- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevindim. Hadi bakalım tam motivasyonla bekliyoruz seni. Gelde birlikte verelim şu kilolarıCanimsininsallah öyle olur. Bu arada kocacimda geldi moralimde yerinde cok sükür. Diyetimi daha eahat yapabilirim diye düsünüyorum.
Günaydın kızlar
Eve döndüm şükür
12 saat sürdü dün yol .. mola lar uzundu.. resmen eşimle kucak kucağa geldikyer yoktu.. ama dizlerim
mafoldu maf..
Anka senin oğlana çok güldüm yakıyamam kuzu hazır fırsatını bulmuş nazlanıp bütün ilgiyi çekmek istemiş
yavrum benim ♥
13 kilo dişini iyi sıkarsan Max 4 ay sürer bana göreMax ama... Çok rahat hiç bozmadan spor beslenme iyi giderse 2.5 ay da bu iş biter ✌
Tatlım sen neler yapıyorsn benimde var bebeğim ve emziriyorum bı kaç gün dikkat ediyorm sonra yine canım sürekli birşeyler yeme isteği geliyo bazende tatlı krizleri flnGünaydın kızlar
Eve döndüm şükür
12 saat sürdü dün yol .. mola lar uzundu.. resmen eşimle kucak kucağa geldikyer yoktu.. ama dizlerim
mafoldu maf..
Anka senin oğlana çok güldüm yakıyamam kuzu hazır fırsatını bulmuş nazlanıp bütün ilgiyi çekmek istemiş
yavrum benim ♥
13 kilo dişini iyi sıkarsan Max 4 ay sürer bana göreMax ama... Çok rahat hiç bozmadan spor beslenme iyi giderse 2.5 ay da bu iş biter ✌
Ya sorma 3 gündür uyumuyordum fırsatım olmadı dün ölü gibi uyumuşum bu gün halledeceğim inşallah canımAnka cankuş ne zmn liste yapiyoruz. Hadi artik grubu bi düzene sokalim bebisim.
Ins cnm. Yapamayacakmisim gibi hissediyorum bazen. Artik üstüme yapisti gibi imkansizmis gibiYaaa çok sevindim. Hadi bakalım tam motivasyonla bekliyoruz seni. Gelde birlikte verelim şu kiloları![]()
Ins cnm. Yapamayacakmisim gibi hissediyorum bazen. Artik üstüme yapisti gibi imkansizmis gibi![]()
Delisin valla delisin. Ben seni bu yüzden seviyorum iste. Enerjimi yerine getirdin kiz sabah sabahEki Görüntüle 2705041
bunun yapışmamış
Eki Görüntüle 2705042
Bunun da yapışmamış
Eki Görüntüle 2705043
bunun da yapışmamış
senin neden yapışsın
Umutsuzluk yok
isteyince yapıyorsun
Altı üstü 6-7 ay ennn fazlaaaa 8 ay
Sonra ne istersen giyeceksinnnnn
nefes nefese kalmayacaksınnnnn
enerjikkkkkk
dinçççççççç
Bir fantastikaaaaaa orda bekliyorrrr
en fazlaaaa 8 ay sonra ona kavuşacaksın![]()
![]()
Düşecek gibi olduğunda yiyeceklere saldırmadan hemen buraya gel ben burdayım inşallahDelisin valla delisin. Ben seni bu yüzden seviyorum iste. Enerjimi yerine getirdin kiz sabah sabah![]()
Ya sakın böyle şeyler duymak istemiyorum. Yapabilirsin. Ben 1 yıl önce 92.5 kiloydum. Şu an 73. Sakın umutsuz olmaIns cnm. Yapamayacakmisim gibi hissediyorum bazen. Artik üstüme yapisti gibi imkansizmis gibi![]()
Çocuklar uyanmış ki eşim bakmış sağolsun. Eskiden illa beni isterdi kız son zamanlar çok takmıyor babasıyla da duruyor. Gerçi ben bunu dedim ya kesin nazar değer şu şom ağzımı napcaz bilmiyorumAnka valla süper uyumuşsun. Bundan sonraki her gecen böyle olsun inşallah
böyle durumlarda hemen bi gidip çocukları kontrol ediyorum nasıllar neden uyandırmadılar beni diye
yada rüyadamıyım diye düşünüyorum uzunca bir süre
![]()
Ben 1,5 yıl önce 73 kiloydum doğum günümde 69 olcam diyordum şu an yine 73Ya sakın böyle şeyler duymak istemiyorum. Yapabilirsin. Ben 1 yıl önce 92.5 kiloydum. Şu an 73. Sakın umutsuz olma
Ins cnm. Yapamayacakmisim gibi hissediyorum bazen. Artik üstüme yapisti gibi imkansizmis gibi![]()
Bu günü tarihe geçin kızlar 9 saat 34 dakika uyumuşumhiç uyanmamışım
şükürler olsun rabbim bu günleri de gördüm
![]()