Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kayısı çayı içtim.
Kahvaltı

Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi

Bir kaç saat sonra
Damla sakızlı kahve içtim

Yeşil çay ve detoks su hazırlamıştım onu içtim.

Aksam
Bol yeşillik üstüne 3kasik makarna.
Soda.

Spor yapicam,
2litreyi suyu da tamamlarım inşaAllah

Ne güzel bi tabak ordan biberleri uzanıp çalasım geldi afiyetler olsun

Heee sen bilmiyor muydun ben seninkini biliyorum
Yine dayak atmaya başlamış
Geldim geldim. Pirince oturttum teli baktım sesi cikiyo..
Suya mı düştü?
O biberleri acı acı nasıl yiyorsun kahvaltıda?
Ben anca yemeklere dürume lavaş arasına anca

Afiyet olsun canım her gün makarna mı pişiyor sizde bana mı öyle geldi
Kendimi suç işlerken yakalanmış çocuklar gibi hissettim hemen başlasam hiç fena olmayacak aslında ama üzerimde kara bulutlar var hep yatasım pis şeyler yiyesim var nolacak bu halim
Oooo o hepimizde var kalk silkelen kendine gel ve başla hadi bakalım
Yine dayak atmaya başlamış

Suya mı düştü?

O biberleri acı acı nasıl yiyorsun kahvaltıda?
Ben anca yemeklere dürume lavaş arasına anca
Yine derken ben ne zaman dayak attım ki iftira atma en fazla saç çekerim ben
Biz buna istikrar diyoruz
En azından 79 olucam dememissin
Bardağın dolu tarafına bakalım
74 görünce diyete başlıyorum da ondan sonra 66 görüp bırakıyorum yeniden 74 olup başlıyorum böyle bi kısır döngü içindeyim

Hoşgeldin
Buyur yarın tartil başla

Doğru diyorsunuz kızlar bi kalem kağıt alıp plan yapim kendime hadi bismillah o zaman bu akşam evde ne varsa gömeyim

inşallah yükselmesin. Çocukların hastalığı çok zor. Allah yardımcın olsun canım.
bende evde olduğum günler suyu az içiyordum. Şimdi 1.5 lt suyu sabahtan salona göz önüne koyuyorum. Bitiriyorum onu akşama kadar. Akşam da 1 veya 1.5 daha içiyorum

kesinliklee yememe dikkat etmememe rağmen incelmiştim hem de 1 haftada fark etmiştm, ya ben hybridd dönğcm galiba ağırlık çalışmak istyrm 90x3 de ağırlık yok yağ yakmanın en hızlı yöntemi bu
Tatlım en önemli olanı sevdiğin sporu severek yapman... Ben en çok sahil yürüyüşü severim o yüzden de bıraktım evde olan sporları.. sevmiyorum.. sevmediğin bir şey ne faydası olur gerçi oldu .. yaptığım o dönem de p90x3 çok sevdim ama zamana içinde yaparsın gelmedi

Ins ya. Bu defa irademe kesinlikle sahip olmak zorundayim. Bunun bi tık fazlasi morbit obez cünkü. Kendime bunu yapmamaliyim.
Kesinlikle yapmamalısın. Sadece 1 ay temiz beslen. Sonucu görünce vazgeçemiceksin. Bide küçük hedeflerle başla. Mesela önce 94.9u hedefle. O gelince 5 daha indir. Bi spor hocası asla 75-80 gibi net rakamları hedefleme demişti bana. Hep virgüllü olsun. Yoksa vücut o sayıya direnç gösteriyor diyordu.
sen çok güçlüsün merak etme. Dayan 3 ayda kendini çok seveceksin. 1 yılda aşık olacaksın

Çek saçımı ya özledim
Kız sen 49 u görmüş hatunsun
9 Kasım a 69.9 yapicaz seni
Doğru diyorsunuz kızlar bi kalem kağıt alıp plan yapim kendime hadi bismillah o zaman bu akşam evde ne varsa gömeyim
Mantıklı gözünü gönlünü doyur iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…