- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Cnmmm özledim evet ilk bu sorudan baslamak istedim.Nerdesin?
Testin sonucu ne?
İyi misin?
Beni özlemedin mı sen ?
hem de tartı gününden önceki geceGünaydın kızlar
Bir haftalık emeği 1 gecede çöp etmeye ne denir tabii ki Anka denir
Geçen hafta 77
Bu hafta 76,8
Gece çöp ettim her şeyi
Amin senden deMasallahay cok sagol cok moral oldun Allah razi olsun canim
Gördüm ya kız. Geçen hafta 69.7 gördüm. Bu hafta koruma yaptım bakalım nasılım diye. 69.9 çıktım. İyi oldu şükür. Ama hedefim 67leri görmek. O yüzden kaç benden dedimCanim sen 69 u görmedin mi sanki gördün diye okudum gecmiste de.
Görmediysen senden kacmaya devam edicem ona göre bu hafta kacamadim oldugum yerde kaldim
Süpersin. Haftaya 8ler geliyorselam kızlar telefon bilgisayar elime pek düşmediğinden giremedim bir türlü
geçen hafta kilom: 92.7
bu hafta kilom:90.6
inşallahAmin senden de
Gördüm ya kız. Geçen hafta 69.7 gördüm. Bu hafta koruma yaptım bakalım nasılım diye. 69.9 çıktım. İyi oldu şükür. Ama hedefim 67leri görmek. O yüzden kaç benden dedimşimdi perşembeye kadar bozmuyorum ona göre. Perşembe tartılalım senle .
Süpersin. Haftaya 8ler geliyor
belki bu kaçma yakalama olayı bizi motive ederYok canim suukaydi demin bi mesajinda da seni yakalamama izin verme kac gibi bisey yazmis çünkü ya da ben uydurdum bilmiyorum
Senden de kacayim o zaman yakinmis kilolar
İyi olmana sevindimCnmmm özledim evet ilk bu sorudan baslamak istedim.
Testim neg cikti. Cok yorulmama bagliyorm eklem agrilarimi.
Servis cok yogundu iceriye telefonda sokamiyoruz. Esim evde olmadigindan evde cocuklarla da hic isim bitmedi. Gelemedim bi süre o yüzden.
Günaydın kızçeler
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta: 62
Bu hafta:61
Fark: 1
Günaydın kızlar
Geçen hafta 80,20
Bu hafta 79,40
Fark 0,80
Günaydın kızlar
Geçen hafta 70
2 mil Leslie sonrası 69.7 çıkmıştım
Bu sabah uyanınca tartıldım veeee 69.9
5 gün yiyip 2 gün dikkat edince onları eritiyormuşum. Koruma haftam süper geçti yani
Günaydın kızlar
Bir haftalık emeği 1 gecede çöp etmeye ne denir tabii ki Anka denir
Geçen hafta 77
Bu hafta 76,8
Gece çöp ettim her şeyi
Günaydın;
Geçen Hafta:72,4
Bu hafta:72,00
Fark: 0.4 kg
Bu hafta kilo vermede sabit kalmak bile büyük başarıydı benim için. Çok uzun süreli aç kalmalar ve yiyince tıka basa yemelerle dolu bir hafta oldu. Bu haftadan itibaren menü yazmaya devam edeceğim :)
Bundan sonra hayatımda her ne olursa olsun öncelik bende.
Sabitim ben 69.3
Ama bu hafta biraz abarttim arti bekliyodum. Önumuzdeki hafta daha iyi olcak insallah.
Kızlar yeni geldim bu hafta ve gayet istekliydim dikkat da ettim ama ben kilo verememişim aslında bu benim son bir iki hafta da aldığım kiloydu ve rahatlıkla vermem gerekirdi moralim çok bozukpes etmemeliym ama
Kilo:87,8 di şuan 87.7
Bu arada ben östrojen ve progesteron içeren bi ilaç içiyorum şişkinlik yapıyor galiba o da etkili olabilir ama 21 gün kullanacağım ne yazıkki
Kötü bir başlangıç ile devamAnka
Geçen haftaki kilom: 69.9
Güncel kilo 70.0
Sonuç= +100 gr
Dünkü menüm
Sabah 8
1 dilim ekmek
1 yağda yumurta
öğle 12.30
nohut
salata
cacık
akşam 20:00
fırında tavuk
bulgur pilavı
su - 1,5 Lt
Gecen hafta 73.8 idim
bu hafta 72.7
Fark 1.1
Aslında dun 72.6 idim
Günaydın
Kilom geçen hafta 67.8
Bugün 67.8
Fark yok sabit
Koruma çok şükür oldu
Gecen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark - 1.3
Bi moral bozukluguda benden
10 gun dikkar once 78,1
Bugun 77,5
Verememisim malesef oysa sozde herseyden az az yedim ve spor yaptim kendimi iyi hissediyordum cunku platesden dolayi incelmede vardi en az 2 kilo gitmistir diyodum
Belkide kullandigim anti deprasanlar yuzundendir bilmiyorum
Ama vazgecmiycem devam edicem Insallah devam en azindan artik almiyorum buda bisey
Anka
selam kızlar telefon bilgisayar elime pek düşmediğinden giremedim bir türlü
geçen hafta kilom: 92.7
bu hafta kilom:90.6
Cook güzel olur persembe hatirlatalim birbirimizeAmin senden de
Gördüm ya kız. Geçen hafta 69.7 gördüm. Bu hafta koruma yaptım bakalım nasılım diye. 69.9 çıktım. İyi oldu şükür. Ama hedefim 67leri görmek. O yüzden kaç benden dedimşimdi perşembeye kadar bozmuyorum ona göre. Perşembe tartılalım senle .
Süpersin. Haftaya 8ler geliyor
Her seyi deniyoruzbelki bu kaçma yakalama olayı bizi motive eder
Aaa neden? Kendini nasıl sakinleştirebilirsen onu yap benceBen depresyona girdim galibaiştah yok hep bi ağlamaklı ,sinirliyim
Tamamdır, yarını merak ediyorum ben. Bakalım kaç çıkıcamCook güzel olur persembe hatirlatalim birbirimize
Her seyi deniyoruz
Evden hiç çıkmamak kimseyle görüşmemek etken olabilirAaa neden? Kendini nasıl sakinleştirebilirsen onu yap bence
Tamamdır, yarını merak ediyorum ben. Bakalım kaç çıkıcam
Kesinlikle.. şu virüs mahvediyo insanin psikolojisini gercektenEvden hiç çıkmamak kimseyle görüşmemek etken olabilirhallederiz
Aynı ben..Ben depresyona girdim galibaiştah yok hep bi ağlamaklı ,sinirliyim
Evet öyle oldu aylardır kafayı yedik resmen çok bunaldıkKesinlikle.. şu virüs mahvediyo insanin psikolojisini gercekten
Evden hiç çıkmamak kimseyle görüşmemek etken olabilirhallederiz
Online psikolog iyi gelir mi acaba kizlar ?Aynı ben..
Nolucak böyle sence nasıl geçicek ,yada geçicekmi , neden kimse anlamıyo biziAynı ben..
Benim psikoloğum var senelerdir pandemi dönemindede gittim bikaç kez bu ara yine gidicem galiba !Online psikolog iyi gelir mi acaba kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?