Çok geçmiş olsun ya. Yazık kuzuma. N’aptınızGünaydın kızlar
Dün evle uğraştım bütün gün akşam da bakım var dedi sitede giremedim. Sonra 4 yaşınaki oğlumun ateşi çıktı ona banyo yaptırdım falan onla uğraştımçok fena öksürüyor ateşi de var sesi gitti
Regl mi olacaksın? Yada suyu az içmiş olabilirsin.
Yok tek kadindan, korunmalari inanclarina gore yasak, biz turkler birkac cocukla bas edemiyoz Onlari bir gorusen Cocuklar okadar saygiliki yemekten once mutlaka dua ederler anne-babasina asla sen diye hitap etmezler siz derler lisede bir arkadasimin 14 kardesi vardi evlerinede giderdim bildigin okul evdeydi sankiSabah yapmanız mümkün değilse Kahvaltıdan 4 sonra içebilirsiniz bence
16 17 çocuk derken tek kadın mı iki üç evlilik mi yapıyorlar. Gerçi benim anaannem de 15 çocuk doğurmuş adını da vermişler bana 4 de kapattım olayı çok şükür
Neresi orası bi de merak ettim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, nasil oldu simdi?Günaydın kızlar
Dün evle uğraştım bütün gün akşam da bakım var dedi sitede giremedim. Sonra 4 yaşınaki oğlumun ateşi çıktı ona banyo yaptırdım falan onla uğraştımçok fena öksürüyor ateşi de var sesi gitti
Yazmayi unutmusum hollanda Zwolle sehrinin kampen kasabasi, katolik kasabasida diyoz biz turklerSabah yapmanız mümkün değilse Kahvaltıdan 4 sonra içebilirsiniz bence
16 17 çocuk derken tek kadın mı iki üç evlilik mi yapıyorlar. Gerçi benim anaannem de 15 çocuk doğurmuş adını da vermişler bana 4 de kapattım olayı çok şükür
Neresi orası bi de merak ettim
Valla bal zencefil verdim öksürük rahatladı biraz zaten gündüz rahat geçer gece belli olur hastalıklar malum. İnşallah yükselmez ateşi. Doktora gitmek istemiyorum şu anda.Çok geçmiş olsun ya. Yazık kuzuma. N’aptınız
Regl mi olacaksın? Yada suyu az içmiş olabilirsin.
Bol bol su icir atesi cikarsa ellerini ayaklarini ilik suyla yika ozellikle ayaklarini ilactan daha etkili oluyorValla bal zencefil verdim öksürük rahatladı biraz zaten gündüz rahat geçer gece belli olur hastalıklar malum. İnşallah yükselmez ateşi. Doktora gitmek istemiyorum şu anda.Evet ya su içmiyorum kaç gündür gece yatınca günü değerlendirir ya insan o zaman aklıma geliyor
Maşallah yaaa kadınlar da bakımlıdır kesinYok tek kadindan, korunmalari inanclarina gore yasak, biz turkler birkac cocukla bas edemiyoz Onlari bir gorusen Cocuklar okadar saygiliki yemekten once mutlaka dua ederler anne-babasina asla sen diye hitap etmezler siz derler lisede bir arkadasimin 14 kardesi vardi evlerinede giderdim bildigin okul evdeydi sankiheryerden cocuk cikiyodu
Bu gün az karbonhidrat bol su yeşil çay geçiştirirsin. Hatta benim diyetisyenimin böyle durumlar için telafi listesi vardı. Atayım sana kabak yemeği vardı içinde.Merhalar arkadaslar nasilsiniz? bugun ihtibariyle benim maratonum baslamis bulunmaktasonbahar tatili hollandanin bu bolumunde bitti. Simdi isten geldim kahvemi icerken sizede selam verim dedim
Birde dun cok sacmaladim menu konusundaoyuzden paylasmadim
Sağol canım iyi geceye göre inşallah yükselmez ateşi.Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, nasil oldu simdi?
Tamam akşama kahveye geliyorum haberim olsunYazmayi unutmusum hollanda Zwolle sehrinin kampen kasabasi, katolik kasabasida diyoz biz turkleracik adres verdim
Evet 39 u geçmeden ilaç vermem ben de müdahale etmem hemen. Sağol canımBol bol su icir atesi cikarsa ellerini ayaklarini ilik suyla yika ozellikle ayaklarini ilactan daha etkili oluyor
Eline sağlık evet ya kış geldi galibaBu sefer yeşil çay ikram edyrm çok soğuk hava
Donuyooreee çalışmaya çalışıyoreeeEline sağlık evet ya kış geldi galiba
Abart pofu abartDonuyooreee çalışmaya çalışıyoreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?