• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet iki çocukla çok zor muhakkak birinin yardım etmesi lazım sana ya da ev de Leslie gibi şeyler yapablirsin.. zaten günlük yarım saat sana yeter ki çocuk peşinde yoeuluyorsundur..

Benim hep çok yavaş gitti hep al ver süreçlerin oldu ama Total de baktığım da 7 senedir kilo seyrin 65-75 arasında gezdindi DHA fazla olmadım hep bi yerde dikkat et yağmur bilimcim var kendimi hiç tamamen kaybetmesine hep bi mücadele oldu.. artık hayat tarzı derler ya.. o şekle büründü artık kızartmalar tatlılar ilgimi de çekmiyor bünyem de kabul edemiyor.. o yüzden yavaş yavaş ama kalıcı kilo verdiğini hissediyorum..
Benlm de sakin sakin yapabileceğim yürüyüşlere ihtiyacım var.. inşallah zamanla onu düzene sokucam
İnşallah en kısa zamanda tekrar verdigimiz kiloları almadan herkes istediği bedene ulaşır

Hastayim ben bugün. Gun icinde 1.5 mandalina, köfte ve marul salatasi yiyebildim. Midem bulaniyor karnim agriyor. Reglim beni fena etkiledi üsütmüsüm galiba ikisi birlesince hic iyi olmadi
Sıcak su torbası yap tatlım iyi gelir.. ben de öyleydim geçen haftalarda..çok geçmiş oldun

Geçen sene çok güzel kilo verdim ama işte devamlılık arz edyr bi ara işsiz kaldım o yüzden gidemedim o dönem gidebilseydim belki şuan korumdaydım😕😕😕😕 neyse bakalım deniycm şnsımı tekrr
Online diyetisyen isterseniz çok sevdiğim bı diyetisyen var ve tanidiklarimdanda çok giden yani online diyet yapan olmuştu düşünürsenz ismini verebilirn çok güzel ilgileniyo her vakit msj atıyo öyle çok zorlayıcı şeylerde vermiyor

Bu apa gibi diyet yaptıran bi bayan var.. şehrinan diye instegramı var.. ben sormuştum yanlış hatırlamıyor İsem aylık 150 TL dediyd...

Bu apa gibi diyet yaptıran bi bayan var.. şehrinan diye instegramı var.. ben sormuştum yanlış hatırlamıyor İsem aylık 150 TL dediyd...
Onu da denedik biz bir arkadaşla 😆
Kadın inanılmaz ilgilendi ama nedense ben kilo veremedim. Veremedim galiba bana uymuyor demiştim devam etmek istemiyorum dedim diye beni engellemiş her yerden. Çok sonra yeniden deneyeyim demiştim engellediğini görünce çok üzüldüm. Gece gündüz ilgilenmişti. Gece 12 de falan sütüm azaldı bebek uyumuyor dedim 2 ye kadar benle bekledi şunları şunları yap dedi falan.

Kızlar zeyneppk zeyneppk da arkadas listemde o kim?
Üyeliği 2009 yaziyor 🙄
Ne zaman arkadaş olduk aceba🙄
Buyrun benim 🤗
Merhaba ismin yabancı gelmedi mutlaka bi yerde arkadasizdir ama okadar gezdimki acaba nerden 🙈
Soya sosu vardi ordan olabilirmi yoksa 10.takim 12-13-6 takimlarda bulundum

Son düzenleme:
kızlar eksik unuttuğum varsa söylesin tabloda eksik bilgileri olanlar da yazsın ekleyeyim
katılmak istiyorum deyip eklemeyi unuttuğum varsa haber versin ekleyelim
tabloda olup çıkmak isteyen yine haber versin çıkaralım

bildirimi bu hafta şu şekilde yapıyoruz

geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
fark:
komşu topikle yarışmak istiyorum veya istemiyorum:

pofu pofu
kevsersoylu kevsersoylu
suukaa suukaa
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
Nayro Nayro