Ona gerek yok astrolojik tarot dyrm doğım haritası değilSağol canım doğum saatimi öğrenemedim ki bilmiyor annem.
9.5 saat bir daha nezaman uyuyabilecek diye mi
Hee ne bileyim ben ay hiç anlamam kiOna gerek yok astrolojik tarot dyrm doğım haritası değil
Aynen sonra vücut şaşırıyor noluyor diye9.5 saat bir daha nezaman uyuyabilecek diye mi
Ya bu Anka bi alem. Bir gün iyi uyuyunca ikinci gün uyuyamıyor. Vücuda ters geliyor.
Kendimi tutucam artık tartilmamaya caliscamİşte her gün tartılmak bu yüzden iyi değil. Bildirim şu şekilde çünkü
geçen hafta 74,4
Bu hafta 72,5
Fark 1,9
Sen bütüne bakmıyorsun dünden bu güne gitmedi diye hayıflanıyorsun
1,9 harikatebrik ederim
HahahhahahahHee ne bileyim ben ay hiç anlamam kiwhatsapptan bak burdan dökme her şeyi dost var düşman var
İlk hedefimi bir gorseydim
OlsunnnnBen de gece uyumayınca acıktım tartıldım bekleyecektim aslında 73 geldim yaa 500 gr cık vermişim ama simit ekmek derken normal sanırım :))
Altta üstte heryerde yaziyoKilonu boyunu hedefini hiç bişeyini yazmamışın kiyaz da ekliyim
Sana diyetisyeni yasakliyorumÖyle mi diyorsun beraber mi denesek
Ben normalde de evde olduğum için bana hiç bişey değişmedi
Tamam eklerim bu gün inşallah canımAltta üstte heryerde yaziyo
Kilo 78
Boy 161
Hedef 60
Baslangic 92
Ama ben zayıflamayayım mı bak herkes beni geçiyorSana diyetisyeni yasakliyorumotur oturdugun yerde
Onu da denedik biz bir arkadaşla
Kadın inanılmaz ilgilendi ama nedense ben kilo veremedim. Veremedim galiba bana uymuyor demiştim devam etmek istemiyorum dedim diye beni engellemiş her yerden. Çok sonra yeniden deneyeyim demiştim engellediğini görünce çok üzüldüm. Gece gündüz ilgilenmişti. Gece 12 de falan sütüm azaldı bebek uyumuyor dedim 2 ye kadar benle bekledi şunları şunları yap dedi falan.
O metodu nasıl canım biraz açsana?Bende de var o ya. Regl girdi mi araya herşeyi bırakıyorumzinciri kırma metodunu deneyebilirsin. O baya işe yaramıştı bende ama çocuklar hasta oldu zincir kırıldı diye devam edemedim
Hedef 60 benlm tattlım..kızlar eksik unuttuğum varsa söylesin tabloda eksik bilgileri olanlar da yazsın ekleyeyim
katılmak istiyorum deyip eklemeyi unuttuğum varsa haber versin ekleyelim
tabloda olup çıkmak isteyen yine haber versin çıkaralım
bildirimi bu hafta şu şekilde yapıyoruz
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
fark:
komşu topikle yarışmak istiyorum veya istemiyorum:
pofu
kevsersoylu
suukaa
Psikolojik Deliii
@istanbula
hanmeli
@gulenyuzumsunsen
@merve4416
@zeyneppk
@Bonus
@HosNeva
madamhd
@Kmsl Hnd
@zambak86
@pawlover
@sudem34
@Canevim
@fantastikaaa
@-Gul-
Ben serotonin depomin neyse işte onlar okuyamadımResimler ektedir
Resimleri kaldırdım sabah devam edeceklere göre özelden göndereceğim.
AY kız aynıyızCanım varım bendeboy 1.68
Kilo 72
Hedef ilk 65 inşallah
Hımm.. mercimekli salata falan da çok güzel oluyor mısırlı domatesli gibi yapsam yine gitmiyor mu? Sebze derken marul maydanoz her şey dahil mi yemek çeşitleri mi canımOluyor aslında ama ben pek sebze sevmiyorum mecbur proteine yükleniyorum
Nazar bu kar hepBugün diyetisyen randevum var 10.20 dekendimi ona sorumlu hissederm inş, bu sene boğazımı tutamıyorum halbuki geçen kışa kadar ne kadar güzeldi formum Anka biliyor
Elindeki 37897436890 listeden birini yaparsinAma ben zayıflamayayım mı bak herkes beni geçiyor
Ööff sorma yaa bence bu sene jupiter etkiledi herkesiNazar bu kar hepben de öyleyim.. 12 çeşit pasta börek olan bir eve gittim bebek gezmesine bir lokma yemedim açtım 3 hurma bir bardak süt içip oturdun köşede...ama şimdi 12 sini bile yiyebilirm
Tamamdır canım nasıl yapıyoruz canım ben bayadir uğramayınca unuttum hangi gün tartı günü:)Tamam o zaman daha çok bekliyoruz cano
Günaydın canım.
Aynen geliş sırasına göre yazdım herkesi baya geç kalmışsın :)
Evet sonradan farkettim ekledim listeye
Tebrik ederim canım.
Kim daha çok kilo verecek diye bakacağız maksat muhabbet olsun
Tebrik ederim ne güzel gitmiş
KK da bazı insanların espiri anlayışı beni öldürecek.
Neyse aynen sakinim gece bi geldiler gittiler
PV yi açınca duramadım
500 gr iyi sayılır zor geçti senin bu haftn
Komşu var efsane kızlar fit olma yolunda ordaki arkadaşlarla aramızda yarışalım dedim. Kural vs yok eğlence amaçlı
Hımm.. mercimekli salata falan da çok güzel oluyor mısırlı domatesli gibi yapsam yine gitmiyor mu? Sebze derken marul maydanoz her şey dahil mi yemek çeşitleri mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?