Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydinnGünaydınn![]()
![]()
![]()
Bn bi süre daha yokum cnmselam kızlar
Misafirim vardıMia- geldi sağolsun
Yoğunluğum bitti sayılır. Hadi toplanalım artık
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
hanmeli
gulenyuzumsunsen
Bonus
H HosNeva
madamhd
Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
E English_teacherrr
mirjam
İnşallhTamam canım sen iyileş gel inşallah![]()
Selam canım nasılsın benimde geçen hafta misafirlerim vardı vee artı çıktım pazartesi ama cumaya toparladım geçen hafta ile aynı kilodayım malesef . ama tekrar vermeye başlarım diye düşünüyorum. Bugunden itibaren keto diyetine başladım umarım güzel sonuçlar alırım . öpüyorum hepiniziselam kızlar
Misafirim vardıMia- geldi sağolsun
![]()
Yoğunluğum bitti sayılır. Hadi toplanalım artık![]()
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
hanmeli
gulenyuzumsunsen
Bonus
H HosNeva
madamhd
Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
E English_teacherrr
mirjam
Biz de grup olarak artıyız galibaSelam canım nasılsın benimde geçen hafta misafirlerim vardı vee artı çıktım pazartesi ama cumaya toparladım geçen hafta ile aynı kilodayım malesef . ama tekrar vermeye başlarım diye düşünüyorum. Bugunden itibaren keto diyetine başladım umarım güzel sonuçlar alırım . öpüyorum hepinizi
Az çok farketmez gitmiş ya çok şükürSelam canlar, nasilsiniz? Bende bu hafta az gitmis malesef dun alel acele tartilirken tarih cikmamisti bugun yeniden tartildimEki Görüntüle 2716886
Yaa çok teşekkür ederim canım bildirim filam olmayınca unutuyorum bazen ama daha çok gelmeye çalışacağım tamam bende seni çok sevdim karşılıklıBiz de grup olarak artıyız galiba![]()
Toparlarız hep beraber inşallah. Daha çok bekliyorum seni çok sevdim ben seni gözlerim arıyor![]()
Etiketlerim ben seni inşallah hatırlatırım kendimiYaa çok teşekkür ederim canım bildirim filam olmayınca unutuyorum bazen ama daha çok gelmeye çalışacağım tamam bende seni çok sevdim karşılıklı![]()
Tamammm çok sevinirim gerçektenEtiketlerim ben seni inşallah hatırlatırım kendimi![]()
Beni beni bihteriniBiz de grup olarak artıyız galiba
Toparlarız hep beraber inşallah. Daha çok bekliyorum seni çok sevdim ben seni gözlerim arıyor![]()
Sen zaten bizim grubun irade abidesisin en çok seni seviyorumBeni beni bihterini![]()