- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Hastayim ben bugün. Gun icinde 1.5 mandalina, köfte ve marul salatasi yiyebildim. Midem bulaniyor karnim agriyor. Reglim beni fena etkiledi üsütmüsüm galiba ikisi birlesince hic iyi olmadifantastikaaa menüüüü nerde bakıp kaçaydım
İnşallah en kısa zamanda tekrar verdigimiz kiloları almadan herkes istediği bedene ulaşırEvet iki çocukla çok zor muhakkak birinin yardım etmesi lazım sana ya da ev de Leslie gibi şeyler yapablirsin.. zaten günlük yarım saat sana yeter ki çocuk peşinde yoeuluyorsundur..
Benim hep çok yavaş gitti hep al ver süreçlerin oldu ama Total de baktığım da 7 senedir kilo seyrin 65-75 arasında gezdindi DHA fazla olmadım hep bi yerde dikkat et yağmur bilimcim var kendimi hiç tamamen kaybetmesine hep bi mücadele oldu.. artık hayat tarzı derler ya.. o şekle büründü artık kızartmalar tatlılar ilgimi de çekmiyor bünyem de kabul edemiyor.. o yüzden yavaş yavaş ama kalıcı kilo verdiğini hissediyorum..
Benlm de sakin sakin yapabileceğim yürüyüşlere ihtiyacım var.. inşallah zamanla onu düzene sokucam
Sıcak su torbası yap tatlım iyi gelir.. ben de öyleydim geçen haftalarda..çok geçmiş oldunHastayim ben bugün. Gun icinde 1.5 mandalina, köfte ve marul salatasi yiyebildim. Midem bulaniyor karnim agriyor. Reglim beni fena etkiledi üsütmüsüm galiba ikisi birlesince hic iyi olmadi
Online diyetisyen isterseniz çok sevdiğim bı diyetisyen var ve tanidiklarimdanda çok giden yani online diyet yapan olmuştu düşünürsenz ismini verebilirn çok güzel ilgileniyo her vakit msj atıyo öyle çok zorlayıcı şeylerde vermiyorGeçen sene çok güzel kilo verdim ama işte devamlılık arz edyr bi ara işsiz kaldım o yüzden gidemedim o dönem gidebilseydim belki şuan korumdaydımneyse bakalım deniycm şnsımı tekrr
Ağzından bal damliiiİnşallah en kısa zamanda tekrar verdigimiz kiloları almadan herkes istediği bedene ulaşır
Geçmiş olsun canımHastayim ben bugün. Gun icinde 1.5 mandalina, köfte ve marul salatasi yiyebildim. Midem bulaniyor karnim agriyor. Reglim beni fena etkiledi üsütmüsüm galiba ikisi birlesince hic iyi olmadi
Kimki denemediğim biriyse bi de onu deniyimOnline diyetisyen isterseniz çok sevdiğim bı diyetisyen var ve tanidiklarimdanda çok giden yani online diyet yapan olmuştu düşünürsenz ismini verebilirn çok güzel ilgileniyo her vakit msj atıyo öyle çok zorlayıcı şeylerde vermiyor
Onu da denedik biz bir arkadaşlaBu apa gibi diyet yaptıran bi bayan var.. şehrinan diye instegramı var.. ben sormuştum yanlış hatırlamıyor İsem aylık 150 TL dediyd...
Bende de var o ya. Regl girdi mi araya herşeyi bırakıyorumMaşallah ya bende devamını getirememe problemi var
O da burda aslında gelecek inşallah sabah whatsapptan sorayım bana gazı verdi kendi yok
Oyle yaptim demiO da burda aslında gelecek inşallah sabah whatsapptan sorayım bana gazı verdi kendi yok
Buyrun benim
Bakayım ona da sağolasınÜnlübı diyetisyen değil çok güzel ilgileniyo Instagram da ki adı @dyt.cennet_nur_kalkan
Merak ettim baktım da aralıklı oruç sayfasında konuşmuşsunuzBuyrun benim
Merhaba ismin yabancı gelmedi mutlaka bi yerde arkadasizdir ama okadar gezdimki acaba nerden
Soya sosu vardi ordan olabilirmi yoksa 10.takim 12-13-6 takimlarda bulundum
Oyle yaptim demigelicem inşallah kizim okula basladi esim 10 gun evden calisacak ama bunlar bahane tabi bi silkelenip baslamam lazim
isim | boy | başlangıç | hedef | güncel |
| 73,5 | 60 | ||
| 87,3 | |||
| ||||
| 172 | 73,8 | 69 | |
| 164 | 74,4 | 69 | |
| ||||
| 168 | 70,5 | ||
| 160 | 92,6 | 70 | |
M merve4416 | 66,3 | 50 | ||
| 78,9 | |||
| ||||
H HosNeva | 83,6 | 65 | ||
| 79 | 65 | ||
| ||||
| ||||
| ||||
| 1,71 | 69,5 | 62,9 | |
| 160 | 77,4 | 65 | |
| 164 | 101 | 88 | |
| 1,57 | 63,5 | 57 | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?