Heee sen bilmiyor muydunWışşş 9 kasım mı
Geldim geldim. Pirince oturttum teli
İyi yapmışsınGeldim geldim. Pirince oturttum telibaktım sesi cikiyo..
Sure yazmam gerekiyordu, onu çıkardım aradan.İyi yapmışsınnaptın telsiz
Kendimi suç işlerken yakalanmış çocuklar gibi hissettim
Ne güzel bi tabak ordan biberleri uzanıp çalasım geldi afiyetler olsunSabah kayısı çayı içtim.
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2707403
Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi
Bir kaç saat sonra
Damla sakızlı kahve içtim
Yeşil çay ve detoks su hazırlamıştım onu içtim.
Aksam
Bol yeşillik üstüne 3kasik makarna.
Soda.
Spor yapicam,
2litreyi suyu da tamamlarım inşaAllah
Yine dayak atmaya başlamışHeee sen bilmiyor muydunben seninkini biliyorum
Suya mı düştü?Geldim geldim. Pirince oturttum telibaktım sesi cikiyo..
O biberleri acı acı nasıl yiyorsun kahvaltıda?Sabah kayısı çayı içtim.
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2707403
Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi
Bir kaç saat sonra
Aksam
Soda.
Spor yapicam,
HoşgeldinKendimi suç işlerken yakalanmış çocuklar gibi hissettimhemen başlasam hiç fena olmayacak aslında ama üzerimde kara bulutlar var hep yatasım pis şeyler yiyesim var nolacak bu halim
Biz buna istikrar diyoruzAynen doğum günümde 69 olucammmm diye geziyordumbir senede hiç bir şey değişmedi
Afiyet olsun canım her gün makarna mı pişiyor sizde bana mı öyle geldiSabah kayısı çayı içtim.
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2707403
Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi
Bir kaç saat sonra
Aksam
Soda.
Spor yapicam,
Oooo o hepimizde var kalk silkelen kendine gel ve başla hadi bakalımKendimi suç işlerken yakalanmış çocuklar gibi hissettimhemen başlasam hiç fena olmayacak aslında ama üzerimde kara bulutlar var hep yatasım pis şeyler yiyesim var nolacak bu halim
Yine derken ben ne zaman dayak attım ki iftira atma en fazla saç çekerim benYine dayak atmaya başlamış
Suya mı düştü?
O biberleri acı acı nasıl yiyorsun kahvaltıda?
Ben anca yemeklere dürume lavaş arasına anca
74 görünce diyete başlıyorum da ondanBiz buna istikrar diyoruz
En azından 79 olucam dememissin
Bardağın dolu tarafına bakalım
Hoşgeldin
Buyur yarın tartil başla
Doğru diyorsunuz kızlar bi kalem kağıt alıp plan yapim kendimeAfiyet olsun canım her gün makarna mı pişiyor sizde bana mı öyle geldi
Oooo o hepimizde var kalk silkelen kendine gel ve başla hadi bakalım
Yine derken ben ne zaman dayak attım ki iftira atma en fazla saç çekerim ben
74 görünce diyete başlıyorum da ondansonra 66 görüp bırakıyorum yeniden 74 olup başlıyorum böyle bi kısır döngü içindeyim
O haller bende de vardi. Sonuc 101 kilo oldum. Yol yakinken dön kardeşKendimi suç işlerken yakalanmış çocuklar gibi hissettimhemen başlasam hiç fena olmayacak aslında ama üzerimde kara bulutlar var hep yatasım pis şeyler yiyesim var nolacak bu halim
inşallah yükselmesin. Çocukların hastalığı çok zor. Allah yardımcın olsun canım.Valla bal zencefil verdim öksürük rahatladı biraz zaten gündüz rahat geçer gece belli olur hastalıklar malum. İnşallah yükselmez ateşi. Doktora gitmek istemiyorum şu anda.Evet ya su içmiyorum kaç gündür gece yatınca günü değerlendirir ya insan o zaman aklıma geliyor
Ins ya. Bu defa irademe kesinlikle sahip olmak zorundayim. Bunun bi tık fazlasi morbit obez cünkü. Kendime bunu yapmamaliyim.Kızlar hadi toparlanalım güzelce zayıflayalım
Tatlım en önemli olanı sevdiğin sporu severek yapman... Ben en çok sahil yürüyüşü severim o yüzden de bıraktım evde olan sporları.. sevmiyorum.. sevmediğin bir şey ne faydası olurkesinliklee yememe dikkat etmememe rağmen incelmiştim hem de 1 haftada fark etmiştm, ya ben hybridd dönğcm galiba ağırlık çalışmak istyrm 90x3 de ağırlık yokyağ yakmanın en hızlı yöntemi bu
Kesinlikle yapmamalısın. Sadece 1 ay temiz beslen. Sonucu görünce vazgeçemiceksin. Bide küçük hedeflerle başla. Mesela önce 94.9u hedefle. O gelince 5 daha indir. Bi spor hocası asla 75-80 gibi net rakamları hedefleme demişti bana. Hep virgüllü olsun. Yoksa vücut o sayıya direnç gösteriyor diyordu.Ins ya. Bu defa irademe kesinlikle sahip olmak zorundayim. Bunun bi tık fazlasi morbit obez cünkü. Kendime bunu yapmamaliyim.
Çek saçımı ya özledimAfiyet olsun canım her gün makarna mı pişiyor sizde bana mı öyle geldi
Oooo o hepimizde var kalk silkelen kendine gel ve başla hadi bakalım
Yine derken ben ne zaman dayak attım ki iftira atma en fazla saç çekerim ben
74 görünce diyete başlıyorum da ondansonra 66 görüp bırakıyorum yeniden 74 olup başlıyorum böyle bi kısır döngü içindeyim
Mantıklı gözünü gönlünü doyur iyiceDoğru diyorsunuz kızlar bi kalem kağıt alıp plan yapim kendimehadi bismillah o zaman bu akşam evde ne varsa gömeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?