Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendimi tutucam artık tartilmamaya caliscam

O kadar ilgi ama sonra engellemek yok ya ne saçma şeyler çocuk gibi....
Bende de var o ya. Regl girdi mi araya herşeyi bırakıyorum zinciri kırma metodunu deneyebilirsin. O baya işe yaramıştı bende ama çocuklar hasta oldu zincir kırıldı diye devam edemedim
O metodu nasıl canım biraz açsana?
Hedef 60 benlm tattlım..
Resimler ektedir
Ben serotonin depomin neyse işte onlar okuyamadım watsaptan atıversene
Resimleri kaldırdım sabah devam edeceklere göre özelden göndereceğim.
Canım varım bende boy 1.68
Kilo 72
Hedef ilk 65 inşallah
AY kız aynıyız
Oluyor aslında ama ben pek sebze sevmiyorum mecbur proteine yükleniyorum
Hımm.. mercimekli salata falan da çok güzel oluyor mısırlı domatesli gibi yapsam yine gitmiyor mu? Sebze derken marul maydanoz her şey dahil mi yemek çeşitleri mi canım
Bugün diyetisyen randevum var 10.20 de kendimi ona sorumlu hissederm inş, bu sene boğazımı tutamıyorum halbuki geçen kışa kadar ne kadar güzeldi formum Anka biliyor
Nazar bu kar hep ben de öyleyim.. 12 çeşit pasta börek olan bir eve gittim bebek gezmesine bir lokma yemedim açtım 3 hurma bir bardak süt içip oturdun köşede...ama şimdi 12 sini bile yiyebilirm

Geçen hafta 70.5
Şimdi de aynı...

Bi ara 69.6 oldu ama konya da dikkat etmedim .. haftaya inşallah daha iyi olacak canım..
Yarışmaya beni al bakalım .. hangi topikle yarıştayız bi girip bakak

Tamamdır canım nasıl yapıyoruz canım ben bayadir uğramayınca unuttum hangi gün tartı günü:)

Hımm.. mercimekli salata falan da çok güzel oluyor mısırlı domatesli gibi yapsam yine gitmiyor mu? Sebze derken marul maydanoz her şey dahil mi yemek çeşitleri mi canım

Mısır pek tercih etmiyorum zaten şekerli. Yemek olarak pırasa ıspanak ve lahana arada yapıyorum. Marul salatası yerim ama hergün yapmıyorum bide marul alınca bir iki gün salata yapıyorum sonra kalıyor gerisi çöp oluyor. O yüzden onu da arada sırada alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…