Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun ya. Yazık kuzuma. N’aptınız
suukaa ben yine 73 çıktım
bi şişlik var zaten nedense
Regl mi olacaksın? Yada suyu az içmiş olabilirsin.

Yok tek kadindan, korunmalari inanclarina gore yasak, biz turkler birkac cocukla bas edemiyoz Onlari bir gorusen Cocuklar okadar saygiliki yemekten once mutlaka dua ederler anne-babasina asla sen diye hitap etmezler siz derler lisede bir arkadasimin 14 kardesi vardi evlerinede giderdim bildigin okul evdeydi sanki heryerden cocuk cikiyodu

Merhalar arkadaslar nasilsiniz? bugun ihtibariyle benim maratonum baslamis bulunmakta sonbahar tatili hollandanin bu bolumunde bitti. Simdi isten geldim kahvemi icerken sizede selam verim dedim
Birde dun cok sacmaladim menu konusunda oyuzden paylasmadim

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, nasil oldu simdi?

Yazmayi unutmusum hollanda Zwolle sehrinin kampen kasabasi, katolik kasabasida diyoz biz turkler acik adres verdim

Çok geçmiş olsun ya. Yazık kuzuma. N’aptınız

Regl mi olacaksın? Yada suyu az içmiş olabilirsin.
Valla bal zencefil verdim öksürük rahatladı biraz zaten gündüz rahat geçer gece belli olur hastalıklar malum. İnşallah yükselmez ateşi. Doktora gitmek istemiyorum şu anda. Evet ya su içmiyorum kaç gündür gece yatınca günü değerlendirir ya insan o zaman aklıma geliyor

Bol bol su icir atesi cikarsa ellerini ayaklarini ilik suyla yika ozellikle ayaklarini ilactan daha etkili oluyor

Maşallah yaaa kadınlar da bakımlıdır kesin ben etrafımdan çok etkilenirim hemen gaza gelirim sen de öyle bişey varsa çok şey yapma
Bu gün az karbonhidrat bol su yeşil çay geçiştirirsin. Hatta benim diyetisyenimin böyle durumlar için telafi listesi vardı. Atayım sana kabak yemeği vardı içinde.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, nasil oldu simdi?
Sağol canım iyi geceye göre inşallah yükselmez ateşi.
Yazmayi unutmusum hollanda Zwolle sehrinin kampen kasabasi, katolik kasabasida diyoz biz turkler acik adres verdim
Tamam akşama kahveye geliyorum haberim olsun

mirjam uygulamak istersen bak canım

Eklentiler

• 47BA02CA-0052-4E46-9553-3DCF13E6AB20.webp
    16 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…