyet olsun canim güzel masallah iyi gidiyosun

Sağol canım spor da yarın yapacağım inşallah

Hoşgeldin sütlaç. Seni gördukce gözümün önüne eskiden yaptigim uzeri yanık harika firin sütlaclar geliyo
Neyse konumuz bu degil hoşgeldin basarilar diliyorum
Ahahah bu isim kötü olmuş cidden burası için hoşbulduk canım

Sizlerede afiyet olsun kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarınız için yarından itibaren spora devam bu hava ve regl benide etkiledi bu ay 27 sine kadar zayıflamam lazım birazda olsa bebişimin doğumgünü var süs püs yapcam :) hatta bu hafta tek öğün yapsam vücudu çıldırtsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…