• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimsin😘 insallah öyle olur. Bu arada kocacimda geldi moralimde yerinde cok sükür. Diyetimi daha eahat yapabilirim diye düsünüyorum.
Yaaa çok sevindim. Hadi bakalım tam motivasyonla bekliyoruz seni. Gelde birlikte verelim şu kiloları 😍😍

Günaydın kızlar 🌼
Eve döndüm şükür 🤲
12 saat sürdü dün yol .. mola lar uzundu.. resmen eşimle kucak kucağa geldik 😂yer yoktu.. ama dizlerim 🤦🏻‍♀️ mafoldu maf.. 😣😣

Anka senin oğlana çok güldüm ya 😂kıyamam kuzu hazır fırsatını bulmuş nazlanıp bütün ilgiyi çekmek istemiş 😂yavrum benim ♥️

13 kilo dişini iyi sıkarsan Max 4 ay sürer bana göre 😁 Max ama... Çok rahat hiç bozmadan spor beslenme iyi giderse 2.5 ay da bu iş biter ✌️

Günaydın kızlar 🌼
Eve döndüm şükür 🤲
12 saat sürdü dün yol .. mola lar uzundu.. resmen eşimle kucak kucağa geldik 😂yer yoktu.. ama dizlerim 🤦🏻‍♀️ mafoldu maf.. 😣😣

Anka senin oğlana çok güldüm ya 😂kıyamam kuzu hazır fırsatını bulmuş nazlanıp bütün ilgiyi çekmek istemiş 😂yavrum benim ♥

13 kilo dişini iyi sıkarsan Max 4 ay sürer bana göre 😁 Max ama... Çok rahat hiç bozmadan spor beslenme iyi giderse 2.5 ay da bu iş biter ✌
Günaydın kızlar 🌼
Eve döndüm şükür 🤲

Anka senin oğlana çok güldüm ya 😂kıyamam kuzu hazır fırsatını bulmuş nazlanıp bütün ilgiyi çekmek istemiş 😂yavrum benim ♥

13 kilo dişini iyi sıkarsan Max 4 ay sürer bana göre 😁 Max ama... Çok rahat hiç bozmadan spor beslenme iyi giderse 2.5 ay da bu iş biter ✌
Tatlım sen neler yapıyorsn benimde var bebeğim ve emziriyorum bı kaç gün dikkat ediyorm sonra yine canım sürekli birşeyler yeme isteği geliyo bazende tatlı krizleri fln

Bu günü tarihe geçin kızlar 9 saat 34 dakika uyumuşum:rolleyes: hiç uyanmamışım :rolleyes: şükürler olsun rabbim bu günleri de gördüm :rolleyes:

Eklentiler

• FA98A634-3436-48D6-8695-6B5B79B288B4.webp
    FA98A634-3436-48D6-8695-6B5B79B288B4.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 34
Ins cnm. Yapamayacakmisim gibi hissediyorum bazen. Artik üstüme yapisti gibi imkansizmis gibi😔

DA5C75D1-5803-4F82-88F4-67441CFE0790.webp
bunun yapışmamış

24CC1CC5-EFC3-4E0E-90AC-CC057F7B15AF.webp

Bunun da yapışmamış

5632245E-3938-4F69-B7AC-AE34DD60DD88.webp

bunun da yapışmamış :rolleyes:

senin neden yapışsın :sinirli:

Umutsuzluk yok

isteyince yapıyorsun

Altı üstü 6-7 ay ennn fazlaaaa 8 ay

Sonra ne istersen giyeceksinnnnn

nefes nefese kalmayacaksınnnnn

enerjikkkkkk

dinçççççççç

Bir fantastikaaaaaa orda bekliyorrrr

en fazlaaaa 8 ay sonra ona kavuşacaksın :rolleyes: :rolleyes:

Eki Görüntüle 2705041
bunun yapışmamış

Eki Görüntüle 2705042
Bunun da yapışmamış

Eki Görüntüle 2705043

bunun da yapışmamış :rolleyes:

senin neden yapışsın :sinirli:

Umutsuzluk yok

isteyince yapıyorsun

Altı üstü 6-7 ay ennn fazlaaaa 8 ay

Sonra ne istersen giyeceksinnnnn

nefes nefese kalmayacaksınnnnn

enerjikkkkkk

dinçççççççç

Bir fantastikaaaaaa orda bekliyorrrr

en fazlaaaa 8 ay sonra ona kavuşacaksın :rolleyes: :rolleyes:
Delisin valla delisin. Ben seni bu yüzden seviyorum iste. Enerjimi yerine getirdin kiz sabah sabah🥰🥰

Anka Anka valla süper uyumuşsun. Bundan sonraki her gecen böyle olsun inşallah 😍 böyle durumlarda hemen bi gidip çocukları kontrol ediyorum nasıllar neden uyandırmadılar beni diye 🤣🤣🤣🤣 yada rüyadamıyım diye düşünüyorum uzunca bir süre 🤣🤣🤣

Anka Anka valla süper uyumuşsun. Bundan sonraki her gecen böyle olsun inşallah 😍 böyle durumlarda hemen bi gidip çocukları kontrol ediyorum nasıllar neden uyandırmadılar beni diye 🤣🤣🤣🤣 yada rüyadamıyım diye düşünüyorum uzunca bir süre 🤣🤣🤣
Çocuklar uyanmış ki eşim bakmış sağolsun. Eskiden illa beni isterdi kız son zamanlar çok takmıyor babasıyla da duruyor. Gerçi ben bunu dedim ya kesin nazar değer şu şom ağzımı napcaz bilmiyorum :D

Ya sakın böyle şeyler duymak istemiyorum. Yapabilirsin. Ben 1 yıl önce 92.5 kiloydum. Şu an 73. Sakın umutsuz olma
Ben 1,5 yıl önce 73 kiloydum doğum günümde 69 olcam diyordum şu an yine 73 :D yine doğum günümde 69 hedef :D

ama emzirme bitti ya artık ondan çok ümitliyim bu sefer noktayı koyarım artık 😂

Ins cnm. Yapamayacakmisim gibi hissediyorum bazen. Artik üstüme yapisti gibi imkansizmis gibi😔

Canım bende 2 sene önce 96yla başladım. Şuan 70lerde al ver yapıyorum ama 60lara da ineceğim Allah’ın izniyle. Ümitsizlik yok.

Bu günü tarihe geçin kızlar 9 saat 34 dakika uyumuşum:rolleyes: hiç uyanmamışım :rolleyes: şükürler olsun rabbim bu günleri de gördüm :rolleyes:

Vallaha tarihlik bir olay :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Back
X