Tamam o zaman daha çok bekliyoruz canoCanım varım bendeboy 1.68
Kilo 72
Hedef ilk 65 inşallah
Günaydın canım.ha ha
hadi ya senin de takım maceran uzunmuş
İf grubu geliyor aklıma
Takımda en uzun bir sene 9 ay kalmıştım
aboo topige ilk başta girdim sanıyordum adım te nerde
Geçen cuma 69.5
Bugün 68.9
Fark -600 gram
İlk bildirim benden gelsin
Yarışmak farketmez.
Zaten hep bir yarışın içindeyim
Günaydın bu arada herkese
Evet sonradan farkettim ekledim listeyeGruptayim
Tebrik ederim canım.Boy 163.
Geçen hafta 83.6
Bugün 82.9
-700
Yarışma nasıl olacak bilemedim
Tebrik ederim ne güzel gitmişGünaydın kızlar
geçen haftaki kilo: 66.3
bu haftaki kilo:65.1
fark: -1200 gr
komşu topikle yarışmak istiyorumAnka
KK da bazı insanların espiri anlayışı beni öldürecek.Sorun yok canım sakin
PV yi açınca duramadımGünaydıınn canlarAnka gece gece naptınnkız sen tşk ederim emeğine
Geçen hafta 87.3
Bu hafta 87.8
Fark +500
Hedef 69
Komşu var efsane kızlar fit olma yolunda ordaki arkadaşlarla aramızda yarışalım dedim. Kural vs yok eğlence amaçlıBu arada kimle yarışıyoz ben o kısmı kaçırdım?
Ben nerdeyim acepp
isim boy başlangıç hedef güncel Anka 73,5 60 pofu 87,3 @kevsersoylu @suukaa 172 73,8 69 @Psikolojik Deliii 164 74,4 69 @istanbula @hanmeli 168 70,5 gulenyuzumsunsen 160 92,6 70 M merve4416 66,3 50 @zeyneppk 78,9 @Bonus @HosNeva 83,6 65 madamhd 79 65 @Kmsl Hnd @zambak86 @pawlover @sudem34 1,71 69,5 62,9 @Canevim 160 77,4 65 @fantastikaaa 164 101 88 @-Gul- 1,57 63,5 57
PV yi açınca duramadım
500 gr iyi sayılır zor geçti senin bu haftn
Komşu var efsane kızlar fit olma yolunda ordaki arkadaşlarla aramızda yarışalım dedim. Kural vs yok eğlence amaçlı
Kilonu boyunu hedefini hiç bişeyini yazmamışın kiBen nerdeyim acepp
Hastaydı o baya gelir inşallah.
Evet yaaa aynı kilodaydık ama sen benim yarım kadardınBugün diyetisyen randevum var 10.20 dekendimi ona sorumlu hissederm inş, bu sene boğazımı tutamıyorum halbuki geçen kışa kadar ne kadar güzeldi formum Anka biliyor
Hastaydı o baya gelir inşallah.
Tşk ederim tatlım ( dün sana cvp yazacaktım unuttum) benim normalde diyetisyenim var ama adama yüzüm yok gitmeyeOnline diyetisyen isterseniz çok sevdiğim bı diyetisyen var ve tanidiklarimdanda çok giden yani online diyet yapan olmuştu düşünürsenz ismini verebilirn çok güzel ilgileniyo her vakit msj atıyo öyle çok zorlayıcı şeylerde vermiyor
Evet yaaa aynı kilodaydık ama sen benim yarım kadardın
Olsun bu haftan güzel geçer inşallahAyyy sorma yeme ataklarım çook oldu benim psikolojik buna inanıyorum bir de spor yapamadım kıçımın acısından aslında giderdi ama çok dengesiz stresli bi hafta geçiriyorum
Hastalık bahanesiyle yiyordur herhalde
O çok pahalı yaaaTşk ederim tatlım ( dün sana cvp yazacaktım unuttum) benim normalde diyetisyenim var ama adama yüzüm yok gitmeyeyeni birinş buldum bi deniycm olmazsa pıtı pıtı kendi doktoruma
Yine olursun ki senyaramı deşmeee
Onlar benim eski takımın kızları ben atarlı giderli olunca bi yerde barınamıyorumEvet beraberdik13. takım burada maşallah
Toparloycam bu akşam antrenmanlarıma sevam yeter kıçımın acısı da bi yere kadar yaniOlsun bu haftan güzel geçer inşallah
O çok pahalı yaaa
Yine olursun ki sen
Bu pandemi herkesi zorladı normal canım toparlarsın inşallah
Öyle mi diyorsun beraber mi denesekToparloycam bu akşam antrenmanlarıma sevam yeter kıçımın acısı da bi yere kadar yani
Hee yüzyüzesi de pahalı abi onlineda pahalı ama adam işini biliyo
Sorma ya ben bu kdar eve tıkılıp kalan biri değildim ama şuan mecburum;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?