Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok pis kilo veririm yalniz. 3 haftada 6 kilomu verip giderim.![]()
Afiyet olsun canım eskiden olsa az derdim ama artık doyduysan elhamdulillah diyorumMenü veriyorum toplanin...
Sabah(10.00)
Ince bir dilim ekmek
Yarim domates
Cok az peynir
5 zeytin
Ara(saati tam bilmiyorm)
2 mandalina
Aksam(18.00)
1 tabak taze fasülye
3 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Bilmem mi ? bir ara 50 kiloya dusmustum ama gorduklerinde iskelet dedikleri icin o kiloya inmem artik.öyle valla canım. Çok şükür alıyoruz veriyoruz alıyoruz falan![]()
Aslinda iki hafta diyecektim de ayip olacakti .Wuhuuu çok iddialı![]()
![]()
Hadi bakalım görelim o zaman![]()
Az deil bencede ya. Bu sekilde de doyuluyormus onu ögrenmis olduk.Afiyet olsun canım eskiden olsa az derdim ama artık doyduysan elhamdulillah diyorumahmet apadan çok şey öğrendik
![]()
Uyku bizim neyimize bacim. Benimde öyle gözümü kapatmami beklerler birseyler istemek icinOyyy bi uyuyayım dedim uyutmadı çocuklar tak tak tepemde![]()
Süpersin. Ben her gün filtre kahve içiyorum onu sınırlandırsam iyi olacakRegl ödemini nasıl azaltabilirim diyenler için tavsiyeler
Kahvesiz bi hayat düsünemiyorum. Allab ne verdiyse iciyorum. Filtre, türk kahvesi, nescafe... iste daha bilimum kahveler. Kahvaltida bile cay icmiyorum caydan nefret ederim. Ama kahvesiz yasayamam.Süpersin. Ben her gün filtre kahve içiyorum onu sınırlandırsam iyi olacak
Neskafe nooooo kesinlikle içmiyoruzKahvesiz bi hayat düsünemiyorum. Allab ne verdiyse iciyorum. Filtre, türk kahvesi, nescafe... iste daha bilimum kahveler. Kahvaltida bile cay icmiyorum caydan nefret ederim. Ama kahvesiz yasayamam.
Bişeyler istese yine iyi tepeme çıkıp saçımı başımı yoluyorlar ya da tak tak vuruyorlar sağa solaUyku bizim neyimize bacim. Benimde öyle gözümü kapatmami beklerler birseyler istemek icin![]()
Aşkla bagliyim.Neskafe nooooo kesinlikle içmiyoruz
Ben günde 4-5 tane üçü bir arada içen biriydim bence sen de bırak bazı aşklar sadece acı veriyorAşkla bagliyim.
Yarışma nasıl oluyorTamam canım liste yapacağım şimdi
Ekliyorum canım sen yarışmada var mısın peki
Kız takımlarda olsak herkese haber verirdik geleni bize gönderin derdik ben şimdi nerden bulayımkilonun ne önemi var hepimizin amacı bozulan metabolizmamızı düzeltip sağlıklı beslenmek. Takılma onlara
Ben onu o gün unutmuşum
Tamam canım takvim değil listeydi atacağım inşallah.
Tamam canım menü paylaş ama lütfen
Aynen ya benim neyime![]()
Bizim verdiğimiz toplam kiloların yüzdesiyle onlarınkini karşılaştırıyoruz kim daha çok vermiş diye. Maksar eğlence herhangi bir resmiyeti yokYarışma nasıl oluyor
Hesap detaylarındanBir de profil altında kilo takvimini nasıl yapıyorsunuz
Tamamdır yarışmadada varımBizim verdiğimiz toplam kiloların yüzdesiyle onlarınkini karşılaştırıyoruz kim daha çok vermiş diye. Maksar eğlence herhangi bir resmiyeti yok